• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canim ilk yaptginda 2. cizgi silik cikiyo yumurtlama zamani gelince 2. cizgi ilkinin koyuluguna kadar geliyor sonra tekrar silínmeye baslyomus ozaman yumurtlama gerceklesiyo
E="justy, post: 41135859, member: 396386"]İnternetten alınıyor sanırım dimi peki nasıl peki koyu çizgi açık çizgi ne anlama geliyo hangisi olduğunda birleşme gerçekleşmesi gerekiyo:-) ay çok soru sordum:-D
[/QUOTE]
canım bnde siparişverdim laboquick 30 lu yeterli olur herlade dimi günde iki keremi yapıyosunz yoksa 1 kez yeterli mi? daha kargom elime ulaşmadı.teste başlamak için belirli bi günü var mı?adetim biteli 3 gün oldu benim.

Ben de aynı markayı kullanıyorum.hala yapmaya devam ediyorum 8 testim kaldı bitene kadar yapıcam bakalım tekrar koyulaşmaya başladı.koyulaşan günleri değerlendirdik.inşallah Rabim gönlümüze göre verir
canım bende çok anlamıyorum bu işlerden ama en koyu 14. gün olmuş muhtemelen yumurtlamış olabilirsin. inşallah öledir. bakalım bende laboquick aldım netten daha elime ulaşmadı. bende bu ay ilk denicem bakalm hayırlısı

Mrb arkadaşlar bu ovulasyon testi beni deli etti ya anlıyorum 4gundur silik çıkıyor öncesi nde 2gun tek çizgi çıktı simdi hep silik anlamadığım yumurtlama olmuyorsa madem iki gün neden tek şimdi silik çıkıyor

IMG_20150602_234217.webp

merhaba canım ben zaten fazla sıvı tuketen bırı degılım o testlerın cogunda işte hiç tuvalete cıkmayıp eve gelınce yaptıgı m testler ben daha oncede yaptım bı kac ay ovulasyon testı hıiç boyle uzun sure cıft cizgi cıkmadı ve sılındıkten sonra tekrar koyulasmadı 11 12 de koyulasıp 13 14 de sılınınce catladı dıye dusundum 15 de tekrar koyulasınca kafam karıstı belkıde dedıgınız gıbıbıdır pko dan olabilir ama buay bal tarcın cörek otu yapıyorum o etkilermi acaba
nacwes merhaba seni yakından takip etmeye çalışıyorum benim ovülasyon testlerimde senin gibi çıktı adet dönemin ne zaman hamişsin dir insallah hepimiz hamişizdir.

Bugün 20. Günüm ve yumurtlamam olacak galiba testi de 15 gündür yapıyorum daha öncekileri yüklemiştim bugün yaptığıma ve kasık bel ağrılarıma bakılırsa yumurtlamam yakın önceden de bu ağrılarım oluyordu ve ağrım var diye eşimle birlikte olmuyorduk demek ki yanlış yapıyotmuşuz.test sayesinde hesapladığım zaman da yumurtlamadığımı anladım.yılmadan düzenli bir şekilde yap benim ara ara koyulaşır gibi olıyordu ama iki gündür bariz fark var.o nedenle devam et hergün düzenli olarak yap.

Eklentiler

• DSC_2516.webp
    DSC_2516.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 543
Bugün 20. Günüm ve yumurtlamam olacak galiba testi de 15 gündür yapıyorum daha öncekileri yüklemiştim bugün yaptığıma ve kasık bel ağrılarıma bakılırsa yumurtlamam yakın önceden de bu ağrılarım oluyordu ve ağrım var diye eşimle birlikte olmuyorduk demek ki yanlış yapıyotmuşuz.test sayesinde hesapladığım zaman da yumurtlamadığımı anladım.yılmadan düzenli bir şekilde yap benim ara ara koyulaşır gibi olıyordu ama iki gündür bariz fark var.o nedenle devam et hergün düzenli olarak yap.
Benim adetime 11 gün kaldı hala silik demekki yumurtlama olmuyor diye üzülüyorum sadece bi gün biraz daha koyuydu dun yine çok silikti :(

Benim adetime 11 gün kaldı hala silik demekki yumurtlama olmuyor diye üzülüyorum sadece bi gün biraz daha koyuydu dun yine çok silikti :KK43:
üzülme düzenli yapmaya devam et.benim 3 gündür acayip kasık ve bel ağrım var ve yumurtluyorum muhtemelen geçen aylarda bu ağrı yine olmuştu ve biz ilişkiye girmedik ağrım var diye meğer yumurtlama ağrımmış.

