• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bence yoktr sen artk mutlu haberi bekle isallh tutmustr mutlu olmana cok sevndm
Saol Allah razi olsun zaten günlerdir Yoruldk :) ama benim kafama hep tnin çok fazla koyu olmamasi taklidi en koyu buydu yani ertesi gün hic grnmuyrdu bile o zaman anladim o gün olduğunu.
Artik yapmamada gerek yok herhalde biraktim

Ortadaki testte iki çizgi bir birine cok yaknn o gunu ve ertesi gunu degerlendir bence bu arada son adet tarihnde cok onemli adet baslangic tarihinden sonra 13 cu gunden itibaren iyi kontroll et testleri ayrica testler yaptiktan 12 saat sonra tam net okunuyor
Bi arkadasimin su an bebegi var ve bana bisey soyledi ne kadar dogru bilemiyorum. Adetinin 13. gunu sabahi erken saatlerde iliskiye gir dedi. Oculasyon testimdede ortadaki 13. gune denk geliyor. O sabah iliskiye girdik oncesinde de aksam girmistik bi sonraki gun de iliskiye girdik riske atmamak icin.

Canm ornegin ilk adet gunum 2 subatti adetm bittikten sonra 10. Gun teste basladm ve 14 unden sonra cok dikkafli takkip ettim cunku o gunlerde olcagi belliydi 16 gun iki cizgi ayni cikti o gece ve ertesi sabah denedim kendimi cok rahat biraktm cunku en ufak kasmada tupler kapaniyormus spermler az gdiyormus yumurtaliklara ve kalkmadim yerimden yumurtlama gunu hesaplayici siteler var oralarda ilk adeet baslangic tarigini yazp yaklasik yumurtlama gunu veriyor testlerle beraber tarihlerde aklinda olrsa cok rahat cozersin
Tesekkurler canim. Peki bebişin cinsiyeti bellimi:KK16:

Bi arkadasimin su an bebegi var ve bana bisey soyledi ne kadar dogru bilemiyorum. Adetinin 13. gunu sabahi erken saatlerde iliskiye gir dedi. Oculasyon testimdede ortadaki 13. gune denk geliyor. O sabah iliskiye girdik oncesinde de aksam girmistik bi sonraki gun de iliskiye girdik riske atmamak icin.
Insallah hayirli haberi alirsin canim. Cok guzel degerlendirmissin

ErKek mis suan 5 bu ck aylik allah hepinjze nasip eder isallh ben de cok ugrastm esm kzardi burdaki insanlarin deneyimleri ni tek tek okrdm cok faydsini gordum simdi benm faydam doknsun diye ugrasiyorum
Saglikli kucagina al insallah. Rabbim usteyen herkese versin. Benimde kizim var 4 yasinda bide oglum olsun istiyorum nasip kismet. Cin takvime inanmiyomda ovulayona cok yakin olan ilikiyle alakali olduginu dusunuyorum

Erkek canim cin takvimi tuttu mu bilmiyorum. Bana soyledigi adetin 13. gunu sabah 7
anladim canim.cin takvimine inanmiyom zaten. Ovulasyon gununde olan iliskiye inaniyorum cunku y spermleri daha hizliymis.senin arkasinda biraz onceki yazistigim arkadasta bu teoriyi dogruluyor bence.Rabbim saglikli hayirli evlat versin oncelikle. Gonlumuzden gecenide kucagimiza versn insallh

Back
X