• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Âmin canım belirtilerim göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ara ara iştah artışı ve dudağımda küçük bi uçuk çıktı bu bende olmaz normalde ve akinti akintim adet e 3 gün kala başladı rengide beyaz değil krem de değil farklıydı iki damla geldi hergün
Canım bu belirtilerin çoğu bendede var ama adet belirtileride böyle nasip artık

Canim testlerini şöyle yorumlayabilirim ben koyu olan günü ve 1 gün sonrasını değerlendirdim ve tuttu rabbim sanada nasip.etsin inşallah
Canim sagol inanki her yorum bi umut oluyor insana. Gecen ayda ayni 12. Gun koyuyudu bole. Sadce 12. Gun ilski oldu tutmadi. Bu ay da ust uste iki gun denicem bakalim. Senin bebis kac haftalik

Kızlar merhaba. Ben fortesti kullanıyorum en iyi sonucu veren iyi bir marka. Biraz pahalı ama yanılma payı yok. Bu ay 12. gün çift çizgi oldu 13. Ve 14. gündede t c den daha koyuydu oda pozitif oluyor sizinde böylemi oluyor bendemi bi anormallik var. 8-10-12-13 de ilişki oldu garanti olsun diye yarında yaparız :) ama 12. gün yumurta akı gibi akıntı kasık sancısı gibi belirtiler vardı zaten. Yumurtlama olmuştur heralde ? Benim gibi olan varsa testi yazabilirmi ?

Aynen canım ben adet olucam diye moral bozuyordum ama çok şükür benziyormuş umarım senin ki de ben gibi sonuçlanır senin ne zaman bat?
Benim bat 23 ü az kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorum ya olsun istiyorum artık siz ne zamandır deniyosunuz biz 8 aydır uğraşıyoruz

20150721_111056.webp
kizlar bugun siliklesmis. Ovulasyon bugunmu sizce yarinmi

Canım merhaba,
Bende şimdi gittigidiyordan aldım laboquick testten.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırım :)
İnşallah canım ben ilk kullanımımda istediğim sonucu aldım ilk günlerde testi okumakta güçlük çektim hatta emin olabilmek için günde bikaç defa yaptım ama biraz zorlamsam da sonuçta olayı çözdüm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.. kullanmaya başladığında istediğin soruyu yanıtlarım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)) hadi kolay gelsin ;)

İnşallah canım ben ilk kullanımımda istediğim sonucu aldım ilk günlerde testi okumakta güçlük çektim hatta emin olabilmek için günde bikaç defa yaptım ama biraz zorlamsam da sonuçta olayı çözdüm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.. kullanmaya başladığında istediğin soruyu yanıtlarım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)) hadi kolay gelsin :KK66:

Teşekkür ederim canım, çok sağol.
Zaten testleride fotoğrafını çekip buraya atarım. Yardımlarınızı alırım.
İnşallah bu ay olurrrrrr :)

Kizlar kafam cok karisik. Az once doktordan geldim. Folekülun kucuk persembe tekrar gel dedi. Bugun 13.günüm. persembeye kadar iliski olmasin dedi. 28 gunde bir regl oluyorum. Testlermide koydum. Dun yani 12. Gun koyu cift cizgi var. Bugun siliklesmis.napcam kafam karmaksrsik oldu.bi vevap yazin nolurrrr

Kizlar yaaa gene olmadi bugun kan test yaptirdim dayanamadim sonic negatif adetime 4 gun var ama hayallerim yikildi gene. Nerde hata yapiyorum anlamadim.

Kizlar yaaa gene olmadi bugun kan test yaptirdim dayanamadim sonic negatif adetime 4 gun var ama hayallerim yikildi gene. Nerde hata yapiyorum anlamadim.
Al bendende okadar canim.hersey tamam cift cizgiyide yakaladim. 3 farkli marka test de kullandim. Hayirlisi olsun demekkten baska care yok

ya kizlar birsey sorucam .. 19 temmuz koyu olan gunu degerlendiremedm ama ondan onceki ve sonraki gunleri degerlendrdm .. o koyu olan gun olmadigi icin tutma ihtimali yok sanirim :(

Eklentiler

• 20150721_184220.webp
    20150721_184220.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 94
ya kizlar birsey sorucam .. 19 temmuz koyu olan gunu degerlendiremedm ama ondan onceki ve sonraki gunleri degerlendrdm .. o koyu olan gun olmadigi icin tutma ihtimali yok sanirim :KK43:
canım önemli olan koyu olduktan sonra tekrar düşmeye başladığı gün sen sonraki günü değerlendirdiysen zaten doğru günü değerlendirmişsin.. Şimdi artık dikkatle bekleme zamanı stres yapmamaya çalış inşallah hayırlı haberlerini alırız :)))

Back
X