Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

meraba canim benimde hala cift cizgi cikiyo doktora danïstm az once lh zaten belli §eviyede bulunomus vucutta sadece yumurtlama zamanínda pik yapiyomus sonra o §eyirde devam ediyo dedi
yaaa ilk kez duydum öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim canım

QUOTE="frozen85, post: 41145702, member: 589881"]yaaa ilk kez duydum öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim canım[/QUOTE]
rica ederim canim bende siliniyo diye biliyodum ama doktor oyle dedi iste hayirlisi artik

ama ovulasyonun belliyse 14 gün snra adet olman lazım senin cnm ben üç gün önce yaptım 31 ine kadar adet olmam lazım bakalım

ama ovulasyonun belliyse 14 gün snra adet olman lazım senin cnm ben üç gün önce yaptım 31 ine kadar adet olmam lazım bakalım

ovulasyon kitine gore benmde 31 inde adet olmam lazim ama normalde 5 haziranda olmam gerekiyo dongum 31 gun ve bazen 34 36 38 oluyo

ovulasyon kitine gore benmde 31 inde adet olmam lazim ama normalde 5 haziranda olmam gerekiyo dongum 31 gun ve bazen 34 36 38 oluyo
hımm inş güzel haberleri alırız erkan yapmışızdır belki benim göğüslerim çok ağrıo bide şiş adet olcakmış gbi yumurtlamadan önce başladı artarak devam etti başkada bşi yok ama ben bikere dha kalmıştım hiç belirti olmamıştı sadece göğüs ağrısı olmuştu sende varmı belrti

sadece bel agrisi var bende bikac gundur onun haricinde ara ara kasik batmasi baska hic bisey yokkk . yumurtlamadan once basladiysa guzel kesin yumurtladin ozman inslh guzel haberlerini aliriz cnm

merhaba arkadaşlar, bir yıldır ikinci çocuğumuzu düşünmemize rağmen olmadı.en sonunda bu ay ovu testini aldım iki gün silik çıkmıştı ama bugün ikinci çizgi hiç çıkmadı,acaba testi yeniden mi yapsam, fertiltime markası ne kadar güvenilir onu da bilmiyorum pahalı da almıştım moralim bozuldu artık kendimi işe de veremiyorum ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar, bir yıldır ikinci çocuğumuzu istememize rağmen olmadı, en son bu ay ovu testini aldımiki gün silik bir çizg çıkmıştı,bugün ikinci çizgi hiç çıkmadı acaba testi yeniden mi yapsam, fertiltime markası hakkında bilgisi olan var mı,lütfen paylaşır mısınız

Merhaba ben 16 mayısta adet gördüm 21 mayısta bitti. 22 mayıstan beri hergün ovulasyon testi yapıyorum.işaret koyduğum günlerde ilişki oldu.bugün de olacak.ama ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım.teste devam etmeli miyim? Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim o nedenle adet düzenim bozuldu.bu ay ilk defa ovulasyon testini yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.testlerin resimlerini yüklüyorum

sat tarihimiz aynıymış ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum benim 12. gün koyu çıktı sonra silinmeye başladı 28 mayısı değrlendirdik bakalım bekleyelim hayırlı sonuçlar alırım inş
bence sende koyulaştığı günleri değerlendirmişsin inşallah bebişlerimiz tutunur bize

İnşallah canım ama ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım

merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim adetimin 18. günündeyim, ama yumurta sadece 3mm olmuş, sağ yumurtalıkta 7mm büyüklüğünde kist de var dedi, inanamadım üç ay ara verdiğimde doğum kontrol hapı kullanmıştım bırakır bırakmaz nasıl kist oluşuyor, zaten kist tedavisi değil mi doğum kontrol tekrar başka doktora gitsem mi anlayamadım sanki hastaneye sermaye yapıyor gibi geldi günahını da almak istemiyorum

canım bende çok anlamıyorum bu işlerden ama en koyu 14. gün olmuş muhtemelen yumurtlamış olabilirsin. inşallah öledir. bakalım bende laboquick aldım netten daha elime ulaşmadı. bende bu ay ilk denicem bakalm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…