• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Amin canim benim cumlemizin sizinle beraber insallah kizlar hamileyim daha cok yeni olduğu gorunmemis kesem :) o kadar cok mide bulantisi yaşıyorum ki ve baş ağrısı cekiyorum son 1 haftadir ama hic anlayamamistim ve bugun ilk kusmami yasadim inanin kusunca agladim Rabbim hepinize nasip etsin kizlar dualarinizdan eksik etmeyin :))

hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla ve huzurla almayı nasip etsin inş... Mevlam dualarını kabul etmiş inş duaların kabul olunacağı sırada bizlerde varızdır.. hamileliğinin tadını çıkar hiç bi anını tekrar yaşama şansının olmadığını unutmadan doya doya yaşa :)

hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla ve huzurla almayı nasip etsin inş... Mevlam dualarını kabul etmiş inş duaların kabul olunacağı sırada bizlerde varızdır.. hamileliğinin tadını çıkar hiç bi anını tekrar yaşama şansının olmadığını unutmadan doya doya yaşa :)

senin adına çok sevindim.bize de dua et herkes aynı mutluluğu yaşasın

Hayırlısı olsun canim

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim ben hic bir zaman kendime tek dua etmem herkezi katarim ve inaninki bu sitedeki tum kardeş ve ablalarimida dahil ettim insallah tek istedigim kabul olmasi sizlerde benik icin dua edin kizlar saglikla sıhhatle bebeğim kucagima alayim burda size her animi sizinle paylasirim sizlere elimden geldigince yardimci olurum sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle. Ve inanin hamile kalmakla tum sorunlar bitmiyor bu seferde kan degerleri kese kalp atislari aman sorun olurmu vs vs dogana kadar boyle gider :) o yuzden en guzel dua Rabbim tamamina erdirsin :)

Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim ben hic bir zaman kendime tek dua etmem herkezi katarim ve inaninki bu sitedeki tum kardeş ve ablalarimida dahil ettim insallah tek istedigim kabul olmasi sizlerde benik icin dua edin kizlar saglikla sıhhatle bebeğim kucagima alayim burda size her animi sizinle paylasirim sizlere elimden geldigince yardimci olurum sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle. Ve inanin hamile kalmakla tum sorunlar bitmiyor bu seferde kan degerleri kese kalp atislari aman sorun olurmu vs vs dogana kadar boyle gider :) o yuzden en guzel dua Rabbim tamamina erdirsin :)
Amin canim insallah hersey yolunda gitsin

Amiiiiinnn..

kızlar herkese selam .. topiği takip eden daha önceki yazılarımı mutlaka okumuştur. Bende 4 ay bebişimiz olsun diye panik yapan bir anne adayı idim . Rabbim bize 5. ayda bebiş nasip etti. Şu an 6 haftalık hamileyim. Ovülasyon testini ise sadece 2 ay kullandım ve bıraktım. Bıraktığım ayda hamile kaldım . Ve dün öğrendim ki bebişlerimiz olucakmış yani ikiz . Rabbimin mucizesini sizlerlede paylaşmak istedim. Hepinize umut olsun . dua edin ve sakın stres yapmayın . Sevgiyle ve bebişle kalın

20150430_113928.webp

kızlar herkese selam .. topiği takip eden daha önceki yazılarımı mutlaka okumuştur. Bende 4 ay bebişimiz olsun diye panik yapan bir anne adayı idim . Rabbim bize 5. ayda bebiş nasip etti. Şu an 6 haftalık hamileyim. Ovülasyon testini ise sadece 2 ay kullandım ve bıraktım. Bıraktığım ayda hamile kaldım . Ve dün öğrendim ki bebişlerimiz olucakmış yani ikiz . Rabbimin mucizesini sizlerlede paylaşmak istedim. Hepinize umut olsun . dua edin ve sakın stres yapmayın . Sevgiyle ve bebişle kalın

Canim hayirli ugurlu olsun inan cok sevindim ve seni hatirladim o kadar mitlu oldumki Rabbim dualarimizi kabul ediyor ne mutlu bizlere bende hamileyim ve senin gibi ovu testlerini kullanmayi biraktim kafamdan tamamen cikardim bu sekilde hamile kaldim benim bebegim daha kucuk goremedim 2 haftaya gorecegim insallah seninde ikizmis 1 tane isterken allah sana 2 vermis ne guzel duygudur Allah herkeze yasatsin :)

Canim yumurtlamanin olacaginin habercisi bu cizgiler bana kalirsa bugunu ve sonraki iki gunude degerlendir riske aatma derim
Sagol canim bugunu degerlendircem.keske dunude degerlendirseymisim.aksam 6da tekrar test yaptim siliklesmis.demekki ben oglen 11 test yaptim burayada koymustum resimlerini.simdi silik olduguna gore ogleden sonra yumuttlamisim.sanir gec kaldim:KK43:

Amin canim benim cumlemizin sizinle beraber insallah kizlar hamileyim daha cok yeni olduğu gorunmemis kesem :) o kadar cok mide bulantisi yaşıyorum ki ve baş ağrısı cekiyorum son 1 haftadir ama hic anlayamamistim ve bugun ilk kusmami yasadim inanin kusunca agladim Rabbim hepinize nasip etsin kizlar dualarinizdan eksik etmeyin :))
Çok sevindim canım buradaki arkadaşlarla birbirimizi tanımıyoruz ama gönül bağı bu herhalde senin haberini okurken çok duygulandım Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin

20150430_173302.webp
Slm kızlar ben 4 aydır düzenli ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 9 gün önce pozitifi gördük degerlendirdik ve bende bazı aylar pko görülüyor dün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı acaba kist falan etkiler mi 2. Çizginin çıkmasını yardimci olursaniz çok sevinirim

ayyy çok sevindim bi tane isterken 2 tane ne güzelll.. senin hamilelik haberini okuduğumda da bana ümit olmuştu çok mutlu olmuştum rabbim sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin.. bizide dualarında unutma

Back
X