• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Naptın yumurtlama günün geldimi koyuluğu yakalayabildin mi ? 

12. gün öğlen 1 de çift çizgiyi koyu yakaladım emin olmak için akşam 10 da tekrar test yaptım hala aynı koyuluktaydı.. gece çatlama ihtimaline karşı kaçırmak istemedim ve o gece 1 haftalık bekleme sonucunda ilişki oldu :oops: 13. gün akşam 5 gibi sırf mertaktan tekrar test yaptım hala koyu çizgiydi yani çatlamamıştı :KK61: sonra aynı akşam 10 da tekrar yaptım ve test silikleşmişti yani akşam 5 le 10 arasında biyerde çatladı muhtemelen yumurtam.. tam o gece çalışma yapalım diye düşünüyodumki eşim uyuyakaldıııı :mad: tüm emeklerim boşa gitti galiba.. 14. gün gece ilişki oldu ama sanırım kaçırmış olduk yumurtlamayı :KK61:önceki günki birliktelikle bi şansım olur mu bilmiyorum.. hayırlısı olsun napalım artık bi dahakine :eek:

12. gün öğlen 1 de çift çizgiyi koyu yakaladım emin olmak için akşam 10 da tekrar test yaptım hala aynı koyuluktaydı.. gece çatlama ihtimaline karşı kaçırmak istemedim ve o gece 1 haftalık bekleme sonucunda ilişki oldu :oops: 13. gün akşam 5 gibi sırf mertaktan tekrar test yaptım hala koyu çizgiydi yani çatlamamıştı :KK61: sonra aynı akşam 10 da tekrar yaptım ve test silikleşmişti yani akşam 5 le 10 arasında biyerde çatladı muhtemelen yumurtam.. tam o gece çalışma yapalım diye düşünüyodumki eşim uyuyakaldıııı :mad: tüm emeklerim boşa gitti galiba.. 14. gün gece ilişki oldu ama sanırım kaçırmış olduk yumurtlamayı :KK61:önceki günki birliktelikle bi şansım olur mu bilmiyorum.. hayırlısı olsun napalım artık bi dahakine :eek:

Canım ovulasyon testinde piki yakaladıktan 12-36 saat arasında yumurtan çatlar ve 24 saat yumurta canlılığını korur.. Bence kaçırmış sayılmazsın...

Canım ovulasyon testinde piki yakaladıktan 12-36 saat arasında yumurtan çatlar ve 24 saat yumurta canlılığını korur.. Bence kaçırmış sayılmazsın...

Yaaa inşallah öyle olur :KK61: çünkü 13. gün saat 17 de pozitif çıkan testim saat 22 de negatif çıkmıştı o arada çatladığını varsayarsak 14. gün gece 12 de geç kalmış olabiliriz :mad: tek umudum 12. gündeki ilişki :KK36:

Bencede canım bir gece önceki ilişkin var bence oda yeterli olur sıkma canını  gerisi allaha kalmış arrtk. Hayırlısı

Kizlar sanirim yumrtladim:KK54:
20150622_132512.webp

Bu arada arkadaslar testleriminden birini oglen birinide iftardan hemen once yaptim hepsi ayni saatte olsun diye.akintim bugun yok ama agri var kasiklarimda.dun geceyi degerlendirdim bugunde denicem nasip kismet artik. Fikirlerinizi bekliyorum

İftardan hemen sonra pozitifi göstermişse o saatlerden kısa bir süre sonra da çatlamış olabilir 24 saati kaçırmamak için bence iftardan hemen sonrayı değerlendirebilirsin

İftardan hemen sonra pozitifi göstermişse o saatlerden kısa bir süre sonra da çatlamış olabilir 24 saati kaçırmamak için bence iftardan hemen sonrayı değerlendirebilirsin
Evylt canim tam saat 8de yaptim iftardan once yine kopkoyuydu.gecede 12 bucuk gibi denedim bakalim insallah bulusmuslardir.bugunde sabah yapmadim oflen okuldan gelir gelmez yaptim siliklesmi

arkadaşlar adet döngüm 31 gun bende 18. gün ve 19. gün çift çizgiyi yakaladım ertesi gunde ıkınci çizginin silikleştigini görunce testi yapmayı bıraktım daha sonra akıntım artınca 24. gün testi tekrar yeniledim ve ıkınci cizgi hala silikti. ikinci cizgi hep silikmi kalıyo yoksa kist falan mı var :(

