Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ben de yeni yükledim, anladığım kadarıyla aylık bilgilerini giriyorsun tahmini yumurtlamanı gösteriyor, hem de bilgilerini bir yere yüklemiş oluyorsun
Evet canım bende 4 aydır kullanıyorum bu programı yumurtlama olasılığı olan günleride adet olacağın zamanıda gösteriyor hatta adet ve yumurtlamayı bir gün önceden bildiriyor.bana çok yardımcı oldu.

Kızlar bugün 18. Gündeyim iki çizgimde kırmızı oldu.17.gün birleşme olmuştu.yumurtlamış olabilirmiyim ki.test yapmaya devam etmelimiyim. Yumurtladıysam çizgilerin ne şekilde olması lazm ?

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-12-00-03-34.webp
    24 KB · Görüntüleme: 213
Kızlar bugün 18. Gündeyim iki çizgimde kırmızı oldu.17.gün birleşme olmuştu.yumurtlamış olabilirmiyim ki.test yapmaya devam etmelimiyim. Yumurtladıysam çizgilerin ne şekilde olması lazm ?
yumurtladıktan sonra çizgi silikleşiyor olmalı, ben yumurtladıktan sonra 1 hafta daha devam ettim test yapmaya hergün daha da silikleşti,
batıma 9 gün var sabah gebelik testi yaptım sizlerden okuduklarımdan umutlanarak ama birşey yoktu

Bugun adet gordum malesef uzun zamandir ilk defa gecikmedi. Klomene baslayacagim yan etkilerini ramazanda goze alirim insallah bes gunluk ilac ne kadar yan etki yapabilir diye dusunuyorum beni korkutan catlatma ignesi

Bugun adet gordum malesef uzun zamandir ilk defa gecikmedi. Klomene baslayacagim yan etkilerini ramazanda goze alirim insallah bes gunluk ilac ne kadar yan etki yapabilir diye dusunuyorum beni korkutan catlatma ignesi

hadi ya üzüldüm canım. siz ne kadardır korunmuyosunuz ? bende 14 ay doğum kontrol kullandım.9 ay olcak bu ay ilacı bırakalı. sen kendi isteğinlemi başlıyosun bu çatlatma işine yoksa doktorunun tavsiyesi mi?

olsun canım daha günün varmış. erken olduğu içinde çıkmamştır. batım dediğin adet günün mü ?ben hiç anlamıyorum bu işlerden o yüzden sordum benmde bu sabah yine kırmızı çıktı testim koyuydu yani. ama dün yumurtalarımda sancı vardı baya hissettim. ama dün yumurtladıysam bugün silik olması lazımdı ama hala koyuydu. akşam bida yapıcam bakalım. akıntımda hala yapışkan çünkü.

bat beklenen adet günü

Evet doktor tavsiyesi bir yildir korunmuyorum artik psikoloji kalmadi isime odaklanamiyorum adet duzensizligi de bundan sanirim cunku kist fslan yokmus bu ay doktorumu degistirdim ve ogrendim artik doktorlsra da guvenim yok ama muhtaciz Allah yardimcisi olsun idteyen herkese de en kisa zamanda bebisler versin

güçlü olmaya çalış canım. evet zor bi süreç yakınımdakilerden biliyorum. ama kalbini her zaman ferah tut. amin tatlım. allah bizlere ve nerde isteyen varsa bu duyguyu yaşatsın. bebişler versin hepimize.bi 520. sayfalarda başladık. sayfanın en başlarında bizim gibi böyle konuşan tüm üyelerin bakıyorumda profil fotolarında bebek resimleri var.inşallah bizlerde öyle oluruz.

Kızlar hepinize selamlar. Lütfen banada cevap verin. 5 6 aydır bebek istiyoruz bende ovulasyon testi aldım labaquıck olandan bi bakim dedim ne zaman gelior benm yumurtalar. Bugün adetimin ilk gününden sonraki 11. Günüm. Normalde 26 28 gün arası değişrn bi siklısum var. O yüzden ben hep 14 gün falan sanıyordum yumurtlamamı. Bugün ovülaayon testindr ikinci çizgiyi çok koyu olmasada gördüm.bu durumda bugün mu yumurtlamış oluyorum. Bugün ve yarın ilişkiye girip sonrasında gün aşırı devammı etmeliyim?

Bence yarin degerlendir ama yarin test tekrar yap koyuluk devsm ediyor mu siliklesmisse bil ki yumurtlama olmustur

Ablacım bana yardımcı olurmusunuz ben bugun adet oldum ovulasyon testi kullanmak istiyorum adet bittikten kaç gün sonra kullanmam gerek bide teste çizgi koyu çıkınca hemen ilişkimi olması lazım benim kızım var oglum olsun istiyorum bu yöntem tutar mı gerçi takdir allahtan tedbir bizden
Bence yarin degerlendir ama yarin test tekrar yap koyuluk devsm ediyor mu siliklesmisse bil ki yumurtlama olmustur

hamile bayanlar, bata yakın günlerinizde ovulasyon testi yaptınız mı, neler çıktı paylaşır mısınız?

Elfida sanırım şöyle 30 günde bir adet oluyorsan büyük ihtimalle 15.gün yumurtlama günün ama sen 10. Gün testi yapmaya başla ikinci cizgi olusup yavaş yavaş koyulaşmaya başlar en koyu olduğu gün ovulasyon günündür. bir sonraki gün yumurta çatlar o gün ve sonraki gün ler hamilelik şansın yüksek olur catlama olmus mu testleri yapmaya devam edersen anlarsın çünkü "çizgi yeniden silikleşmeye başlar.

Herkese merhaba. Kızlar benimde pko var bu ay ovulasyon testi yapacam. Doktor zaten bir sene dolmadan tedavi uygulamiyor. Kaldi 2 ayim bu arada hamile kalamazsam tedaviye başlayacam. Gecen yaptigimda çift çizgiyi bir türlü yakalayamadim ama sanirim günlerini doğru düzgün denk getirememisim bu sefer umarim olur. Rabbim bebek isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…