• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Takdiri ilahi bnce boyle seylere takılınca Allah korusun fal baktırıp inanmak gibi geliyor :)
Saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah önmli olan o

Takdiri ilahi bnce boyle seylere takılınca Allah korusun fal baktırıp inanmak gibi geliyor :)
Saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah önmli olan o
Ben zihin engelliler ogretmeniyim otizmli cocuklara ogretmenlik yapiyorum. Bazen neden olmuyor dedigimde aklima onlar geliyor ve diyorum ki Rabbimin bi bildigi vardir

Kızlar bunlarda benim testlerim. 12. 14. ve 15. günleri değerlendirdim.Kurallar gereği yanlış mı yaptım:KK17:

Eklentiler

• t.webp
    t.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 175
Canm ornegin ilk adet gunum 2 subatti adetm bittikten sonra 10. Gun teste basladm ve 14 unden sonra cok dikkafli takkip ettim cunku o gunlerde olcagi belliydi 16 gun iki cizgi ayni cikti o gece ve ertesi sabah denedim kendimi cok rahat biraktm cunku en ufak kasmada tupler kapaniyormus spermler az gdiyormus yumurtaliklara ve kalkmadim yerimden yumurtlama gunu hesaplayici siteler var oralarda ilk adeet baslangic tarigini yazp yaklasik yumurtlama gunu veriyor testlerle beraber tarihlerde aklinda olrsa cok rahat cozersin
Birde telefonuna ladytimer diye bir program var bence onu indir telefonuna.olasi yumurrlama gununu ve gosteriyor.ayrica tum bilgerini giriyosun birlesme olup olmadigini adet baslangicini gunluk gibi yani ben baya bi faydasini gordum. Sanada oneririm:KK66:

Kızlar bunlarda benim testlerim. 12. 14. ve 15. günleri değerlendirdim.Kurallar gereği yanlış mı yaptım:KK17:
Merhaba kızlar ben yeni üyeyim üye olmadan önce sizlerden o kadar çok şey okuyup bilgilendim ki anlatamam ☺ bende uzun zamandır çocuk istiyorum bu ay ovulation test kullandım ve ben iki gün köyü çizgi gördüm bu normal mi kafam karıştı dün ve bugün iki çizgide koyu

Canim iki
Merhaba kızlar ben yeni üyeyim üye olmadan önce sizlerden o kadar çok şey okuyup bilgilendim ki anlatamam ☺ bende uzun zamandır çocuk istiyorum bu ay ovulation test kullandım ve ben iki gün köyü çizgi gördüm bu normal mi kafam karıştı dün ve bugün iki çizgide koyu
gun cift cizgiyi tam bilemiyorum ama sen gunlerini mutlaka degerlendir. Ben de bu sayfa sayesinde cok iyi seyler ogrendim insallah hepimiz guzel haberler verebiliriz

Canim iki

gun cift cizgiyi tam bilemiyorum ama sen gunlerini mutlaka degerlendir. Ben de bu sayfa sayesinde cok iyi seyler ogrendim insallah hepimiz guzel haberler verebiliriz
İnşallah canım
Canim iki

İnşallah canım benim

Bütün bir ay test yapıp da hep tek çizgi gören var mı? Benim geçen ay öyle oldu da. Moralim bozuk azcık.

Testi hergün aynı saatte ve 2 saat öncesine kadar su içmeden yaptın mi canim
Evet ama adetim bittikten 3gun sonra lekelenmem başlamisti ve 5gun surdu böyle bir düzensizlikle de karşilaştim ama yine de test yapip bakmistim. 2temmuzda yine adetim geldi ben yine de test yapiyorum. İnş. düzgünce biter bu ay ve çift çizgiyi görürüm. :( Çok istiyorum bebeğim olsun. Allah isteyen herkese versin.

Evet ama adetim bittikten 3gun sonra lekelenmem başlamisti ve 5gun surdu böyle bir düzensizlikle de karşilaştim ama yine de test yapip bakmistim. 2temmuzda yine adetim geldi ben yine de test yapiyorum. İnş. düzgünce biter bu ay ve çift çizgiyi görürüm. :KK43: Çok istiyorum bebeğim olsun. Allah isteyen herkese versin.
Âmin kardeşim inşallah rabbim nasip etsin bizlerede şu mübarek günlerde hepimize dua ediyorum

Böyle bir durum yaşayan, yaşayıp hamile kalan var mı? Paylaşırsanız sevinirim .

Ben ilk ayımda hamile kalmıştım. Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum 12 gün önce. Benim yumurtlamam adetim bittikten 3 gün sonra olmuştu. O zaman 2 gün üst üste oldu. Demek istediğim nasıl yaptınız bilmiyorum ama adetiniz bittiğinin ertesi günü başlayın lekelenme de olsa siz hemen ertesi gün başlayın.

Ben ilk ayımda hamile kalmıştım. Bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum 12 gün önce. Benim yumurtlamam adetim bittikten 3 gün sonra olmuştu. O zaman 2 gün üst üste oldu. Demek istediğim nasıl yaptınız bilmiyorum ama adetiniz bittiğinin ertesi günü başlayın lekelenme de olsa siz hemen ertesi gün başlayın.
Ben şu an adetim ama testi yapiyorum.vne olur ne olmaz kaçirmayayim diye. Geçen ay adet tarihimden sonra 10.gun baslamistim ve bu ayki adetime kadar test yaptim tek cizgiydi. Simdi adetim ama basladim. İnsallah bu ay olur.

Ben şu an adetim ama testi yapiyorum.vne olur ne olmaz kaçirmayayim diye. Geçen ay adet tarihimden sonra 10.gun baslamistim ve bu ayki adetime kadar test yaptim tek cizgiydi. Simdi adetim ama basladim. İnsallah bu ay olur.

adetliyken bi şey çıkacağını sanmıyorum ama iyi yapmışsınız. Bazı kadınların benim gibi yumurtlaması erken oluyor. Demek ki sizin yumurtlamanız. adetinizin bittikten o 10 gün süre içinde olmuştur. Çünkü yumurtlamasanız adet olmazsınız.

Back
X