Merhaba,

Amerikada yasiyorum ve Temmuzun 26'sinda Istanbul'a gelecegim. Isteyenlere clearblue dijital ovulasyon testi, gebelik

testi, preseed jel gibi urunler getirebilirim. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilir. Hem daha uygun fiyata hem de daha

guvenilir urunler elde edebilirsiniz. Mesajlarinizi bekliyorum. En yakinda zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle :)

üzülme düzenli yapmaya devam et.benim 3 gündür acayip kasık ve bel ağrım var ve yumurtluyorum muhtemelen geçen aylarda bu ağrı yine olmuştu ve biz ilişkiye girmedik ağrım var diye meğer yumurtlama ağrımmış.
Teşekkür ederim canım.. İnşallah yumurtlama olur ve bebisin gelir sen ne kadardır bekliyorsun benim 16 ay oldu ve çok umutsuzum

Slm arkadaşlar bizde 7 aydır uğraşıyoruz bu ay ovu tesi yaptım 16.gün bugün sanırım çift çizgi resmi yüklüyorum sizde yorumlarsanız sevinirim

Insallah biz de o iki cizgileri yakalariz. Onundeki iki uc ginu degerlendir ALLAH yardimcin olsun. Ben de cok yaklasmistim bu ay ama doktor hatasina kurban oldum kasitli yaptiysa hakkim helal olmasin nryse cok sukur kist yokmus bu ay klomen kullanicam kullananiz var mi yan etkileri ağır olabiliyormus

Insallah biz de o iki cizgileri yakalariz. Onundeki iki uc ginu degerlendir ALLAH yardimcin olsun. Ben de cok yaklasmistim bu ay ama doktor hatasina kurban oldum kasitli yaptiysa hakkim helal olmasin nryse cok sukur kist yokmus bu ay klomen kullanicam kullananiz var mi yan etkileri ağır olabiliyormus
İnş canım Allah hepimizin yardımcısı olsun doktor ne demişti sana

Valla canım benim bi yan etkin vardı ağırdı gerçekten çok felaket şekilde sıcak basmalarım oldu öyle ki kıyafetlerim bile ateş gibi oluyordu bende işe yaramadı kist oldu yumurta dkh kullandım geçti çok şükür ama bu sefer eşimin değerleri düştü bakalım ne zaman olacak

Teşekkür ederim canım.. İnşallah yumurtlama olur ve bebisin gelir sen ne kadardır bekliyorsun benim 16 ay oldu ve çok umutsuzum
İnşallah canım sağol.ben kasımda kimyasal gebelik yaşadım.şubattan beri yani 4 aydır çalışıyoruz.ama dün doktora gittim ovulasyon testimle birlikte meğer aylardır yanlış takvime göre çalışmışız.biz bırakmışız ben yumurtlamışım. Bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdik hayırlısı bakalım

İnşallah canım sağol.ben kasımda kimyasal gebelik yaşadım.şubattan beri yani 4 aydır çalışıyoruz.ama dün doktora gittim ovulasyon testimle birlikte meğer aylardır yanlış takvime göre çalışmışız.biz bırakmışız ben yumurtlamışım. Bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdik hayırlısı bakalım
İnşallah olmuştur canım peki yumurtlama dönemin ne zaman mış yani 15 16 falan degilmiymis iyi ki gitmissin doktora ne güzel yumurtladigini biliyorsun inşallah güzel haberlerini alırız

Back
X