• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

hamile kalan arkadaşlar sanırım buraya takılmıyorlar artık.takılan olursa şunu sormak isterim:eek:vu testine göre bakıp ilişkiye kaç gün devam ettiniz.
Benim 15.gün T daha koyu olmuştu C den. 14. gün akşam ve 16. gün sabah oldu. Daha sonra rahatsızlık nedeniyle uzun süre olmadı. Bu şekilde hamile kaldım canım. Allah hepinize nasip etsin

hamilelik bekleyen filan yok sanırım ben yazayım bari.kabus günlerim başladı yine.adet günüme 1 hafta var beni kandıran göğüs ve kasık ağrılarım başladı.son 5 aydır olduğu gibi.ama karın ağrım gösteriyor ki yine adet olacağım :(

hamilelik bekleyen filan yok sanırım ben yazayım bari.kabus günlerim başladı yine.adet günüme 1 hafta var beni kandıran göğüs ve kasık ağrılarım başladı.son 5 aydır olduğu gibi.ama karın ağrım gösteriyor ki yine adet olacağım :KK43:
hayırlısı olsun üzülme

hayıt otu kullanmıştım bu ay prolaktin hormonum sınırda olduğu için. Göğüslerimi büyüttü şaşırdım :KK23:

Bende aranıza yeni katıldım 7 aylık Evliyim eşim ve ben bebek diye çıldırıyoruz ama benim aklıma öyle bi düşünce takıldı ki bebek sahibi olmak yani daha doğrusu hamile kalmak mucize gibi gelmeye başladı ne zormuş denk getirmek bi kez kimyasal düşük yaşadım ve ondan sonra iyice mucize gibi gelmeye başladı biliyorum yıllarca deneyenler var ama doktor hiçbir sorun görmemesine yumurtlama testi bile kullanmama rağmen neden olmuyor anlamıyorum:(

slm kizlar bende bugun ilk defa cift cizgiyi yakaladim ... heycanliyim baklaim bu ay nasil gecicek ... ben bugun oglen ve yarin sabah iliski dusunuyorum ....

IMG_20150517_182427.webp
Arkadaslar 5.gunden beri test yapiyorum bu sekilde yorum yapabilirmisiniz isaretledigim gunler iliski oldu 2. Cizgi siliklesmeye baslayincami catliyo

evet koyu iki çizgi çıkınca 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlıcağını demek istiyor yani sen 10.ve 11 günleri değerlendir

benimde bugün iki kopkuyu çizgi çıktı yapıyorum ama kendimi kaptırmıyorum ,çünkü eşimin sperm sonuçları düşük çıktı ilaç kullanıyor zamana bıraktık ama alışkanlık yine yapıyorum testi işte..

kızlar iki çizgi her zaman aynı olmak zorundamı ikinci çizgi hep daha az koyuysa ne demek oluyor?

merhaba arkadaslar bizde 3aydir korunmayi biraktik ama kirmizilar bu ayda geldi:( bu ay ovu. testi ile deniyim diyorum onerdiginiz bir marka varmidir? Birde ilk defa deneyecegim icin tecrubeli arkadaslardan yonlendirme alabilirsem cok sevinirim adet dongum 29 gunde bir sat 17 mayis 2 gun sonra adetim bitiyor. Bu testi alinca hangi gun baslamam lazim teste:S

kızlar iki çizgi her zaman aynı olmak zorundamı ikinci çizgi hep daha az koyuysa ne demek oluyor?
Her zaman aynı koyulukta olmak zorunda degil canım bunyeden bunyeye degisiyor en koyu zamani yakalayip ertesi gun siliklesiyorsa o gun yumurtluyorsundur

merhaba arkadaslar bizde 3aydir korunmayi biraktik ama kirmizilar bu ayda geldi:KK43: bu ay ovu. testi ile deniyim diyorum onerdiginiz bir marka varmidir? Birde ilk defa deneyecegim icin tecrubeli arkadaslardan yonlendirme alabilirsem cok sevinirim adet dongum 29 gunde bir sat 17 mayis 2 gun sonra adetim bitiyor. Bu testi alinca hangi gun baslamam lazim teste:S
Adetlerin duzenliyse reglinin 11 veya 12. gunden itibaren kullanmaya baslayabilirsin lh hormonu bir anda yukseliyor en koyu cizgiyi yakaladiktan sonra yaklasik 24-36 saat icinde yyumurtaların catlayacak demektir catladigi zaman çizgi siliklesir o gun iliski gebelik ihtimalini yukseltir yumurtan da yaklasik 24 saat yasar yani en koyu cizgiden sonraki iki gunu iyi degerlendirmek gerekir

Adetlerin duzenliyse reglinin 11 veya 12. gunden itibaren kullanmaya baslayabilirsin lh hormonu bir anda yukseliyor en koyu cizgiyi yakaladiktan sonra yaklasik 24-36 saat icinde yyumurtaların catlayacak demektir catladigi zaman çizgi siliklesir o gun iliski gebelik ihtimalini yukseltir yumurtan da yaklasik 24 saat yasar yani en koyu cizgiden sonraki iki gunu iyi degerlendirmek gerekir
teşekkür ederim canim. Internetten sparis ettim testleri bakalim gelsin bu ayda boyle deneyelim;) ins hamis kaliriz hayirlisiysa.

Back
X