Kizlarrrr uzun zamandir siteye katilmiyordum kafama cok taktigimi ve gereginden fazla stres oldugumu dusundugum icin kendimi rahat biraktim dusunmemeye basladim hatta ovu testi elimde olmasina ragmen kullanmadim yumurtlama tarihlerimi bilmeme ragmen iliski icin israrla bisey yapmadim iliskiyi gecirirkende hamileligi dusunmedim cunku sonu hep negatf ciktigindan dolayi birsey sorucagim kizlar bugun aksam veya yarin kesin adet olmam gerek gunlerim hic Şaşmaz zaten cogu arkaDaslar biliyor

ben bugun oylesine dedim bi ovu testi yapayim elimdekileri bitrmeye calisiyorum neyse test yaptim dedim negatf cikacak nede olsa bi 5 dk hic bakmadim elimde telefon uğraşıyorum bi baktim testi pozitif ikiside ayni koyulukta silik falan degil normalde yumurtlama tarihimde bile bu kadar koyu cikmadi soka grdim dedimki test bozuk olabilir gittim iki testi daha acip yaptim 3 ude ayni cikti umutlanmak istemiyorum uzulurum diye ama bir kadin ayda 2 kez yumurtlamazmis cok zor bir ihtimalmis arastirdim yarin adet olucam ve oldugundan fazlada sivi tuketmeme ragmen bu kadar kopkoyu cikmasinin sebebi beni cok sasirtti bundan iki gun once arkadasimin dogum gunu vardi bayagi oynadim oturdugumda iki kasigimda inanilmaz agridi dusundum dedimki adetime az kaldi ondan olmali diye sonra gene bundan 4 gun once inanilmaz midem bulandi basim dondu kustum cok yorgundum bunuda kosusturmalarima saydim o hafta yorucuydu diye birde en son regaip kandilinde cok dua ettim Rabbim yuzumu guldur bi ay hem benim hemde isteyen herkezin diye aceba kabulmu oldu kusurabakmayin cok uzun yazdim ama cok heyecanliyim kizkizlar aceba hamile olabilirmiyim yarin adetim ve ovu testi bu kadar pozitf nasil cikarr hatta bu ay doktora gitmeyi dusunuyordum. Bu arada kizlar hic adet belirtimde yok normalde suan belimin agridan kopmasi lazimdi ltfen yorumlarinizi bekliyorum