Evet canım sabah ilk gidişimde yaptım bakalm akşama bir test daha yapıcam.Justy sabah ilk gidisinde yaptiysan test yaniltici olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sabah ilk gidişimde yaptım bakalm akşama bir test daha yapıcam.Justy sabah ilk gidisinde yaptiysan test yaniltici olabilir.
Evet canım bende 4 aydır kullanıyorum bu programı yumurtlama olasılığı olan günleride adet olacağın zamanıda gösteriyor hatta adet ve yumurtlamayı bir gün önceden bildiriyor.bana çok yardımcı oldu.ben de yeni yükledim, anladığım kadarıyla aylık bilgilerini giriyorsun tahmini yumurtlamanı gösteriyor, hem de bilgilerini bir yere yüklemiş oluyorsun
Akşam bida yaptım.hemen hemen aynı koyulukta C ve T.bence yarın sabah veya yarın akşam dene anca çatlar....dünkü ilişki bugüne yeter zaten
yumurtladıktan sonra çizgi silikleşiyor olmalı, ben yumurtladıktan sonra 1 hafta daha devam ettim test yapmaya hergün daha da silikleşti,Kızlar bugün 18. Gündeyim iki çizgimde kırmızı oldu.17.gün birleşme olmuştu.yumurtlamış olabilirmiyim ki.test yapmaya devam etmelimiyim. Yumurtladıysam çizgilerin ne şekilde olması lazm ?
hadi ya üzüldüm canım. siz ne kadardır korunmuyosunuz ? bende 14 ay doğum kontrol kullandım.9 ay olcak bu ay ilacı bırakalı. sen kendi isteğinlemi başlıyosun bu çatlatma işine yoksa doktorunun tavsiyesi mi?Bugun adet gordum malesef uzun zamandir ilk defa gecikmedi. Klomene baslayacagim yan etkilerini ramazanda goze alirim insallah bes gunluk ilac ne kadar yan etki yapabilir diye dusunuyorum beni korkutan catlatma ignesi
olsun canım daha günün varmış. erken olduğu içinde çıkmamştır. batım dediğin adet günün mü ?ben hiç anlamıyorum bu işlerden o yüzden sordumyumurtladıktan sonra çizgi silikleşiyor olmalı, ben yumurtladıktan sonra 1 hafta daha devam ettim test yapmaya hergün daha da silikleşti,
batıma 9 gün var sabah gebelik testi yaptım sizlerden okuduklarımdan umutlanarak ama birşey yoktu![]()
bat beklenen adet günüolsun canım daha günün varmış. erken olduğu içinde çıkmamştır. batım dediğin adet günün mü ?ben hiç anlamıyorum bu işlerden o yüzden sordumbenmde bu sabah yine kırmızı çıktı testim koyuydu yani. ama dün yumurtalarımda sancı vardı baya hissettim. ama dün yumurtladıysam bugün silik olması lazımdı ama hala koyuydu. akşam bida yapıcam bakalım. akıntımda hala yapışkan çünkü.
Bence yarin degerlendir ama yarin test tekrar yap koyuluk devsm ediyor mu siliklesmisse bil ki yumurtlama olmustur