• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ayyy çok sevindim bi tane isterken 2 tane ne güzelll.. senin hamilelik haberini okuduğumda da bana ümit olmuştu çok mutlu olmuştum rabbim sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin.. bizide dualarında unutma

Amin canım Allah razı olsun . Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguyu .

Canim hayirli ugurlu olsun inan cok sevindim ve seni hatirladim o kadar mitlu oldumki Rabbim dualarimizi kabul ediyor ne mutlu bizlere bende hamileyim ve senin gibi ovu testlerini kullanmayi biraktim kafamdan tamamen cikardim bu sekilde hamile kaldim benim bebegim daha kucuk goremedim 2 haftaya gorecegim insallah seninde ikizmis 1 tane isterken allah sana 2 vermis ne guzel duygudur Allah herkeze yasatsin :)

Evet canım tarifsiz bi duydu anlatılmıyor işte Rabbime sonsuz şükürler olsun . Her şey iyi düşünmekle oluyor dimi kastıkça insan kendini geriliyor . Rahat olmak çok önemli , Allah en hayırlı zamanda veriyor . Seninde bebişin hayırlı olsun bu arada benimkilerde çok minik daha 6 haftalık :) sağlıkla sıhhatle doğsunlar inş hayırlısyla kucagımıza alalım . Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende 4 gundur yapiyorum testi
en iyisi bugumdu sanırım
sanki cok ise yaracak gibi ge lmedi :(

Amin canım Allah razı olsun . Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguyu .

Amiinn inş.. bursada oturuyosunuz sanırım önceki yazılarınızda görmüştüm bende bursada oturuyorumda kadın hastalıkları konusunda önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı acaba ?

hatırlayanlar bilir geçen ay ovu testi yapıp hüsrna uğrayanlardnım bu ay da 10.günden itibaren başladım yapmaya 10-17 arası silik çizgi çıktı.umudumu kaybedip 18 gün tesadüfen elime geçen testle tekrarladım ve testin koyu çıktığını gördüm.geçen ay 13. gün koyu çıkmıştı bu değişkenlik nedendir bilmem ama farklı zamanlarda yumurtlama olduğunu kanıtlıyor durum.benim gibi pes edenlere duyurulur

hatırlayanlar bilir geçen ay ovu testi yapıp hüsrna uğrayanlardnım bu ay da 10.günden itibaren başladım yapmaya 10-17 arası silik çizgi çıktı.umudumu kaybedip 18 gün tesadüfen elime geçen testle tekrarladım ve testin koyu çıktığını gördüm.geçen ay 13. gün koyu çıkmıştı bu değişkenlik nedendir bilmem ama farklı zamanlarda yumurtlama olduğunu kanıtlıyor durum.benim gibi pes edenlere duyurulur
Benimde yumurtlama tarihlerim farklı oluyor. Bende test sayesinde öğrendim.

dün doktora gittim 28 günde bir adet olduğum için 12 günde gel yumurtanın büyüklüğüne bakalım demişti. gittim fakat yumurtlama olmamış belki erken olmuştur dedi belkide geç olucak dedi cumartesi tekrar gel bakalım dedi. ovilasyon testi almadım bu ay alsammı acaba.

adete yakın hamile kalınca cinsiyet ne olur tahmin yürütün bakim arkadaşlar.4 mayısta adet bekleken hala olmadım.değişik bir his var içimde biraz ertelemeyi düşünüyoruz bebek işini çünkü olursa 3. çocuk olucak.ovulasyon testlerimde var ama hiç kullanmadım.geç yumurtlama olmuş olabilirmi.2 tane oğlum var artık hayırlısıyla kızımız olsun istiyoruz ama bir yıl sonra falan.8 gün önce adetetime yakınım diye giden gitti.şimdi hamile kaldım mı diye tedirginim.eğer kaldıysam sizce kızmı erkek mi.adete yakın hamiş olan ve bebek cinsiyetinin ne oğlunu söylermisniz lütfen.yardımmmmm

