• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çomkkoyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çomkkoyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah
T nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.

selam kızlar :) benimde bugün hastalanmam lazımdı ama hala ne gelen var ne giden. marttan beri adetlerim çok düzensiz iki ay üst üste 31 günde adet oldum.geçen ay 28. gün geldi. bu ayda kendimi 31 e göre hazırladım ve gelmedi. umutlanmak istemiyorum. ama adete yönelik hiçbir belirtim yok. 2 - 3 gün önce hafif sancım oluyodu ara ara ama oda yok şuan sadece göğüslerim çok şiş. bakalım pazartesiye kadar kendime süre verdim eğer gelme zse kan tahlili yaptırıcam.çünkü bugün gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı..

Justy bişey kalmamış kan testi zamanına inşallah hayırlı haberi alırız senden :anneadayı: benim BAT 4 Temmuz nasıl sabredicem bilmiyorum :KK22:

Heforshe benim de bu ay ilk kullanımımdı aynı senin gibi tereddütlerle yaptım testi galiba bu pozitif diye diye 13.güne kadar geldim sonunda 12 ve 13. gün eşit çizgileri gördüm BAT tarihinden geriye doğru 14 gün say o gün muhtemel yumurtlama günün olucaktır. ondan yaklaşık 1 gün önce de en kötü ihtimalle eşit çizgileri yakalarsın diye düşünüyorum. Emin olamıyosan günde 2 veya 3 kere test yaparsan yükselişi takip edebilirsin kaçırma ihtimalin olmadan ( Ben öyle yapmıştım)

T nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.
Bugün yaptığım test dünki testten daha silik çıktı toplu olarak resimleri burda yorum yaparsanız çok sevinirim

Eklentiler

• 20150625_143155.webp
    20150625_143155.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 766
Son yaptığım testle beraber hepsini yüklüyorum yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• 20150625_143155.webp
    20150625_143155.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 913
23 ve 24 de maksşmuma ulaşmış 25 haziranda düştüğüne göre yumurtan çatlamış canım.bugün deneme için en uygun gün
Çok sağol canm bakalım hayırlısı 22 sinden beri ilişki oldu yani son 3 gece arka arkaya. Buakşam da olur inşallah, günaşırı kuralını uygulayamadık korktum kaçırırım zamanını diye.1 yıllık evliyiz. Nisanda çocuk yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanyorum hayırlısı inşallah

Çok sağol canm bakalım hayırlısı 22 sinden beri ilişki oldu yani son 3 gece arka arkaya. Buakşam da olur inşallah, günaşırı kuralını uygulayamadık korktum kaçırırım zamanını diye.1 yıllık evliyiz. Nisanda çocuk yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanyorum hayırlısı inşallah[/QUO
Durumumuz hemen hemen aynı biz de nisandan beri denemelerdeyiz bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini :oops: ama aynı senin gibi tereddütler yaşadım yüksek çıktığı gün kaçırırım korkusuyla deneme yaptım aslında ertesi gün düşünce olması gerekiyodu eşim o gece uyuyakaldı :KK61::KK61::KK61: Yani çatlamadan yapmış olduk ama bilmiyorum çok umudum yok gibi.. BAT 4 Temmuz oldukça heycanlıyım.. Bence çatlamayı kaçırmamalısınız bugün yarın mutlaka ilişki olsun derim :eek: Hakkımızda hayırlısı :KK31:

Durumumuz hemen hemen aynı biz de nisandan beri denemelerdeyiz bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini :oops: ama aynı senin gibi tereddütler yaşadım yüksek çıktığı gün kaçırırım korkusuyla deneme yaptım aslında ertesi gün düşünce olması gerekiyodu eşim o gece uyuyakaldı :KK61::KK61::KK61: Yani çatlamadan yapmış olduk ama bilmiyorum çok umudum yok gibi.. BAT 4 Temmuz oldukça heycanlıyım.. Bence çatlamayı kaçırmamalısınız bugün yarın mutlaka ilişki olsun derim :eek: Hakkımızda hayırlısı :KK31:
Hayırlısı inşallah canım

Arkadaslarbi bakarr mısınız sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20150701_015721.webp
    IMG_20150701_015721.webp
    37 KB · Görüntüleme: 184
İlk defa bu kadar köyü renkli oldu öncesinde hep silik oldu iki ay boyunca

Canim net degil resim ama cok yakin gibi gozukuyo. Yumurtlama olsaydi tekrar siliklesmis olmasi gerekir
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için :KK54:bundan önce iki ay yaptım hep silik çıktı hiç çift çizgiyi yakalayamadim geçen aydan bi tane test kalmıştı rast gele yapayım dedim ilk defa pozitif çıktı yanı yumurtlama olmamış mıdır acaba :KK17:

Kızlar ben ovülasyon testi ile 2 kere hamile kaldım ikisinde de koyu olan 2 günü değerlendirdik.. Illa silikleşsin diye beklemeyin

Back
X