Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

onun adetlerı nasıldı pekı cnm duzenlımıydı??hadı hayırlı olsun bakam cnm.mutlaka duzenlı kullan adetlerın nasıl duzenlımı???

ben 3 te yaptım yine T silik, ama daha adetin 10. gunundeyim benimde 14 15 te belli olur bakalım ..
Lolita evet düzenliadetim, 28 29 günde oluyor ama çocuk olmuyor :)devlette erken menapoz olabilir dendi fsh yüksek bende de ve haşimatoyum, bunlar olunca baya zor, bu arada istanbul tıptann randevu aldım haftaya , testleri bir de orada yaptıracağım, hayırlısıyla olur inş, herşey Allah tan ..

4 5 gün sonra hem sabah hem akşam 8 gibi yapmayı düşünüyorum, daha önceki yazılarda günde 2 kere yapıp yakalayanlar olmuş

şöyle biri yazmış, sabah baktım negatifti akşam baktığımda pozitif çıkmıştı ve ona göre ilişkide bulunduk diye , o hanımda hamile kalmış, ilk yazıları okuyun baya bilgi var

manila.. ben gittigidiyordan surelab aldım,( bilmiyorum burada ad vermek sakıncalı mı ) çizgi şeklinde gösteriyor anlaşılmayacak birşey değil 3. gün kullanıyorum ama ilk sayfalarda gülen yüz çıkanlar filan varmış daha kolay diyorlar.. ben surelabı uygun bir de hemen başlayım diye sipariş verdim

kizlar bakarmisiniz ilk defa test yapiyorum ayni gun iki gun yapabildim evde olmadign icin ama bugun 12 de yaptigm koyulasti cok koyu oluncami degerlendircez

Eklentiler

• 20150717_003005.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 121
kizlar bakarmisiniz ilk defa test yapiyorum ayni gun iki gun yapabildim evde olmadign icin ama bugun 12 de yaptigm koyulasti cok koyu oluncami degerlendircez

Canim bende ilk.kez denedim bu testleri. Sen sanirim.son gunu.degerlendirmelisin. bak bu da benimkiler

Kizlar bende ovu testi kullandim Bu Ay koyuyu yakaladim 3 gun munasebetimiz oldu simdi adetime 7 gun var adet sancisi gibi sancim var hamile olma ihtimalim varmi?

Kizlar bende ovu testi kullandim Bu Ay koyuyu yakaladim 3 gun munasebetimiz oldu simdi adetime 7 gun var adet sancisi gibi sancim var hamile olma ihtimalim varmi?

Bilmiyorum ki canim inşallah hamilesindir hayirlir haberlerini bekliyorum

Kizlar bnde ovu testi kullandim ve koyu ciktgi günleri degerlendrdik.hem de her gün ilişki oldu. Bugün adet tarihimdi olmadi test yaptim pozitif cikti . denemek için ovu testi de yaptim o da pozitif .hic inanmazdim burada yazarlardi ovu testi gebelik gösterir diye gozlerimle gördüm.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . bu arada bendeki belirtiler göbek ve gogslerde şişlik gaz sancisi idi. Birde kokulara duyarliligim artti ve istahim çok acildi. Hafiften göğüste agri.ama ben bunlari hep adet belitrsi olarak düşünmüştüm. Bu süreçten sonra ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Doktora gitmeli pazartesi galiba

hayirli olsun .. bisey dicem hergun mu iliski oldu yani sperm kalitesini dusuruyor diyorlar ama

Canim.cok sevindim darisi başımıza :) cift gunleri değerlendiriyoruz ama bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…