merhabalar testi günde bir kere mi yapıyorsunuz?Kızlar bende yumurtlama testi sayesnde ilk kullanimda hamile kaldim size tavsiyem her gun ayni satte yapin testi yapmadan once sıvi tuketmeyin iki gun us uste yakinlsan ben oyle yaptim en onemlisi esniz bosalrken cok rahat ve gevsek olmaniz kendinizi kasarsaniz tupleriniz kapanir ve yumurtaya giden sperm saysi azalir
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 9 aydır evliyim ve 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. ovulasyon testiyle yeni tanştım bugün 2. denemem ilki dha silikti sizce acaba yumurtlama oluyor mu? sdece sabahları testimi yapıyorum.[/QUOT
yanlış alarm canım yine hastalandımJusty bişey kalmamış kan testi zamanına inşallah hayırlı haberi alırız sendenbenim BAT 4 Temmuz nasıl sabredicem bilmiyorum
Hayırlısı canım inşallah bi dahakine.. Benim de 1 günüm kaldı ama regl belirtilerim bayadır var benim de olmadı galiba bu ay kısmetyanlış alarm canım yine hastalandım
merhabalar test sayesinde hamile kadım demişsiniz. gözünüz aydın çok sevindim. acaba testleri nasıl anlayıp ilişkiye giriyorsunuz? yani çift çizgiyi görür görmez mi? yoksa silndikten sonra mı?Kızlar bende yumurtlama testi sayesnde ilk kullanimda hamile kaldim size tavsiyem her gun ayni satte yapin testi yapmadan once sıvi tuketmeyin iki gun us uste yakinlsan ben oyle yaptim en onemlisi esniz bosalrken cok rahat ve gevsek olmaniz kendinizi kasarsaniz tupleriniz kapanir ve yumurtaya giden sperm saysi azalir
Koyu ciktigina gore olmusdur canim yumurtlama.regl duzenine gore ayni gun basla hep ayni saatte yap.oruc oldugun ocin sivi aliminin ayni olmasi buyuk sansÖncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinbundan önce iki ay yaptım hep silik çıktı hiç çift çizgiyi yakalayamadim geçen aydan bi tane test kalmıştı rast gele yapayım dedim ilk defa pozitif çıktı yanı yumurtlama olmamış mıdır acaba
İnşallah olur canım. Ne çok umutlan nede umursamaz davran. Az kalmş zatn belli olur. Bende çok üstüne düşmemeye karar verdim. Ne kdar çok istersen o kadar olmuyo sanki. Bu ay çok umutlanmadan başlıcam ovulsyn testlerine. Olursa olur. Herkesin hemen ovulasyon testi kullandığında olcak diye bişey yok.çok fazla olumlu yorumları gözönüne almamakta fayda var bence.Hayırlısı canım inşallah bi dahakine.. Benim de 1 günüm kaldı ama regl belirtilerim bayadır var benim de olmadı galiba bu ay kısmet
Mrb canim bi ben kalamadim sanirim şu testle. Cift koyu cuzgiyi yakaladigim gun yapiyorum yine olmadi.sen hangi gunler denedin acaba da iki defa tuttuKızlar bende yumurtlama testi sayesnde ilk kullanimda hamile kaldim size tavsiyem her gun ayni satte yapin testi yapmadan once sıvi tuketmeyin iki gun us uste yakinlsan ben oyle yaptim en onemlisi esniz bosalrken cok rahat ve gevsek olmaniz kendinizi kasarsaniz tupleriniz kapanir ve yumurtaya giden sperm saysi azalir
kızlar tekrar merhaba 3 güne 3 test yaptım. sırayla yukarıdan aşağıya doğru 12 13 14 gün. tam olark anlayan varsa cevap verebilir mi? benim şimdi ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?
Canm testleri cok dogru siralamissn dogru okumussun ama tek seferlik iliskide zor olur o gun ve ertesi gun sabhi yaprsan sansin daha yuksek ben iki gun us uste yaprak tuttrdm isallh seninkide tutarEki Görüntüle 1573315 Eki Görüntüle 1573315 arkadslar testleti oglen12de bide aksam 7de yaptim.sadece 12. Gun gece ilski oldu. Ama regl olmak uzeryim yani bu ayda olmadi. Acaba neerde hata yaptim.cildircam ya
Mrb canim bi ben kalamadim sanirim şu testle. Cift koyu cuzgiyi yakaladigim gun yapiyorum yine olmadi.sen hangi gunler denedin acaba da iki defa tuttu
Arkadaşlar merhaba testte grdgum en koyu çizgi bu oldu ertesi gün. T görünmüyordu bile . Şali günü gördüm bunu ve pzrtesi Şali carba perşembe ilişki oldu yeterli midir acaba bilmiyirum
Bugün ilişkiye gerek yoktur degilmiHersey cok iyi gunu yakalamissin kalan testlerini sakla cumku bir hafta sonra hamileysen iki cizgi yine bboyle ckiyor
Bugün ilişkiye gerek yoktur degilmi
Çok tesekkur ederim arkadasim cevabin mutlu etti beni :) Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?