adete yakın hamile kalınca cinsiyet ne olur tahmin yürütün bakim arkadaşlar.4 mayısta adet bekleken hala olmadım.değişik bir his var içimde biraz ertelemeyi düşünüyoruz bebek işini çünkü olursa 3. çocuk olucak.ovulasyon testlerimde var ama hiç kullanmadım.geç yumurtlama olmuş olabilirmi.2 tane oğlum var artık hayırlısıyla kızımız olsun istiyoruz ama bir yıl sonra falan.8 gün önce adetetime yakınım diye giden gitti.şimdi hamile kaldım mı diye tedirginim.eğer kaldıysam sizce kızmı erkek mi.adete yakın hamiş olan ve bebek cinsiyetinin ne oğlunu söylermisniz lütfen.yardımmmmm
Erkek kız farketmez Allah Hayırlısını versin. Benim babam iki ablamdan sonra doğacak bir çocuğu anneme aldırmasını söylemiş. Annem aldırmış sonraki ay Rabbim bizi ikiz vermiş. Allah ne yaparse en güzelini yapar. Onun işine karışılmaz.

kızlar merhaba nasılsınız? adetlerim düzenlidir 28günde bir olur 14.günde yumurtlarım genelde,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 25.gün regli oldum .
1 mayısta reglim bitti
3 mayıs (7.gün) ve 5 mayıs (9.gün) ilişki oldu
ekte 5 mayıs (9.gün) ve 6mayıs (10.gün) ait ovulasyon testleri var (testler aslında 1tık daha koyu ısıktan oyle cıkmıslar)
4 mayıs (8.gün) su gibi, 5 mayıs (9.gün) yogun kıvamlı uzayan akıntılarım oldu

bu bilgilere göre sizce ben yumurtladım mı nezaman catlar, ilişkiye nezaman olmalı tekrar., diger aylar gibi 14.günü beklemeyecek sanırım yumurtlama

ovulasyon testiyle hamile kalan anneler, ve deneyenler sizde nasıl oldu süreç? cok tesekkurler sevgiler

05.05.2015.webp 06.05.2015.webp

kızlar merhaba nasılsınız? adetlerim düzenlidir 28günde bir olur 14.günde yumurtlarım genelde,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonrasında 25.gün regli oldum .
1 mayısta reglim bitti
3 mayıs (7.gün) ve 5 mayıs (9.gün) ilişki oldu
ekte 5 mayıs (9.gün) ve 6mayıs (10.gün) ait ovulasyon testleri var (testler aslında 1tık daha koyu ısıktan oyle cıkmıslar)
4 mayıs (8.gün) su gibi, 5 mayıs (9.gün) yogun kıvamlı uzayan akıntılarım oldu

bu bilgilere göre sizce ben yumurtladım mı nezaman catlar, ilişkiye nezaman olmalı tekrar., diger aylar gibi 14.günü beklemeyecek sanırım yumurtlama

ovulasyon testiyle hamile kalan anneler, ve deneyenler sizde nasıl oldu süreç? cok tesekkurler sevgiler

Eki Görüntüle 1518568 Eki Görüntüle 1518569
bu iki foto ya göre yumurtlama gününde değilsin henüz ama yakın olabilir

adete yakın hamile kalınıyor mu? ben bilmiyordum şahsen.hem ovu testine göre hem de akıntım falan olmadığı için ben deneme bile yapmıyordum.gerçekten o dönemde hamile kalan var mıdır

Eki Görüntüle 1519645

cnm tesekkur ederim, salı aksam iliski oldugu icin dün aksamı pas gectik,bugunki test sonucumda ekteki gibi.. sizce bu aksam olmalı mı yoksa buaksamı da mı pas gecelim.. gerci yarın aksam olamama ıhtımali var..tesekkurler sevgiler kayra79 kayra79
bu resme göre pas geçmemelisin .yarın yada akşam tekrar testi tekrarla ya çok yakınsın yumurtlama gününe yada bu gün yumurtlama günün baı kişilerin ikisi de aynı koyulukta oladığı için tam bilinemeyebilir.denemeye devam. çizgiiyice belirsiz oluncaya kadar

hamile kalan arkadaşlar sanırım buraya takılmıyorlar artık.takılan olursa şunu sormak isterim:ovu testine göre bakıp ilişkiye kaç gün devam ettiniz.

Amiinn inş.. bursada oturuyosunuz sanırım önceki yazılarınızda görmüştüm bende bursada oturuyorumda kadın hastalıkları konusunda önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı acaba ?

Retntıp Songül hnm a gidiyorum , bende tavsiye üzerine gitmiştim .

Back
X