yaaa ilk kez duydum öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim canımmeraba canim benimde hala cift cizgi cikiyo doktora danïstm az once lh zaten belli §eviyede bulunomus vucutta sadece yumurtlama zamanínda pik yapiyomus sonra o §eyirde devam ediyo dedi
seninle aynı zamanda yakalamışız bi gelişme varmı test yaptınmı hiç ??slm kizlar bende bugun ilk defa cift cizgiyi yakaladim ... heycanliyim baklaim bu ay nasil gecicek ... ben bugun oglen ve yarin sabah iliski dusunuyorum ....
seninle aynı zamanda yakalamışız bi gelişme varmı test yaptınmı hiç ??
bende malesef hic gelisme yok canm ya iki kere yaptim malesef negatiff .. hatta bu sabah yaptimama umudumu kaybetmis degilim bende adet duzensizligi var o yuzden bikac gun snra yine tekrarlicam . sen yaptin mi
ama ovulasyonun belliyse 14 gün snra adet olman lazım senin cnm ben üç gün önce yaptım 31 ine kadar adet olmam lazım bakalım
hımm inş güzel haberleri alırız erkan yapmışızdır belki benim göğüslerim çok ağrıo bide şiş adet olcakmış gbi yumurtlamadan önce başladı artarak devam etti başkada bşi yok ama ben bikere dha kalmıştım hiç belirti olmamıştı sadece göğüs ağrısı olmuştu sende varmı belrtiovulasyon kitine gore benmde 31 inde adet olmam lazim ama normalde 5 haziranda olmam gerekiyo dongum 31 gun ve bazen 34 36 38 oluyo
hımm inş güzel haberleri alırız erkan yapmışızdır belki benim göğüslerim çok ağrıo bide şiş adet olcakmış gbi yumurtlamadan önce başladı artarak devam etti başkada bşi yok ama ben bikere dha kalmıştım hiç belirti olmamıştı sadece göğüs ağrısı olmuştu sende varmı belrti
sat tarihimiz aynıymış ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum benim 12. gün koyu çıktı sonra silinmeye başladı 28 mayısı değrlendirdik bakalım bekleyelim hayırlı sonuçlar alırım inşMerhaba ben 16 mayısta adet gördüm 21 mayısta bitti. 22 mayıstan beri hergün ovulasyon testi yapıyorum.işaret koyduğum günlerde ilişki oldu.bugün de olacak.ama ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım.teste devam etmeli miyim? Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim o nedenle adet düzenim bozuldu.bu ay ilk defa ovulasyon testini yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.testlerin resimlerini yüklüyorumEki Görüntüle 1543818 Eki Görüntüle 1543819
sat tarihimiz aynıymış ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum benim 12. gün koyu çıktı sonra silinmeye başladı 28 mayısı değrlendirdik bakalım bekleyelim hayırlı sonuçlar alırım inş
bence sende koyulaştığı günleri değerlendirmişsin inşallah bebişlerimiz tutunur bize[/QUOTE
ya ben de pek anlamıyorum ama sanki 14. gün yumurtan çatlamış gibiİnşallah canım ama ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım
Hımm hamilelik şansım yok mu şimdiya ben de pek anlamıyorum ama sanki 14. gün yumurtan çatlamış gibi
canım tam tersi bence 14. gün hamile kalmış olabilirsin demek istedimHımm hamilelik şansım yok mu şimdi
canım tam tersi bence 14. gün hamile kalmış olabilirsin demek istedim
canım bende çok anlamıyorum bu işlerden ama en koyu 14. gün olmuş muhtemelen yumurtlamış olabilirsin. inşallah öledir. bakalım bende laboquick aldım netten daha elime ulaşmadı. bende bu ay ilk denicem bakalm hayırlısıMerhaba ben 16 mayısta adet gördüm 21 mayısta bitti. 22 mayıstan beri hergün ovulasyon testi yapıyorum.işaret koyduğum günlerde ilişki oldu.bugün de olacak.ama ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım.teste devam etmeli miyim? Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim o nedenle adet düzenim bozuldu.bu ay ilk defa ovulasyon testini yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.testlerin resimlerini yüklüyorumEki Görüntüle 1543818 Eki Görüntüle 1543819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?