- 15 Ocak 2016
- 55
- 13
- 3
- 34
Ben hiç yumrtlama belirtisi anlamıyorım Can'ımbenim de aynı Canım, bende de pazartesi aynısı oldu. Biz de o gece denedik. Bu gece de garantiye alalım diyorum.Olur diyorlar, umarım tutar. Benim sol kasığımda dünden beri ağrım çok, bu bir belirti olabilir mi? Sende de oldu mu canım?
Ayy uzuldum canim.nasip degilmiş bu ay demek ki kac aydir deniyorsunuz.ne kadar zamandir evlisin?Aynen canım hayırlısı olsun ama ovilasyon doğru göstermiyormuş heves olmasın diye belşrtmek istedim Bi deneyen olarak nasip bu ay değilmiş demekki
Ovulasyon dogru degıl miAyy uzuldum canim.nasip degilmiş bu ay demek ki kac aydir deniyorsunuz.ne kadar zamandir evlisin?
İnşallah güzel haberlerimizi duyarızBen hiç yumrtlama belirtisi anlamıyorım Can'ımbende o gece denedim ve o gece sabaha karşı denedim inşallah senin de tutar canm benim
VALLA Kasmayın canım ben çok odaklandım olmadı bu ay inşallah olurBen hiç yumrtlama belirtisi anlamıyorım Can'ımbende o gece denedim ve o gece sabaha karşı denedim inşallah senin de tutar canm benim
Benim de bu ay 8. AyımVALLA Kasmayın canım ben çok odaklandım olmadı bu ay inşallah olur
Aynen canım ya 5 aydır deniyoru iki defa ovilasyon testi ile denedik ama sonuç hüsranAyy uzuldum canim.nasip degilmiş bu ay demek ki kac aydir deniyorsunuz.ne kadar zamandir evlisin?
Nasıl yaptın kaş günde denedin Can'ımAynen canım ya 5 aydır deniyoru iki defa ovilasyon testi ile denedik ama sonuç hüsran
Inşallah olur canım tedaviye gerek kalmadanBenim de bu ay 8. Ayımolmazsa tedavi başlanacak
Ben çizgi çıktınız gün ve ertesi gün denedim gerçi bu ay başka yapamadık bazı sebeplerden bu ay üç defa üst üstte denicem bakalımNasıl yaptın kaş günde denedin Can'ım
Canım hayırlısı olsun. Göstermiyor olabilir gibi geldi ya da ben erken yumurtladım. Çünkü 30 gün ara ile adet oluyorum ancak övülasyon günüm 13. Gündü teste göre ben de anlamadım.Mrb arkadaşlar bugün adet oldum malesef bu ay hamile değilim ovilasyon testi çift çıktı ama hamile olmadım demem o ki ovilasyon testi hamileliği gösteriyomuş
Ben zaten düzenli adet gören birisiyim 28 günde bir oluyorum 14.günde ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı o gün ve ertesi günü değerlendirdik sonra adet bir hafta varken tekrar ovilasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı taki adet günüme 2 gün kalaya kadar adate 2 gün kala hep çift çizgi çıktı bende heveslendim ama malesef yalanmış adet oldumAnlatsana Ovulasyon testi ile Nasıl denediğini
Ovulasyon dogru.ama ovulasyonu hamilelik testi gibi kullanmak pek dogru cikmiyo.bazilarinda sadece işe yariyor.Ovulasyon dogru degıl mi
Ben 14 15 16 denedim bide 18 sabahı denedim bakalım ne olacak 7 ay boyunca 2-3 günde bir denedim bu ay böyle yaptım[/QUOT
Inşaallah olur canım sen daha güzel değerlendirmişsin hadi inşallahBen 14 15 16 denedim bide 18 sabahı denedim bakalım ne olacak 7 ay boyunca 2-3 günde bir denedim bu ay böyle yaptım
Aynen ovilasyon hamileliği göstermiyor bana göreOvulasyon dogru.ama ovulasyonu hamilelik testi gibi kullanmak pek dogru cikmiyo.bazilarinda sadece işe yariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?