Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz batıma 1 hafta var, bekliyorum bakalımpeki gebe msnz şuan ?
şimdi sen güleceksin bana, o kadar soruyu niye sordun diye ama ben ebeyim canım. yumurtlama olduktan sonra lh düşer onun yerine progestron salgılanır. eğer gebelik olursa da progestron daha da artar ama bu sefer döllenen yumurtadan salgılanır. yani lh giderek düşer...amin inş, hepimiz için,
arkadaşlar yine bir sorum var :)
yumurtlamadan sonra gebelik varsa lh testi bata kadar silik çıkar mı yoksa hiç bir çizgi görünmeyebilir mi?
Tecrübesi olan var mı?
şimdi sen güleceksin bana, o kadar soruyu niye sordun diye ama ben ebeyim canım. yumurtlama olduktan sonra lh düşer onun yerine progestron salgılanır. eğer gebelik olursa da progestron daha da artar ama bu sefer döllenen yumurtadan salgılanır. yani lh giderek düşer...
artık lh yok progestron salgılıyosun, ondan silik çıkıyor. işte benim kafama takılanda tam bu konu. benim lh hala yüksek. yani hala çift çizgi var. ve dün ilişkiye girdik. umarım bu akşam yaptığımda silik çıkar snein ki gibi. çünkü lh düşmüşse yumurtlama olmuş bitmiştir.estagfurullah, hayırlı olsun :) sizin adınıza sevindim
yumurtlama günümü 1 hafta geçtim, lh testim silik çıkıyor, onu merak ettim.
ben de şuna takıldım :)artık lh yok progestron salgılıyosun, ondan silik çıkıyor. işte benim kafama takılanda tam bu konu. benim lh hala yüksek. yani hala çift çizgi var. ve dün ilişkiye girdik. umarım bu akşam yaptığımda silik çıkar snein ki gibi. çünkü lh düşmüşse yumurtlama olmuş bitmiştir.
aynen öyle... benim tam yumurtlama gününe denk gelmem lazım ki erkek bebek olsun... çünkü erkek spermler daha hızlı ama daha çabuk ölüyo. kızlar daha yavaş ama daha uzun yaşıyo.ben de şuna takıldım :)
gebeyseniz lh neden takıldı kafanıza, cinsiyet için mi?
valla ne diyeyim allah gönlünüze göre versin :)aynen öyle... benim tam yumurtlama gününe denk gelmem lazım ki erkek bebek olsun... çünkü erkek spermler daha hızlı ama daha çabuk ölüyo. kızlar daha yavaş ama daha uzun yaşıyo.
bugün sabah yaptım baya koyu çıktı anlamadım ya :) telefonda lady timer diye bir program var onu kullanıyorum.ona göre dün gece yumurtlamamdı. ama en koyu testim bugün. gerçi dün ilişkiye girmiştik. bugün yine denememiz gerekir mi ki?Merhaba, bu biraz silik gibi görünüyor, ama siliklik koyuluk kişiden kişiye değişebilir, bundan daha koyu 17.günde olduysa o sıra yumurtlama olmuş olabilir,
yumurtlama öncesi de ilişki olması iyi olmuş, yine birer gün arayla deneyin işi sağlama alın :)
bugün sabah yaptım baya koyu çıktı anlamadım ya :) telefonda lady timer diye bir program var onu kullanıyorum.ona göre dün gece yumurtlamamdı. ama en koyu testim bugün. gerçi dün ilişkiye girmiştik. bugün yine denememiz gerekir mi ki?Merhaba, bu biraz silik gibi görünüyor, ama siliklik koyuluk kişiden kişiye değişebilir, bundan daha koyu 17.günde olduysa o sıra yumurtlama olmuş olabilir,
yumurtlama öncesi de ilişki olması iyi olmuş, yine birer gün arayla deneyin işi sağlama alın :)
bugünki daha koyu görünüyor, önceki ilişkide şansınız varsa gebelik oluşturabilir ama kesin değil tabi,bugün sabah yaptım baya koyu çıktı anlamadım ya :) telefonda lady timer diye bir program var onu kullanıyorum.ona göre dün gece yumurtlamamdı. ama en koyu testim bugün. gerçi dün ilişkiye girmiştik. bugün yine denememiz gerekir mi ki?
ben de yeni yükledim, anladığım kadarıyla aylık bilgilerini giriyorsun tahmini yumurtlamanı gösteriyor, hem de bilgilerini bir yere yüklemiş oluyorsunBu ne programi ya anlayamadim bir tur hesaplayici mi
recete gibi bişi var içinde ordan bakabilirsin tablodanSlm....Kargom geldi:)bugün adetim in 5 günü en son 22 günde oldum ona goremi hesaplayip kullanmaliyim.ne zaman başlayayım bu testleri yapmaya YARDIM! !!
bence yarın sabah veya yarın akşam dene anca çatlar....dünkü ilişki bugüne yeter zatenbugün sabah yaptım baya koyu çıktı anlamadım ya :) telefonda lady timer diye bir program var onu kullanıyorum.ona göre dün gece yumurtlamamdı. ama en koyu testim bugün. gerçi dün ilişkiye girmiştik. bugün yine denememiz gerekir mi ki?