Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda bugunku silinmeye baslamıs sanki ??
kaç günde bir adet oluyosun canımEki Görüntüle 1538264 Eki Görüntüle 1538265 kizlar yorum yapabilecek olan varmi 13 14te silindi gbi 15 tekrar koyu anlamadim
evet canım hala koyu adet düzensizliği olanlarda olabiliyomuş böyle benim bi arkadaşımında son adeti 2 ayda oldu doktor ona vücut ısısıyla takip önerdi ovulasyon testi pek güvenilir olmayabilir dedi onda pko var şimdi her sabah ateşini ölçüyoEki Görüntüle 1538959 hala koyu degılmı
evet sıvı alımı çok etkiliyo test yaptığım günler 4 saat sıvı almadan yapmaya çalışıyorum baya bi zahmetli oluyoCanim merhaba bende bu ay kullanmaya basladim denemelik yaptim tabi daha 9. gun oldugu icin cok silikti benim.
16 17 hala koyu gozukuyor 14e nazaran. Ama acaba sivi alimindan bile etkileniyomus ya test 2 saat onceden kesin yazmis aciklamada. Oyle birseymi oldu??
Canim merhaba bende bu ay kullanmaya basladim denemelik yaptim tabi daha 9. gun oldugu icin cok silikti benim.
16 17 hala koyu gozukuyor 14e nazaran. Ama acaba sivi alimindan bile etkileniyomus ya test 2 saat onceden kesin yazmis aciklamada. Oyle birseymi oldu??
evet canım hala koyu adet düzensizliği olanlarda olabiliyomuş böyle benim bi arkadaşımında son adeti 2 ayda oldu doktor ona vücut ısısıyla takip önerdi ovulasyon testi pek güvenilir olmayabilir dedi onda pko var şimdi her sabah ateşini ölçüyo
meraba canim benimde hala cift cizgi cikiyo doktora danïstm az once lh zaten belli §eviyede bulunomus vucutta sadece yumurtlama zamanínda pik yapiyomus sonra o §eyirde devam ediyo dedigünaydın herkese
reglime 3 gün var kasıklarım sanki yumurtlama zamanıymış gibi ,bende şaşırıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net olmasada bariz görünüyor bu ne demek sizce?lh hormonu hiç düşmüyormu vücutta?