Herkesin adet döngüsü farklı olduğu için değişiyor tabi yumurtlama tarihimizde. Benimde 12. 13. günde çift çizgi oluyor 28 de bir adet görüyorum. Haliyle 14. günde yumurtlamış oluyorum.Benim adetim 4 temmuDa bitti yumurtam dun catladi ayin 19.unda devam edin testi yapmaya arkadaslar
Lh testi gebeliği göstermez yumurtlama olmamış olabilir. Hamile kalmazsanız yumurta takibi yaptırın bence. Hamilelik şüpheniz varsa erken gebelik testi yapın adete 1 hafta hatta 10 gün kala sonuç veriyor. Fortest çok iyi bir marka bi deneyin sonucuda yazın ama :)Kizlar merhaba birsey soracagim ben yumurtlama gunume 3 gun kala test yaptim.iki cizgi cikti.sonra birliktw olduk.bugun yumurtlama gunumu 10 gun gecti bidaha ovulosyon testi yaptik cunku akinti geldi acaba gecmi yunurtladim diyerekte .gene test pozitif cikti.bu ne simdi acaba gebemuyim.yoksa gecmi yumurtladim.kafam salak gobi oldu
Arkadaşlar faydalı olmasını umarak bikaç tecrübemi paylaşmak istiyorum sizinle.. Ovulasyon testini denediğim ilk ay hamile kaldım..6 günlük bekleme sonrasında çift çizgiyi eşit gördüğüm günün gecesinde ilişkiye girdim, ertesi gün hala ovulasyon testi eşit koyu çizgideydi.. Geceye doğru silikleşti yani yumurtam ertesi gün çatladı o gece de deneme yapıcaktık ama eşim uyuyakaldı..Ben olmaz diye düşünmüştüm ama önceki gece girildiğinde de oluyomuş arkadaşlar çünkü sperm hücreleri içimizde 72 saat kadar yaşayabiliyolarmış.. Şimdi 6 Haftalık gebeyim inşallah Allah hepinize nasip etsin..
İnş sende öyle benimde iştahım fena umarım hamişizdir adet olmazsamda bir hafta beklicem test yapmıcam negatif görmek istemiyorumBende sizing gibiyim ama ayrica inanilmaz istahim artti. Umarim hamisizdir
Benimde iştahım baya arttı ☺inssllah kizlarİnş sende öyle benimde iştahım fena umarım hamişizdir adet olmazsamda bir hafta beklicem test yapmıcam negatif görmek istemiyorum
Ya benmde dun cok kirmizi iki cizgide bugn biri silik digernden yani bugnmu dunmu catladik biz :)sanirim dun yumurtlama günümdü
Tesekkurler cnm amin insallah :) markasi laboquick di testlerinMerhaba canım, hayırlı olsun :) Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
Kullandığın Ovü. testi markasını öğrenebilir miyim acaba?
Güvenilir bir marka arıyorumda.
Canım benim hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inş başka ne belirtin vardı seninKızlar ben dayanamadım ve testi yaptim.çok mutluyum Allahim sizede nasip etsin inşallah ovulation testi kullandığım ilk ay nasip oldu şimdi dualarım sizlerle
dün oldu galiba bende ilk defa kullanıyorum:)Ya benmde dun cok kirmizi iki cizgide bugn biri silik digernden yani bugnmu dunmu catladik biz :)
Kızlar ben dayanamadım ve testi yaptim.çok mutluyum Allahim sizede nasip etsin inşallah ovulation testi kullandığım ilk ay nasip oldu şimdi dualarım sizlerle[/QUOTE
Canimmm cok sevindim hayirlinolsun darisi basimiza dualarini bekliyoruz.
Bence bugun yada yarin canimsanirim dun yumurtlama günümdü
Âmin canım belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ara ara iştah artışı ve dudağımda küçük bi uçuk çıktı bu bende olmaz normalde ve akinti akintim adet e 3 gün kala başladı rengide beyaz değil krem de değil farklıydı iki damla geldi hergünCanım benim hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inş başka ne belirtin vardı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?