- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Canım tabi doktor daha iyi bilir ama testlerin fotoğraflarını ekleyebilirsen belki yardımcı olabilirizKizlar kafam cok karisik. Az once doktordan geldim. Folekülun kucuk persembe tekrar gel dedi. Bugun 13.günüm. persembeye kadar iliski olmasin dedi. 28 gunde bir regl oluyorum. Testlermide koydum. Dun yani 12. Gun koyu cift cizgi var. Bugun siliklesmis.napcam kafam karmaksrsik oldu.bi vevap yazin nolurrrr
Ekledim canim ama tekrar ekliyim.Canım tabi doktor daha iyi bilir ama testlerin fotoğraflarını ekleyebilirsen belki yardımcı olabiliriz
Pardon canım ben görmemişim daha önce bence bu testlere göre 12. ve 13. günler ilişki olmalıydı yumurtan çatlamış çünkü bu arada sen kaçırdın mı bu günleri??Ekledim canim ama tekrar ekliyim.Eki Görüntüle 1587388
12. Gun oldu sadece canim. Doktor 15.gine kadar bekle persembeye tekrar bakcam dedi. Sen hangi gunleri degerlendirdinde halmile kaldinPardon canım ben görmemişim daha önce bence bu testlere göre 12. ve 13. günler ilişki olmalıydı yumurtan çatlamış çünkü bu arada sen kaçırdın mı bu günleri??
Ben de tam koyu olduğu gün değerlendirdim canım ertesi gün eşim uyuyakalmıştı hatta bayaa üzülmüştüm kaçırdım diye ama kaçırmamışım demekki sen de hiç canını sıkma doğru günde yapmışsın :)12. Gun oldu sadece canim. Doktor 15.gine kadar bekle persembeye tekrar bakcam dedi. Sen hangi gunleri degerlendirdinde halmile kaldin
inşallah canm simdi beklemek kaliyo hadi hayirlisi:)canım önemli olan koyu olduktan sonra tekrar düşmeye başladığı gün sen sonraki günü değerlendirdiysen zaten doğru günü değerlendirmişsin.. Şimdi artık dikkatle bekleme zamanı stres yapmamaya çalış inşallah hayırlı haberlerini alırız :)))
Tatlın meraba, ne güzel hamile kalabilmişsin bu testlerle... Bende ilk defa buay kullanmaya başladım. Adetten sonra hemen basladım silik çizgi hergün çıktı, otomatik yum hesaplayıcısı bugün gösteriyor, ancak bugünde koyu ama eşit değil ozaman daha yum çatlamamıltır değilmi? Buay hergün yapıyoruz şu 3-4 gündür ama gercekten istekli olduğumuz için...gün aşırıyı beklemek kural gibi geliyor oyüzden olutunua bıraktık...sizin nasıl oldu tatlım? Tam koyulaşınxamı basladınız?İnşallah canım ben ilk kullanımımda istediğim sonucu aldım ilk günlerde testi okumakta güçlük çektim hatta emin olabilmek için günde bikaç defa yaptım ama biraz zorlamsam da sonuçta olayı çözdüm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.. kullanmaya başladığında istediğin soruyu yanıtlarım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)) hadi kolay gelsin
Yokmu yardimci olacakArkadaslar merhaba 20/07 tarihindeki testim ve 21-22 temmuz testlermde asagida normalmi siliklemis kac gn daha silk gosterick bugubude degrlendirickniyimm
Bence değerlendirin tatlım, ben daha çift koyu çizgiyi göremedim ama hemen hemen hergünü değerlendiriyoruz nolur nolmaz diyeYokmu yardimci olacak
Niye bana kimse cevap vermiyoorrrKızlar merhaba. Ben fortesti kullanıyorum en iyi sonucu veren iyi bir marka. Biraz pahalı ama yanılma payı yok. Bu ay 12. gün çift çizgi oldu 13. Ve 14. gündede t c den daha koyuydu oda pozitif oluyor sizinde böylemi oluyor bendemi bi anormallik var. 8-10-12-13 de ilişki oldu garanti olsun diye yarında yaparız :) ama 12. gün yumurta akı gibi akıntı kasık sancısı gibi belirtiler vardı zaten. Yumurtlama olmuştur heralde ? Benim gibi olan varsa testi yazabilirmi ?
