T nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çomkkoyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah
selam kızlar :) benimde bugün hastalanmam lazımdı ama hala ne gelen var ne giden. marttan beri adetlerim çok düzensiz iki ay üst üste 31 günde adet oldum.geçen ay 28. gün geldi. bu ayda kendimi 31 e göre hazırladım ve gelmedi. umutlanmak istemiyorum. ama adete yönelik hiçbir belirtim yok. 2 - 3 gün önce hafif sancım oluyodu ara ara ama oda yok şuan sadece göğüslerim çok şiş. bakalım pazartesiye kadar kendime süre verdim eğer gelme zse kan tahlili yaptırıcam.çünkü bugün gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı..
Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Markası laboquick. Son adet tarihin 10 hazirandı. Adetim biter bitmez hergün test yapmaya başladım son 2 gündür her iki çizgi de belirgin gibi ama T çizgi çomkkoyu değildi son 3 gündür ilişki oldu. Test yapmaya devam edicem ilişki de ara vermeyelim birkaç gün daha devam edelim dedik. Doğru olur mu sizce? Gün aşırı kuralını uygulasak tam da çizgiler belirginken kaçıriŕsak diye korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah
Bugün yaptığım test dünki testten daha silik çıktı toplu olarak resimleri burda yorum yaparsanız çok sevinirimT nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.
T nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.
Son yaptığım testle beraber hepsini yüklüyorum yorumlarsanız çok sevinirimT nin baya koyu olması lazım. Ben 21. günde tespit etmiştim. Seninki tam koyu değilse belki henüz ovulasyon gerçekleşmemiş olabilir. Resimlerini bir yükle ona göre değerlendirelim.
23 ve 24 de maksşmuma ulaşmış 25 haziranda düştüğüne göre yumurtan çatlamış canım.bugün deneme için en uygun gün25 haziran
Çok sağol canm bakalım hayırlısı 22 sinden beri ilişki oldu yani son 3 gece arka arkaya. Buakşam da olur inşallah, günaşırı kuralını uygulayamadık korktum kaçırırım zamanını diye.1 yıllık evliyiz. Nisanda çocuk yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanyorum hayırlısı inşallah23 ve 24 de maksşmuma ulaşmış 25 haziranda düştüğüne göre yumurtan çatlamış canım.bugün deneme için en uygun gün
Durumumuz hemen hemen aynı biz de nisandan beri denemelerdeyiz bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testiniÇok sağol canm bakalım hayırlısı 22 sinden beri ilişki oldu yani son 3 gece arka arkaya. Buakşam da olur inşallah, günaşırı kuralını uygulayamadık korktum kaçırırım zamanını diye.1 yıllık evliyiz. Nisanda çocuk yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanyorum hayırlısı inşallah[/QUO
Hayırlısı inşallah canımDurumumuz hemen hemen aynı biz de nisandan beri denemelerdeyiz bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testiniama aynı senin gibi tereddütler yaşadım yüksek çıktığı gün kaçırırım korkusuyla deneme yaptım aslında ertesi gün düşünce olması gerekiyodu eşim o gece uyuyakaldı Yani çatlamadan yapmış olduk ama bilmiyorum çok umudum yok gibi.. BAT 4 Temmuz oldukça heycanlıyım.. Bence çatlamayı kaçırmamalısınız bugün yarın mutlaka ilişki olsun derim Hakkımızda hayırlısı
24 ve 25. de sıvı alımı ve idrar tutma miktarı aynı ise ovulasyon gerçekleşmiş gibi gözüküyor.25 haziran
Canim net degil resim ama cok yakin gibi gozukuyo. Yumurtlama olsaydi tekrar siliklesmis olmasi gerekirİlk defa bu kadar köyü renkli oldu öncesinde hep silik oldu iki ay boyunca
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanim net degil resim ama cok yakin gibi gozukuyo. Yumurtlama olsaydi tekrar siliklesmis olmasi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?