Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim benimde kanamam 3 gun surdu bitti bugun tamamen snrm aksamdn beri hic gelen giden yok cunku sanda cok gecmisnolsun bn regl gunumde tekrr baktrdim 3 e düşmüş degerimm
senin de daha yeni o zaman bu olay öyle mi canım ? peki korunacak mısın ? kimyasal büyük ihtimal seninki.

senın kaçtı benım 39 du ama benım adetlerım çok duzenlı ve progesterona gorede yumurta catlamıs gorunuyor yanı nasıl etkılıo anlamadım

senın kaçtı benım 39 du ama benım adetlerım çok duzenlı ve progesterona gorede yumurta catlamıs gorunuyor yanı nasıl etkılıo anlamadım
bence bazılarında prolaktin yüksek olmasına rağmen yumurta çatlıyor. çünkü annem dahil, bi çok insan emzirirken gebe kalıyor. annem ablam 6 aylıkken bana gebe kalmış, emzirirken. prolaktin süt hormonu sonuçta emziriken çok yüksek oluyor ama Allah"ın işi işte ol deyince oluyor.

Sağol canım.. Haklısın biraz tedirginim kan sonuçlarını bekliyorum gerekirse tekrar çağıracaklar inşallah değildir.. Idrar testi negatifleştiğine göre kan da negatifleşmiştir umarım..

Canım çok geçmiş olsun her şerde var bir hayır demişler belki sağlıklı değildi belki tutunamadı Allah Hayırlısını versin en yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım Hiç üzülme Bol bol dua ve sabır kendine iyi bak. <3

Anlamadım cnm, gebelik testini mi deneyeceksin? ovulasyona mı balayacaksın? ben ovulasyona adet bittikten 1 hafta sonra başladım, takriben SAT'tan sonraki 18. güne denk geldi. Amin, sağolasın iyi dileklerin için..

Canım ben Ov. testinden bahsediyorum. 3. aydır kullandığım için artık hissediyorum yumurtladığım günü ağrılardan ve akıntıdan benimkide 14. gün oluyor genellikle hayırlısı hepimiz için :)

Teşekkürler canım tek üzüldüğüm bundan sonra hep tekrar eder mi falan iste hep tedirgin olacağım..

Hmm, anladım cnm. Hadi hayırlısı inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz!

Teşekkürler canım tek üzüldüğüm bundan sonra hep tekrar eder mi falan iste hep tedirgin olacağım..
Cnm benim çok geçmiş olsun hakında hayırlısı olsun... İnşallah sağlık bi şekilde bir daha kalirsnnn

Âmin sağol canım.. İnşallah hepimize nasip olur en kısa zamanda.. Yaza hamile girmek istemiştim ama kısmet değilmiş
Cnm benim çok geçmiş olsun hakında hayırlısı olsun... İnşallah sağlık bi şekilde bir daha kalirsnnn

Senin siniri gecmis sinir 30mus benmko 29.9 du benm adet dzensiz malesef o yuzden hic bisey anlayamiyorum

merhabalar kızlar çok araştırdım bilgiye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.27 martta regli oldum adet döngüm 28 günde bir bu sabah ovilasyon testi yaptım t olan baya koyuydu diğerine göre bu ne demek oluyor.bu gün 12 günüm yani 24-36 saat içinde yumurtlayabilir miyim.ayrıca testi sabah kalkınca yaptım erken saatte .ilk test denemem belkide dünde yumurtlama günümdü bilemiyorum. akşam tekrar mı yapmam gerekiyor. cevaplarsanız sevinirim

süper :) bugün yarın deneyin olacak çatlama bugün yarın

sol yumurtalığım adet olacakmışım gibi ağrıyor. sağdan bi haber yok zaten o erken emekli oldu sanırım.Bu gebelik belirtisi sayılmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…