Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım tabi doktor daha iyi bilir ama testlerin fotoğraflarını ekleyebilirsen belki yardımcı olabiliriz

Pardon canım ben görmemişim daha önce bence bu testlere göre 12. ve 13. günler ilişki olmalıydı yumurtan çatlamış çünkü bu arada sen kaçırdın mı bu günleri??
12. Gun oldu sadece canim. Doktor 15.gine kadar bekle persembeye tekrar bakcam dedi. Sen hangi gunleri degerlendirdinde halmile kaldin

12. Gun oldu sadece canim. Doktor 15.gine kadar bekle persembeye tekrar bakcam dedi. Sen hangi gunleri degerlendirdinde halmile kaldin
Ben de tam koyu olduğu gün değerlendirdim canım ertesi gün eşim uyuyakalmıştı hatta bayaa üzülmüştüm kaçırdım diye ama kaçırmamışım demekki sen de hiç canını sıkma doğru günde yapmışsın :)

inşallah canm simdi beklemek kaliyo hadi hayirlisi:)

Tatlın meraba, ne güzel hamile kalabilmişsin bu testlerle... Bende ilk defa buay kullanmaya başladım. Adetten sonra hemen basladım silik çizgi hergün çıktı, otomatik yum hesaplayıcısı bugün gösteriyor, ancak bugünde koyu ama eşit değil ozaman daha yum çatlamamıltır değilmi? Buay hergün yapıyoruz şu 3-4 gündür ama gercekten istekli olduğumuz için...gün aşırıyı beklemek kural gibi geliyor oyüzden olutunua bıraktık...sizin nasıl oldu tatlım? Tam koyulaşınxamı basladınız?

Arkadaslar merhaba 20/07 tarihindeki testim ve 21-22 temmuz testlermde asagida normalmi siliklemis kac gn daha silk gosterick bugubude degrlendirickniyimm

Eklentiler

• index.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 105
  • IMAG0220.webp
    16 KB · Görüntüleme: 80
Niye bana kimse cevap vermiyoorrr (

Slm canım inşallah darısı sizlerin başına :) Ben hemen anlatiim ; bi arkadaşım bu testlerle 2. ayında hamile kalmıştı ilkinde gün aşırı kuralını uygulamıştı tam çatlama günü ilişki olmasına rağmen olmamış.. 2. ayında bayaa uzun (10 gün) bi bekleme sonunda tam çatlama gününde yapmış olmuştu bana da beklememi önerdi o yüzden biz de yaklaşık 6-7 günlük bi bekleme süresinden sonra eşit koyu çizgiyi yakaladığımız gün birlikte olduk sonraki gün silikleşince de olması gerekiyodu ilişki aslında çünkü yumurta silikleşince çatlamış oluyomuş ama biz o günü kaçırdık sadece koyu eşit çizgide oldu yani ve tutturduk çok şükür :) sen koyu çizgide de birlikte ol silikleşince de ol ki garantiye al bence.. Bi de çizgi koyulaşınca 4 saat sonra tekrar et benim çizgim yaklaşık 1,5 gün boyunca koyu çıktı 2. günün akşamı silikleşti çünkü takip etmen açısından testleri daha sık yapabilirsin bu günlerde

Tatlım çok tesekkürler inş buay tutarda onlara gerek kalmaZ, tutmazsa da sizin dediğinizi uygulayacağız. Ben daha eşit koyu çizgiyi yakalayamadım, geçmi yumurtluyorum yada yumurtladım da o kadar koyu mu olmadı ilerleyen günlerde anlayacağım... Ama biz ayın 19 undan beri hergün yaptık bekleme trenini kaçırdık, oyüzden hergün yapmaya devam esiyoruz... İnş güzel haberler alırım buay... Boşlukta gibiyim bi olcakmış gibi, birde daha çok bekleyecekmişim gibi...

Rica ederim canım ne demek :) herşeyin hayırlısı pozitif düşün pozitif olsun :) İnşallah olur olmasa da başka zaman olur önemli olan hayırlısını dilemek :*

T
Rica ederim canım ne demek :) herşeyin hayırlısı pozitif düşün pozitif olsun :) İnşallah olur olmasa da başka zaman olur önemli olan hayırlısını dilemek :*
Tatlım şimdi test yaptım 2 çizgi net çıktı, hatta foto yükleyim hemen... Çok kritik bir soru olucak ama şimdi 19undan beri hergün yaptığımız için sence bu 2 günü de peşpeşe değerlendirelim mi? Yoksa yarını beklesek kaçırmış olurmuyuz?
Aşağıda resmi

canım şimdi şöyle bişey var bu çift çizgi bu şekilde uzun süre de kalabilir (48 saat) bende öyle olmuştu ama atıyorum bu gece de yumurtan çatlayabilir sen yarını bekleme bence artık zaten çok birikim yapmamışsınız yine de akşam tekrar test yap hatta sabah tekrar test yap silikleştiğini görmen çatlamış olması demek..ama bu arada ben senin yerinde olsam denemeyi bu gece de yaparım yarın da yaparım garantiye almaya çalışırım

Çok sağol tatlın evet birikim yapamadık ne yazıkki...oyüzden inş peşpeşe yapmaya ksrar verdim hatta, 3gün daha üstüste yapalım, gerisi allahtan artık... Bana da dua edermisin inş tutar...

Çok sağol tatlın evet birikim yapamadık ne yazıkki...oyüzden inş peşpeşe yapmaya ksrar verdim hatta, 3gün daha üstüste yapalım, gerisi allahtan artık... Bana da dua edermisin inş tutar...
Etmez miyim canım tabiki ederim :) İnşallah Allah kalbine göre versin hayırlısını versin :) sen bundan sonra her fırsatta yap aynen gerisi Allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…