• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bnm de bat a 6 gun var bugun ovulasyon yaptım 2 saat önce falan tek cızgı cıktıı gebelık olsaydı cıkardı heralde :KK43:
canım o belli olmaz ovulasyon testleri kesin sonuç vermez birkaç gün daha bekleyip gebelik testi yap bu arada moralini bozma biliyorsun stres en büyük zararı veriyor vücuda

Kizlar dun ilk defa ovulasyon testi yaptim adetimin 15.gunu
Eki Görüntüle 1747392
Buda bugun sabah
Eki Görüntüle 1747394
Ayrica bugun damla kanamalrim var bilgisi olanlar lutfen yorumlayin kimse birsey yazmiyor
Canim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya

Canim bu ay banada aynisi oldu 14.gün basladi hafif pembe kanama sonra 3.4kahverengi geldi kesildi bende bekliyorum test yapmayi da biraktim sanirim stresten oluyo yani bu kitler de strese sokuyo insani ya
Canım istersen bi d
Hiç bilgim yok canım ya kusura bakma yardımcı olmadım istersen bi doktor a git biran önce

Kızlar adetim bir hafta gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı bende cumartesi kan verdim HCG 1,2 çıktı. Şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı ama ben işin içinden cikamadim :( hamileyken ovulasyon çift çıkıyor diye duymuştum osa mi umitleniyorum

Kızlar adetim bir hafta gecikti gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı bende cumartesi kan verdim HCG 1,2 çıktı. Şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin çıktı ama ben işin içinden cikamadim :KK43: hamileyken ovulasyon çift çıkıyor diye duymuştum osa mi umitleniyorum
Ovu testinde cift cizgi cikmasi yuzde yuz dogruluk gostermiyo.burda bazi kisiler cift çizgiyi gordu ama sonra regl oldular.regl olmazsan biraz bekle kan testi yaptir tekrar. 1,2 cok düşük çünkü. .. Yukselmisse gebelik oluşmuştur.

Ovu testinde cift cizgi cikmasi yuzde yuz dogruluk gostermiyo.burda bazi kisiler cift çizgiyi gordu ama sonra regl oldular.regl olmazsan biraz bekle kan testi yaptir tekrar. 1,2 cok düşük çünkü. .. Yukselmisse gebelik oluşmuştur.
Gebelik testi de böyle çıktı canım beni umutlandiran o oldu zaten

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.webp
    IMG_20160115_143329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 86
Back
X