• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar bnde ovu testi kullandim ve koyu ciktgi günleri degerlendrdik.hem de her gün ilişki oldu. Bugün adet tarihimdi olmadi test yaptim pozitif cikti . denemek için ovu testi de yaptim o da pozitif .hic inanmazdim burada yazarlardi ovu testi gebelik gösterir diye gozlerimle gördüm.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . bu arada bendeki belirtiler göbek ve gogslerde şişlik gaz sancisi idi. Birde kokulara duyarliligim artti ve istahim çok acildi. Hafiften göğüste agri.ama ben bunlari hep adet belitrsi olarak düşünmüştüm. Bu süreçten sonra ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Doktora gitmeli pazartesi galiba

Hayirli ugurlu olsun cifte bayram olmus melegin sana :) ptesi bi dr.a git canim guzel haberlerini bekliyoruz. Dua et bize de bebislerimz gelsin

Kizlar bende ovu testi kullandim Bu Ay koyuyu yakaladim 3 gun munasebetimiz oldu simdi adetime 7 gun var adet sancisi gibi sancim var hamile olma ihtimalim varmi?
Aynı durum bende de oldu 1 hafta kala kasik agrisi yaşadım uykuya egilimim var şuan 3 günüm kaldı adete ama çok açık kahve iki damla akintim olmuş moralim bozuldu bu duruma

Ins canim ilk buraya yazicam Ben Cook faydalandim burden Cook sey katti bana Bende isik olmak istiyorum .

Ins canim ilk buraya yazicam Ben Cook faydalandim burden Cook sey katti bana Bende isik olmak istiyorum .
Aynen canım banada ben yeni üye oldum.fakat üye olmadan önce hep okudum tecrübeli arkadaşların paylaşımlarını. Bu arada bu kasİK ağrım 3 gün kala da devam ediyo iştahım arttı kendimi farklı hissediyorum umarım güzel sonuçlanır ☺

Arkadaslar resmi ykledm bugun yaptim ovilasyon testi. Bu bugunmu yumrtam catlamis demek

Eklentiler

• IMAG0216.webp
    IMAG0216.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 127
Kizlar merhaba birsey soracagim ben yumurtlama gunume 3 gun kala test yaptim.iki cizgi cikti.sonra birliktw olduk.bugun yumurtlama gunumu 10 gun gecti bidaha ovulosyon testi yaptik cunku akinti geldi acaba gecmi yunurtladim diyerekte .gene test pozitif cikti.bu ne simdi acaba gebemuyim.yoksa gecmi yumurtladim.kafam salak gobi oldu

merhaba arkadaşlar,bu siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum,mayıs ayında 40 adet ovulasyon testi ve 20adet gebelik testi almıştım,ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim:),darısı isteyen tüm arkadaşların başına,eğer istiyorsanız bana mesaj atın,gg dan satma istiyorum,ancak daha önce hiç ürün satmadım,aldığımdan çok daha uygun bir fiyata satışa çıkaracağım,öncelikle size sormak istedim,hakkınızı ödeyemem sayenizde çok bilgiler edindim

arkadaslar koyu çıkan ne :)) bende yapıyorum 5 gün oldu ama hep tek çizgi, tek çizgi olunca negatif değil mi ?

Ever canim negatif yapmaya devam et ikiside koyu olunca pozitif oluyo . merak etme yakalarsin ins

ama birşey daha sorayım..ben adetin 10. günü yaptığımda T çizgisi biraz daha silik bir haldeydi ama bugun yaptıklarım hepten silik yani sadece C çizgisi var ve adetimin 14. günü oldu.. bu durumda olan yani sadece C çizgisi varken bir sonraki gün 2 çizgi olanda oldu mu?

ya iste ben anlamadım ki , onceleri t yine C den koyu değildi ama silikti gittikçe daha da silik oldu acaba ben yumurtlamayı kaçırdım mı ki .. ama adetin 15. günüdeyim 28 de bir oluyorum

Benim adetim 4 temmuDa bitti yumurtam dun catladi ayin 19.unda devam edin testi yapmaya arkadaslar

ya iste ben anlamadım ki , onceleri t yine C den koyu değildi ama silikti gittikçe daha da silik oldu acaba ben yumurtlamayı kaçırdım mı ki .. ama adetin 15. günüdeyim 28 de bir oluyorum
Testi geç yapmışsınız yumurtlama olmuş bitmiş. 28 de bir adet gören birinin 14. gündür yumurtlaması. 10. günde başlayın testi yapmaya.

Back
X