- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 -36 saat bu nedenle çift çizgiden sonra yeniden silik görüldüğünde genellikle çatlama olmuş yada kısa sürede olacak anlamındaHayır çatlamış demek değil. Çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlar yumurta.
Bence 18.gün iki cizgi esit sonra catlamis.insallah o gunleri degerlendirmissindir ☺Arkadaşlar bu ay ilk defa test yapıyorum. Adet döngüm 28, Fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? 2 gündür test yapmayı bıraktım. Sizce durum nedir? Bu arada akıntı çok ve bat a 3 gün var
Eki Görüntüle 1747364
Belki yerleşme kanamasidir.arastir .Kizlar dun ilk defa ovulasyon testi yaptim adetimin 15.gunu
Eki Görüntüle 1747392
Buda bugun sabah
Eki Görüntüle 1747394
Ayrica bugun damla kanamalrim var bilgisi olanlar lutfen yorumlayin kimse birsey yazmiyor
Adetimin 17.gunu yerlesme kanamasi degildir ne bu simdi anlamadim kistim vardi o mu eriyor acabaBelki yerleşme kanamasidir.arastir .
Kistten kaynakli olabilir. Bi arkadasimin kisti var bazen bikac damla kanamasi oluyor.ama devam ederse bi doktora görünAdetimin 17.gunu yerlesme kanamasi degildir ne bu simdi anlamadim kistim vardi o mu eriyor acaba
Sagol cnm doktor kontrolundeyim zaten ilac kullaniyorum suan ama kasik agrim ve 1 kac damla kanamam oldu ondan korktum yarin ariyacagim doktorumuKistten kaynakli olabilir. Bi arkadasimin kisti var bazen bikac damla kanamasi oluyor.ama devam ederse bi doktora görün
Teşekkürler yorumun için, evet değerlendirdik, umarım isteyen herkesin tutarBence 18.gün iki cizgi esit sonra catlamis.insallah o gunleri degerlendirmissindir ☺
Amin ins.Teşekkürler yorumun için, evet değerlendirdik, umarım isteyen herkesin tutar
Bence bi iki gun bekle canim.öyle belli olur.baska sekilde emin olamazsinMrb arkadaşlar yarın adet günüm az önce çok acık pembesi kan geldi adet mi olcam yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler
Test öncesinde en az 2-3 saat sıvı tüketmemek gerekiyor, eğer öyle olup iki koyu çizgiyi yakaladiysan tahmini 36 saate kadar çatlama olacak demektir diye biliyorum. Önceki bir günü ve çatlamayı degerlendirmen, sonra da gun aşırı iliski öneriliyorArkadaşlar benim adetim düzensiz ovulasyon testi aldım rastgele dün kullandım ve baya koyu iki çizgi çıktı hatta t çizgisi c den daha koyuydu bu ne demek oluyor yani ilk yaptığım gün yumurtlamaya mı denk geldi bugün de yaptım iki çizgi eşitkoyulukta
16.30 da yaptığın pozitife benziyor tatlım her ihtimale karşı değerlendirseydin dün akşamı değerlendirmediysen bu günü en kısa sürede değerlendir. öğlen olursa yarın akşamı da değerlendir akşam olursa sonraki gün öğleni değerlendir. Umarım tutar:)Arkadaslar sizlerinde fikrini almak istiyorum bende yumurta rezervi azligi var ve cogu zaman yumurtam bile olmuyor hatta gecen ay bir ay boyunca ovuluasyon testi yaptim ve hep silik cizgi cikti ama bu ay kasiklarim cok agridigi icin acaba dedim ve kalan iki ovuluasyon testi ile ayni gun icinde iki kez test yaptim sizce sonuc pozitif mi deneyimli olan arkadaslar bi bakabilirmi