- 12 Mart 2015
- 44
- 6
- 88
- 31
Ben çift cizgiyi gördüm fakat doktorum yumurtaliklarin catlamiyor dedi bende anlamadim test mi yanlis yoksa doktor mu yanlis soyluyor bilmiyorumHerkese merhaba. Kızlar benimde pko var bu ay ovulasyon testi yapacam. Doktor zaten bir sene dolmadan tedavi uygulamiyor. Kaldi 2 ayim bu arada hamile kalamazsam tedaviye başlayacam. Gecen yaptigimda çift çizgiyi bir türlü yakalayamadim ama sanirim günlerini doğru düzgün denk getirememisim bu sefer umarim olur. Rabbim bebek isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.
Bence baska bir doktora daha muhakkak görün çünkü eger dedigi gibiyse onun icinde tedavi gerekebilir.Ben çift cizgiyi gördüm fakat doktorum yumurtaliklarin catlamiyor dedi bende anlamadim test mi yanlis yoksa doktor mu yanlis soyluyor bilmiyorum
bende sat tarihimden itibaren 11. gün başladım test yapmaya. evet ilk başlarda baya silikti hatta görmekte zorlanıyordum çizgiyi ve birer gün arayla hep birleşme oldu. yumurtlama günümden 2 gün önce dahada belirginleşti hatta onu koyu zannedip yumurtladığımı sandım. ve ogün birleşme oldu. ertesi gün birazdaha koyulaştı birgün önceki spermlerle idare ettik. yumurtlama günümde baya kırmızı çizgiydi ve akıntımda yapışkan kıvamlıydı o gün anladım yumrtlama olduğunu. tabiki öğünde birleştik. ve sonraki günde hala kırmızı çizgiydi yumurtlama sonrasıda denedik. sonra silikleşti. yani 24 saatte bir yaptığın bir testte değişimleri çok rahat anlıyabiliyorsun ve yakalıyosunda. eğer yakalıyamamaktan korkuyosan akşamlarıda yapablirsin testi daha garanti olur.Konuya uzun zamandır bişey yazılmamış arkadaşlar.. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim adetlerim çok düzenli değil 24-28 gün arasında değişiyo periyotlar, o sebeple ovulasyon testine başvurdum.. sat 8 haziran, 15 hazirandan beri ovul test yapıyorum ve sürekli olarak T çizgisini açık renk görüyorum ve sürekli tiki kaçırma endişesindeyimforumda da okuduğum kadarıyla çift çizgiyi eşit yakaladığımızın ertesi günü ilişkiye giriyoruz.. bu hormon bu kadar hızlı değişiyosa 24 saatte bir yapılan testte koyu çizgiyi yakalama ihtimalimiz çok mu düşük acaba kafam çok karıştı????
Ramazan dan sonra gidicem inşallahBence baska bir doktora daha muhakkak görün çünkü eger dedigi gibiyse onun icinde tedavi gerekebilir.
bende sat tarihimden itibaren 11. gün başladım test yapmaya. evet ilk başlarda baya silikti hatta görmekte zorlanıyordum çizgiyi ve birer gün arayla hep birleşme oldu. yumurtlama günümden 2 gün önce dahada belirginleşti hatta onu koyu zannedip yumurtladığımı sandım. ve ogün birleşme oldu. ertesi gün birazdaha koyulaştı birgün önceki spermlerle idare ettik. yumurtlama günümde baya kırmızı çizgiydi ve akıntımda yapışkan kıvamlıydı o gün anladım yumrtlama olduğunu. tabiki öğünde birleştik. ve sonraki günde hala kırmızı çizgiydi yumurtlama sonrasıda denedik. sonra silikleşti. yani 24 saatte bir yaptığın bir testte değişimleri çok rahat anlıyabiliyorsun ve yakalıyosunda. eğer yakalıyamamaktan korkuyosan akşamlarıda yapablirsin testi daha garanti olur.
Naptın yumurtlama günün geldimi koyuluğu yakalayabildin mi ? Teşekkürler justy anladığım kadarıyla bu test okuma olayı da biraz tecrübeyle kazanılıyo çünkü yavaş yavaş ben de okuduğum testleri anlamaya başladımolayı biraz abartıp günde 2-3 test falan yapsam da hala tam kırmızı çizgiyi yakalamış değilim bugün 13.günüm daha test yapmadım dün geceki testim baya koyuya yakındı sanırım bugün tiki yakalarım yarın da vur patlasın çal oynasın artık
Stres yokkkkk sebebine sarıl Rabbim ol dediyse o olur zatenArkadaslar bugun piki yakaladim sanirim. Oglen 12de yaptim.kasiklarjmda belimde hastalancakmisim gibi agriyor.bide akinttimi kontrol ettim dun ve bugun nerdeyse iki parmagimn arasinda 8 cm falan uzuyor.sizce bugun mu yoksa yarinmi ovulasyon gunum
Canım adet döngün kaç.
Canım sen artık uzman olmuşsundur farklı markaları kullanarak. Ben uygulamadım ama paylaşımları okuduğuma göre çizgi biraz daha koyulaşması gerekiyor tabi değişe de biliyor. İçini ferah tut inşallah olur.Eki Görüntüle 1561841 buda benim testler arkadşlar yorumlarsaniz sevinirm. Kac aydir yapiyorum.3 farkli marka kullandim kafam karisti artik.10 haziranda regl oldum. Bu ay kscirmak istemiyom artik ovulasyonu.27 veya 28 gunde bir oluyorum
27 veya 28 gunde bir oluyorum canim.bugun piki yakaladigima gore sence ovulasyon yarinmiCanım adet döngün kaç.
12. Gün yakalamışsın.
Dogru soluyosun canimda illa hesqp kitap yapiyoz iste insanoStres yokkkkk sebebine sarıl Rabbim ol dediyse o olur zaten
Canım sen artık uzman olmuşsundur farklı markaları kullanarak. Ben uygulamadım ama paylaşımları okuduğuma göre çizgi biraz daha koyulaşması gerekiyor tabi değişe de biliyor. İçini ferah tut inşallah olur.
Canım sen artık uzman olmuşsundur farklı markaları kullanarak. Ben uygulamadım ama paylaşımları okuduğuma göre çizgi biraz daha koyulaşması gerekiyor tabi değişe de biliyor. İçini ferah tut inşallah olur.
Bence yarın 24-36 saat sonra dediğine göre bu günden başla çalışmalara kim kardashian çoçuk sahibi olmak için güne 500 kere çalışmış haberlerde okudum.27 veya 28 gunde bir oluyorum canim.bugun piki yakaladigima gore sence ovulasyon yarinmi
Bende internetten aldım bakalım bilmiyordum hangisi iyi diye fiyatları az çok aynı idi farklı tabi benim aldığım.Dogru soluyosun canimda illa hesqp kitap yapiyoz iste insano
Canim aslinda denedikce kafanda buraeyler oturuyor. En iyi marka predictor ama pahali oda.bende unternetten uygun olanlari aldiim artik napim.suan benim t cden daha koyu sanirm 12 veya 24 saat icinde catlicak.kullanma talimatlarjbda iukden sonra 12 veya 24 veya 36 saat diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?