Benim kırmızılar geldi herşeye sil baştan başlıcam tekrarAynen canım ben adet olucam diye moral bozuyordum ama çok şükür benziyormuş umarım senin ki de ben gibi sonuçlanır senin ne zaman bat?
Slm canım inşallah darısı sizlerin başına :) Ben hemen anlatiim ; bi arkadaşım bu testlerle 2. ayında hamile kalmıştı ilkinde gün aşırı kuralını uygulamıştı tam çatlama günü ilişki olmasına rağmen olmamış.. 2. ayında bayaa uzun (10 gün) bi bekleme sonunda tam çatlama gününde yapmış olmuştu bana da beklememi önerdi o yüzden biz de yaklaşık 6-7 günlük bi bekleme süresinden sonra eşit koyu çizgiyi yakaladığımız gün birlikte olduk sonraki gün silikleşince de olması gerekiyodu ilişki aslında çünkü yumurta silikleşince çatlamış oluyomuş ama biz o günü kaçırdık sadece koyu eşit çizgide oldu yani ve tutturduk çok şükür :) sen koyu çizgide de birlikte ol silikleşince de ol ki garantiye al bence.. Bi de çizgi koyulaşınca 4 saat sonra tekrar et benim çizgim yaklaşık 1,5 gün boyunca koyu çıktı 2. günün akşamı silikleşti çünkü takip etmen açısından testleri daha sık yapabilirsin bu günlerdeTatlın meraba, ne güzel hamile kalabilmişsin bu testlerle... Bende ilk defa buay kullanmaya başladım. Adetten sonra hemen basladım silik çizgi hergün çıktı, otomatik yum hesaplayıcısı bugün gösteriyor, ancak bugünde koyu ama eşit değil ozaman daha yum çatlamamıltır değilmi? Buay hergün yapıyoruz şu 3-4 gündür ama gercekten istekli olduğumuz için...gün aşırıyı beklemek kural gibi geliyor oyüzden olutunua bıraktık...sizin nasıl oldu tatlım? Tam koyulaşınxamı basladınız?
Tatlım çok tesekkürler inş buay tutarda onlara gerek kalmaZ, tutmazsa da sizin dediğinizi uygulayacağız. Ben daha eşit koyu çizgiyi yakalayamadım, geçmi yumurtluyorum yada yumurtladım da o kadar koyu mu olmadı ilerleyen günlerde anlayacağım... Ama biz ayın 19 undan beri hergün yaptık bekleme trenini kaçırdık, oyüzden hergün yapmaya devam esiyoruz... İnş güzel haberler alırım buay... Boşlukta gibiyim bi olcakmış gibi, birde daha çok bekleyecekmişim gibi...Slm canım inşallah darısı sizlerin başına :) Ben hemen anlatiim ; bi arkadaşım bu testlerle 2. ayında hamile kalmıştı ilkinde gün aşırı kuralını uygulamıştı tam çatlama günü ilişki olmasına rağmen olmamış.. 2. ayında bayaa uzun (10 gün) bi bekleme sonunda tam çatlama gününde yapmış olmuştu bana da beklememi önerdi o yüzden biz de yaklaşık 6-7 günlük bi bekleme süresinden sonra eşit koyu çizgiyi yakaladığımız gün birlikte olduk sonraki gün silikleşince de olması gerekiyodu ilişki aslında çünkü yumurta silikleşince çatlamış oluyomuş ama biz o günü kaçırdık sadece koyu eşit çizgide oldu yani ve tutturduk çok şükür :) sen koyu çizgide de birlikte ol silikleşince de ol ki garantiye al bence.. Bi de çizgi koyulaşınca 4 saat sonra tekrar et benim çizgim yaklaşık 1,5 gün boyunca koyu çıktı 2. günün akşamı silikleşti çünkü takip etmen açısından testleri daha sık yapabilirsin bu günlerde
