İnşallah canım.20. Günmüş geçen aylarda çalışmaları bıraktığımız zamanlarda ben yumurtlamışım inşallah bu ay hayırlıysa olurİnşallah olmuştur canım peki yumurtlama dönemin ne zaman mış yani 15 16 falan degilmiymis iyi ki gitmissin doktora ne güzel yumurtladigini biliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız
Anlaşılır benim yumurtlamışsın dedi doktor anladı.zaten yumurtlayınca sıvı mı ne oluyormuş rahimde ordan anlıyormuşPeki Benim yarın 22gunum doktora gidersem yumurtlama olup olmadığı anlaşılır mı bi bilgin varmı
Teşekkür ederim canım peki ulturasonla mi bakılıyor yoksa vajinal yoldan mıAnlaşılır benim yumurtlamışsın dedi doktor anladı.zaten yumurtlayınca sıvı mı ne oluyormuş rahimde ordan anlıyormuş
Ulturasonla baktı canım.ben daha hiç alttan muayene olmadımTeşekkür ederim canım peki ulturasonla mi bakılıyor yoksa vajinal yoldan mı
Ah canım varya nasıl mutlu oldum yarın ilk işim doktora gitmek olacak inşallahhhhhhhh bende de olmuşturUlturasonla baktı canım.ben daha hiç alttan muayene olmadım
meraba canım benım duzensız oluyo normalde dun bugun olmam lazımdı ama gelen giden yok dune kadar ovulasyon testı yapmaya devam ettım fotosunu yukledım hep çift çizgi bazen biraz silik 2gun önce gebelik testi yaptım negatıftı bılmıyorum ama bu ayda yok heraldenacwes merhaba seni yakından takip etmeye çalışıyorum benim ovülasyon testlerimde senin gibi çıktı adet dönemin ne zaman hamişsin dir insallah hepimiz hamişizdir.
Kızlar merhaba, ovulasyon testine başladım bende 11. günümde.15.güne kadar hep silikti çizgi. 15.gün biraz koyulaştı.ama yinede C deki gibi kırmızı olmadı. Hep birer gün arayla denedik.15. gündede birleşme oldu.ama sanki sonra dahada silikleşti.bugün 17.gün bugündr hafif bi kırmızılık vardı.yumurtlama olması için çok koyumu olması gerekiyo benm olmşmudur ki yumurtlama 15.Günde?
t çizgisi koyu çıktıysa en az12 en fazla 36 saat sonra yumurtlican demek oluyo. ertesi gün ilişki olsun t koyu çıkınca.Arkadaşlar merhaba, siteden oldukça yeni şeyler öğrendim ve sorularım için katılmak istedim,
kullandığım ovulasyon testinde t çizgisi koyu çıktıktan sonra ne zaman ilişkide bulunulmalı, ne kadar sıklıkla?
Merhaba,kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ben 12. günden itibaren 2 gün sabah yaptım ve silik çizgi çıktı. 14. gün bide akşam yapayım dedim ve o akşam saat 7 gibi c kadar koyu olmasa bile koyu bi t çizgisi yakaladım. o gün ilişki olmadı. ertesi sabah kasıklarımda bi ağrı vardı, aha yumurtladım dedim ve 15. gün akşamı yani dün akşam ilişki oldu. ama dün akşam yine test yaptım yine çift çizgi vardı. çizginin silikleşmesi gerekmez miydi. neden hala koyu çizgi çıktı acaba yumurtlamadım mı. bu arada benim amacım erkek bebek. allah bağışlasın bi kzıım var. cvp lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?