• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

IMG_20150520_193709.webp
enson dun yaptim daha silinmedi yavas buyuyo benim yumoslar galiba:KK12::KK12:

bu ay bende başlıyorum ovu.testine kargom geldi biraz önce 34-35 günde 1 regl oluyorum 12.günden itibaren başlıcam bakalım

QUOTE="falkon, post: 41089118, member: 553932"]bu ay bende başlıyorum ovu.testine kargom geldi biraz önce 34-35 günde 1 regl oluyorum 12.günden itibaren başlıcam bakalım [/QUOTE]
hadi hayirlisi canim

Kizlar meraba bende uzun zamandir takip ediyorum ama yeni nasip oldu yazmak.bu ay bende bu testlerden aldim.12.gun yapmaya basladim 12,13,14,15 gunler hep silikti fakat giderek koyulasan silik cizgilerdi.16.gun hepsinden koyuydu cizgi fakat yinede aynibkoyulukta degildi.o gun iliski oldu birde 14. Gun iliski olmustu.2 gundur agir geip oldugum icin iliskide olmadi bugun 18.gun cok silik cikti cizgi:(ateste olcuyorum atesevgore16.gun yumurtam catladi.fakat grip oldugum icin onada guvenemiyorum.sanirim bu ay da bosa gitti.16.gun yumurtladiysam eger 14. Ve 16.gun ki iliskiyle gebelik sansim var mii??offf ya hasta olcak zamani buldum cok uzgunim coookk:(

IMG_20150523_231545.webp IMG_20150520_193709.webpkizlar yorum yapabilecek olan varmi 13 14te silindi gbi 15 tekrar koyu anlamadim

benim duzensiz canim en son 2 ayi buldu 53. gunde oldum
QUOTE="neyleyim_28, post: 41106687, member: 680651"]kaç günde bir adet oluyosun canım[/QUOTE]

Canim merhaba bende bu ay kullanmaya basladim denemelik yaptim tabi daha 9. gun oldugu icin cok silikti benim.
16 17 hala koyu gozukuyor 14e nazaran. Ama acaba sivi alimindan bile etkileniyomus ya test 2 saat onceden kesin yazmis aciklamada. Oyle birseymi oldu??

Canim merhaba bende bu ay kullanmaya basladim denemelik yaptim tabi daha 9. gun oldugu icin cok silikti benim.
16 17 hala koyu gozukuyor 14e nazaran. Ama acaba sivi alimindan bile etkileniyomus ya test 2 saat onceden kesin yazmis aciklamada. Oyle birseymi oldu??
evet sıvı alımı çok etkiliyo test yaptığım günler 4 saat sıvı almadan yapmaya çalışıyorum baya bi zahmetli oluyo

evet canım hala koyu adet düzensizliği olanlarda olabiliyomuş böyle benim bi arkadaşımında son adeti 2 ayda oldu doktor ona vücut ısısıyla takip önerdi ovulasyon testi pek güvenilir olmayabilir dedi onda pko var şimdi her sabah ateşini ölçüyo

merhaba canım ben zaten fazla sıvı tuketen bırı degılım o testlerın cogunda işte hiç tuvalete cıkmayıp eve gelınce yaptıgı m testler ben daha oncede yaptım bı kac ay ovulasyon testı hıiç boyle uzun sure cıft cizgi cıkmadı ve sılındıkten sonra tekrar koyulasmadı 11 12 de koyulasıp 13 14 de sılınınce catladı dıye dusundum 15 de tekrar koyulasınca kafam karıstı belkıde dedıgınız gıbıbıdır pko dan olabilir ama buay bal tarcın cörek otu yapıyorum o etkilermi acaba

Merhaba kızlarbende 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıl doğum.kontrol hapı kullandım.eylülden beride korunmuyoruz.daha önce çok bilinçli değildim.yaklaşık 3 aydır yumurtlama dönemlerimi takip etmeye çalışıyorum.ama şimdiye kadar tutmadı.ilk defa bu ay yumurtalarım.çatladı sanırım yumurtlamamdan 2 gün sonra hafif ağrım Oldu beNde ümitlenmiştim Ama hastalandım dÜn gece.bu yumurtlama testinden almayı düşünüyorum.ama pek bi bilgim yok hangi markayı önerirsiniz?

İnternetten alınıyor sanırım dimi peki nasıl peki koyu çizgi açık çizgi ne anlama geliyo hangisi olduğunda birleşme gerçekleşmesi gerekiyo:-) ay çok soru sordum:-D

günaydın herkese
reglime 3 gün var kasıklarım sanki yumurtlama zamanıymış gibi ,bende şaşırıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net olmasada bariz görünüyor bu ne demek sizce?lh hormonu hiç düşmüyormu vücutta?

canim ilk yaptginda 2. cizgi silik cikiyo yumurtlama zamani gelince 2. cizgi ilkinin koyuluguna kadar geliyor sonra tekrar silínmeye baslyomus ozaman yumurtlama gerceklesiyo
E="justy, post: 41135859, member: 396386"]İnternetten alınıyor sanırım dimi peki nasıl peki koyu çizgi açık çizgi ne anlama geliyo hangisi olduğunda birleşme gerçekleşmesi gerekiyo:-) ay çok soru sordum:-D[/QUOTE]

günaydın herkese
reglime 3 gün var kasıklarım sanki yumurtlama zamanıymış gibi ,bende şaşırıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net olmasada bariz görünüyor bu ne demek sizce?lh hormonu hiç düşmüyormu vücutta?
meraba canim benimde hala cift cizgi cikiyo doktora danïstm az once lh zaten belli §eviyede bulunomus vucutta sadece yumurtlama zamanínda pik yapiyomus sonra o §eyirde devam ediyo dedi

Back
X