arkadaşlar adet döngüm 31 gun bende 18. gün ve 19. gün çift çizgiyi yakaladım ertesi gunde ıkınci çizginin silikleştigini görunce testi yapmayı bıraktım daha sonra akıntım artınca 24. gün testi tekrar yeniledim ve ıkınci cizgi hala silikti. ikinci cizgi hep silikmi kalıyo yoksa kist falan mı var :KK43:
Endişelenecek birşey yok. Ikinci çizgi hep silik kalıyor. Çünkü lh sürekli salgılanan bir hormon.

Kızlar benim sorum olacak bende ovülasyon testi uygulayacağım bu ay. Adetimin 6. günü bu gün daha bitmedi 7-8 gün sürer 26-27 güne bir adet oluyorum. :KK53:
Testi uygulama kurallarına göre belli bir günde başlama kuralı var. Ama sizce kaçıncı gün başlamalıyım? Oruç olacağım için saat kaçta testleri yapsam sağlıklı olur?o_O

Kızlar benim sorum olacak bende ovülasyon testi uygulayacağım bu ay. Adetimin 6. günü bu gün daha bitmedi 7-8 gün sürer 26-27 güne bir adet oluyorum. :KK53:
Testi uygulama kurallarına göre belli bir günde başlama kuralı var. Ama sizce kaçıncı gün başlamalıyım? Oruç olacağım için saat kaçta testleri yapsam sağlıklı olur?o_O

9 veya 10. gun baslasan yeterli olabilir. bıkac saat oncesinde sıvı almaman gerekiyor sadece. ıftarla sahur arası alacagını dusunursek, sabah kalkınca yapmak bile uygun olabılır ve her gun aynı saatlerde tekrarlamalısın. 20 li 50 li paketlerden aldıysan hatta gunde ıkı kere yap garanti olsun :)) benım 29 gundu 12. gun basladım ve 5 test yeterlı oldu silik-koyu-silik olarak gormem icin.

9 veya 10. gun baslasan yeterli olabilir. bıkac saat oncesinde sıvı almaman gerekiyor sadece. ıftarla sahur arası alacagını dusunursek, sabah kalkınca yapmak bile uygun olabılır ve her gun aynı saatlerde tekrarlamalısın. 20 li 50 li paketlerden aldıysan hatta gunde ıkı kere yap garanti olsun :)) benım 29 gundu 12. gun basladım ve 5 test yeterlı oldu silik-koyu-silik olarak gormem icin.
Anladım canım teşekkür ederim. 9. gün başlayayım o zaman tam anlamak için garanti olsun.

Canim bence 9. Gun basla bende 27 gunde bir olup tam 13. Gun yumurluyorm. Hep 9. Ve 10. Gun basliyorm yapmaya. Oruc olmakta cok avantaj. Sivi almiuosunya oglen 12 de ve aksam 7 de yap guzel denk geliyo.kolay gele

Canim bence 9. Gun basla bende 27 gunde bir olup tam 13. Gun yumurluyorm. Hep 9. Ve 10. Gun basliyorm yapmaya. Oruc olmakta cok avantaj. Sivi almiuosunya oglen 12 de ve aksam 7 de yap guzel denk geliyo.kolay gele
Tamam 9. gün başlayacam inşallah bakalım hayırlısı doktor kontrolü olduğunda genelde 14 veya 15. gün yumurtluyorum. Testte nasıl çıkacak merak ediyorum.

selam kızlar :) benimde bugün hastalanmam lazımdı ama hala ne gelen var ne giden. marttan beri adetlerim çok düzensiz iki ay üst üste 31 günde adet oldum.geçen ay 28. gün geldi. bu ayda kendimi 31 e göre hazırladım ve gelmedi. umutlanmak istemiyorum. ama adete yönelik hiçbir belirtim yok. 2 - 3 gün önce hafif sancım oluyodu ara ara ama oda yok şuan sadece göğüslerim çok şiş. bakalım pazartesiye kadar kendime süre verdim eğer gelme zse kan tahlili yaptırıcam.çünkü bugün gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı..

Back
X