• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bende yumurtlama testi sayesnde ilk kullanimda hamile kaldim size tavsiyem her gun ayni satte yapin testi yapmadan once sıvi tuketmeyin iki gun us uste yakinlsan ben oyle yaptim en onemlisi esniz bosalrken cok rahat ve gevsek olmaniz kendinizi kasarsaniz tupleriniz kapanir ve yumurtaya giden sperm saysi azalir

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 9 aydır evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. ovulasyon testiyle yeni tanştım bugün 2. denemem ilki dha silikti sizce acaba yumurtlama oluyor mu? sdece sabahları testimi yapıyorum.

Eklentiler

• 11168403_1635591613324059_7871360912504225608_n.webp
    11168403_1635591613324059_7871360912504225608_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar bende yumurtlama testi sayesnde ilk kullanimda hamile kaldim size tavsiyem her gun ayni satte yapin testi yapmadan once sıvi tuketmeyin iki gun us uste yakinlsan ben oyle yaptim en onemlisi esniz bosalrken cok rahat ve gevsek olmaniz kendinizi kasarsaniz tupleriniz kapanir ve yumurtaya giden sperm saysi azalir
merhabalar testi günde bir kere mi yapıyorsunuz?

Bu testleri okumak cok zor kizlar bu yuzden mutlaka adet tarihimizden bir hafta sonra baslayip butn testlernizi atmadan gunune gore sirlayaip saklamak ilk gunden anlamak cok zor yumurtama gunlerinizde test diger testlerle karsilastrdiginizda farkli gozukur bu sekilde daha kolay anlarsiniz benimkinde her iki cizgide ayni olmustu her gun 1 adet test yapilir

Sabahları pek tavsiye edilmiyor öğleden sonra bir saatte yap.. Seninki şu an tam koyu değil gibi ama yakın da olur.. Bu testler biraz zor oluyor clearblue Gülen yüzlü olanlar var onlar daha rahat..
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 9 aydır evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. ovulasyon testiyle yeni tanştım bugün 2. denemem ilki dha silikti sizce acaba yumurtlama oluyor mu? sdece sabahları testimi yapıyorum.[/QUOT

kızlar tekrar merhaba 3 güne 3 test yaptım. sırayla yukarıdan aşağıya doğru 12 13 14 gün. tam olark anlayan varsa cevap verebilir mi? benim şimdi ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?

Eklentiler

• aaaaaaaaaaa.webp
    aaaaaaaaaaa.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 193
merhabalar test sayesinde hamile kadım demişsiniz. gözünüz aydın çok sevindim. acaba testleri nasıl anlayıp ilişkiye giriyorsunuz? yani çift çizgiyi görür görmez mi? yoksa silndikten sonra mı?

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için :KK54:bundan önce iki ay yaptım hep silik çıktı hiç çift çizgiyi yakalayamadim geçen aydan bi tane test kalmıştı rast gele yapayım dedim ilk defa pozitif çıktı yanı yumurtlama olmamış mıdır acaba :KK17:
Koyu ciktigina gore olmusdur canim yumurtlama.regl duzenine gore ayni gun basla hep ayni saatte yap.oruc oldugun ocin sivi aliminin ayni olmasi buyuk sans

Hayırlısı canım inşallah bi dahakine.. Benim de 1 günüm kaldı ama regl belirtilerim bayadır var benim de olmadı galiba bu ay kısmet :KK43:
İnşallah olur canım. Ne çok umutlan nede umursamaz davran. Az kalmş zatn belli olur. Bende çok üstüne düşmemeye karar verdim. Ne kdar çok istersen o kadar olmuyo sanki. Bu ay çok umutlanmadan başlıcam ovulsyn testlerine. Olursa olur. Herkesin hemen ovulasyon testi kullandığında olcak diye bişey yok.çok fazla olumlu yorumları gözönüne almamakta fayda var bence.:KK66:

Mrb canim bi ben kalamadim sanirim şu testle. Cift koyu cuzgiyi yakaladigim gun yapiyorum yine olmadi.sen hangi gunler denedin acaba da iki defa tuttu:KK43:

20150622_132512.webp
20150622_132512.webp
arkadslar testleti oglen12de bide aksam 7de yaptim.sadece 12. Gun gece ilski oldu. Ama regl olmak uzeryim yani bu ayda olmadi. Acaba neerde hata yaptim.cildircam ya:KK12::KK12::KK17:

kızlar tekrar merhaba 3 güne 3 test yaptım. sırayla yukarıdan aşağıya doğru 12 13 14 gün. tam olark anlayan varsa cevap verebilir mi? benim şimdi ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?

Ortadaki testte iki çizgi bir birine cok yaknn o gunu ve ertesi gunu degerlendir bence bu arada son adet tarihnde cok onemli adet baslangic tarihinden sonra 13 cu gunden itibaren iyi kontroll et testleri ayrica testler yaptiktan 12 saat sonra tam net okunuyor

Eki Görüntüle 1573315 Eki Görüntüle 1573315 arkadslar testleti oglen12de bide aksam 7de yaptim.sadece 12. Gun gece ilski oldu. Ama regl olmak uzeryim yani bu ayda olmadi. Acaba neerde hata yaptim.cildircam ya:KK12::KK12::KK17:
Canm testleri cok dogru siralamissn dogru okumussun ama tek seferlik iliskide zor olur o gun ve ertesi gun sabhi yaprsan sansin daha yuksek ben iki gun us uste yaprak tuttrdm isallh seninkide tutar

Mrb canim bi ben kalamadim sanirim şu testle. Cift koyu cuzgiyi yakaladigim gun yapiyorum yine olmadi.sen hangi gunler denedin acaba da iki defa tuttu:KK43:

Canm ornegin ilk adet gunum 2 subatti adetm bittikten sonra 10. Gun teste basladm ve 14 unden sonra cok dikkafli takkip ettim cunku o gunlerde olcagi belliydi 16 gun iki cizgi ayni cikti o gece ve ertesi sabah denedim kendimi cok rahat biraktm cunku en ufak kasmada tupler kapaniyormus spermler az gdiyormus yumurtaliklara ve kalkmadim yerimden yumurtlama gunu hesaplayici siteler var oralarda ilk adeet baslangic tarigini yazp yaklasik yumurtlama gunu veriyor testlerle beraber tarihlerde aklinda olrsa cok rahat cozersin

Arkadaşlar merhaba testte grdgum en koyu çizgi bu oldu ertesi gün. T görünmüyordu bile . Şali günü gördüm bunu ve pzrtesi Şali carba perşembe ilişki oldu yeterli midir acaba bilmiyirum

Eklentiler

• IMG_20150630_141414.webp
    IMG_20150630_141414.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 129
Arkadaşlar merhaba testte grdgum en koyu çizgi bu oldu ertesi gün. T görünmüyordu bile . Şali günü gördüm bunu ve pzrtesi Şali carba perşembe ilişki oldu yeterli midir acaba bilmiyirum

Hersey cok iyi gunu yakalamissin kalan testlerini sakla cumku bir hafta sonra hamileysen iki cizgi yine bboyle ckiyor

Back
X