Demekki hayırlı zamanı değildi canım üzülme inşallah bundan sonra gelir yavrun sağlıklı ve hayırlı bir sekildeBenim kırmızılar geldi herşeye sil baştan başlıcam tekrar
Rica ederim canım ne demek :) herşeyin hayırlısı pozitif düşün pozitif olsun :) İnşallah olur olmasa da başka zaman olur önemli olan hayırlısını dilemek :*Tatlım çok tesekkürler inş buay tutarda onlara gerek kalmaZ, tutmazsa da sizin dediğinizi uygulayacağız. Ben daha eşit koyu çizgiyi yakalayamadım, geçmi yumurtluyorum yada yumurtladım da o kadar koyu mu olmadı ilerleyen günlerde anlayacağım... Ama biz ayın 19 undan beri hergün yaptık bekleme trenini kaçırdık, oyüzden hergün yapmaya devam esiyoruz... İnş güzel haberler alırım buay... Boşlukta gibiyim bi olcakmış gibi, birde daha çok bekleyecekmişim gibi...
Tatlım şimdi test yaptım 2 çizgi net çıktı, hatta foto yükleyim hemen... Çok kritik bir soru olucak ama şimdi 19undan beri hergün yaptığımız için sence bu 2 günü de peşpeşe değerlendirelim mi? Yoksa yarını beklesek kaçırmış olurmuyuz?Rica ederim canım ne demek :) herşeyin hayırlısı pozitif düşün pozitif olsun :) İnşallah olur olmasa da başka zaman olur önemli olan hayırlısını dilemek :*
canım şimdi şöyle bişey var bu çift çizgi bu şekilde uzun süre de kalabilir (48 saat) bende öyle olmuştu ama atıyorum bu gece de yumurtan çatlayabilir sen yarını bekleme bence artık zaten çok birikim yapmamışsınız yine de akşam tekrar test yap hatta sabah tekrar test yap silikleştiğini görmen çatlamış olması demek..ama bu arada ben senin yerinde olsam denemeyi bu gece de yaparım yarın da yaparım garantiye almaya çalışırımT
Tatlım şimdi test yaptım 2 çizgi net çıktı, hatta foto yükleyim hemen... Çok kritik bir soru olucak ama şimdi 19undan beri hergün yaptığımız için sence bu 2 günü de peşpeşe değerlendirelim mi? Yoksa yarını beklesek kaçırmış olurmuyuz?
Aşağıda resmiEki Görüntüle 1588403
Çok sağol tatlın evet birikim yapamadık ne yazıkki...oyüzden inş peşpeşe yapmaya ksrar verdim hatta, 3gün daha üstüste yapalım, gerisi allahtan artık... Bana da dua edermisin inş tutar...canım şimdi şöyle bişey var bu çift çizgi bu şekilde uzun süre de kalabilir (48 saat) bende öyle olmuştu ama atıyorum bu gece de yumurtan çatlayabilir sen yarını bekleme bence artık zaten çok birikim yapmamışsınız yine de akşam tekrar test yap hatta sabah tekrar test yap silikleştiğini görmen çatlamış olması demek..ama bu arada ben senin yerinde olsam denemeyi bu gece de yaparım yarın da yaparım garantiye almaya çalışırım
Etmez miyim canım tabiki ederim :) İnşallah Allah kalbine göre versin hayırlısını versin :) sen bundan sonra her fırsatta yap aynen gerisi Allaha kalmışÇok sağol tatlın evet birikim yapamadık ne yazıkki...oyüzden inş peşpeşe yapmaya ksrar verdim hatta, 3gün daha üstüste yapalım, gerisi allahtan artık... Bana da dua edermisin inş tutar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?