• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

yedek test yok almak ta istemiyorum acaba diyorum akşam falan gelir mi bir yanımda cok heycanlı bakalım hayırlısı yarında beklesem mi acaba ne kadar zor iş yerindeyim ve içim içime sıgmıyo

Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım darısı bizim başımıza olsun tüm isteyenlerin meleklerimiz gelsin artık yaa :) benim bu ay 4. denemem başlamadım bile teste ne zaman başladığını biliyorum ona göre yapıcam testi sağlaması olur böylelikle :KK55:

yedek test yok almak ta istemiyorum acaba diyorum akşam falan gelir mi bir yanımda cok heycanlı bakalım hayırlısı yarında beklesem mi acaba ne kadar zor iş yerindeyim ve içim içime sıgmıyo

Alma canım boşver bekle bu heyecanlar güzel inşallah beklediğin haberle sonlanır bu heyecanın ve başka bir coşkuyla devam edersin inşallah güzel haberi alırsın hadi bakalım dualar seninle :anneadayı:

Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım darısı bizim başımıza olsun tüm isteyenlerin meleklerimiz gelsin artık yaa :) benim bu ay 4. denemem başlamadım bile teste ne zaman başladığını biliyorum ona göre yapıcam testi sağlaması olur böylelikle :KK55:
Anlamadım cnm, gebelik testini mi deneyeceksin? ovulasyona mı balayacaksın? ben ovulasyona adet bittikten 1 hafta sonra başladım, takriben SAT'tan sonraki 18. güne denk geldi. Amin, sağolasın iyi dileklerin için..

merhaba,bende bu ay ovulasyon testinde çıft çizgı gordum amcak adetin 21.gunu gıttım tahlıl yaptırdım prolaktin yuksek çıktı ancak progesteron 15 çıktı doktor yumurtalarını uyaracak ılaç verıcem dedı adet olunca gel dedı prolaktınım yuksek ama progesterona gore yumurta çatlamıs gorunuyor yoksa yanlısmı bılıorum bılen varmı bıde çatlamadıysa yumurtam bu testler yanlıs gosterıyor:(

Kızlar maalesef bugün kanamam başladı resmen adet oluyorum :( gittik hemen doktora geçen hafta pozitif olan idrar testim bile negatif olmuş baktılar.. Ultrasonda da bişey görünmedi rahim gebelik için hazırlanmış hassaslaşmış dedi Dr ama muhtemelen düşük yapıyorsun dedi kan falan aldı yarın çıkacak ama artık bebiş yok eminim kimyasal gebelik geçirdim galiba.. Zaten hiç inanamamıştım çok tuhaftı belirtilerim göğüs ağrılarım geçmişti.. Ve dün gece rüyasına da görmüştüm açık açık çok kötü ve netti çok etkilendim ve bugünse arabada giderken çok hafifti ağrım ama Rüyam aklıma geldi çabuk eve dön dedim eşime ve sonuç böyle oldu.. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..

Kizlarrr birsey sorucam ov testi kullanan arkdslar ov testini kullandiginizda cift cizgu görene kadar iliski oldumh ve cizft cizgyi girdukten snra nasil devam ettiniz eger cift cizgiyi ust uste 4 5 gun gorursek eger o zamn napmali gecen ay kulkandim aama fiyasko şimdi bakam bu ay nasil olcak :)

Kızlar maalesef bugün kanamam başladı resmen adet oluyorum :KK43: gittik hemen doktora geçen hafta pozitif olan idrar testim bile negatif olmuş baktılar.. Ultrasonda da bişey görünmedi rahim gebelik için hazırlanmış hassaslaşmış dedi Dr ama muhtemelen düşük yapıyorsun dedi kan falan aldı yarın çıkacak ama artık bebiş yok eminim kimyasal gebelik geçirdim galiba.. Zaten hiç inanamamıştım çok tuhaftı belirtilerim göğüs ağrılarım geçmişti.. Ve dün gece rüyasına da görmüştüm açık açık çok kötü ve netti çok etkilendim ve bugünse arabada giderken çok hafifti ağrım ama Rüyam aklıma geldi çabuk eve dön dedim eşime ve sonuç böyle oldu.. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
Canimmm senun yasadklarnn aynisini yasadm kanimda poztf frsugum gebeligi 2 gun snra negatf grdum ve kanamm oldu doktrun bana acijlamasi makina yanlis olablrdi :(( cok uzuldm ama saglik olsun insallah bu ay ve be zamandan beridir istysunuz

Canimmm senun yasadklarnn aynisini yasadm kanimda poztf frsugum gebeligi 2 gun snra negatf grdum ve kanamm oldu doktrun bana acijlamasi makina yanlis olablrdi :KK43:( cok uzuldm ama saglik olsun insallah bu ay ve be zamandan beridir istysunuz
4-5 ay olmuştu.. Kısmetten ötesi yok hayırlısı bakalım.. Inşallah canım.. Üzüldüm ama elden gelen birşey yok.. Ben resmen adet oluyorum bugün 8 gün olmuştu gecikeli.. Tutunamadı demekki yoksa evde 3 test yaptım pozitifti geçen hafta..

Çizgiyi görmeden önce bir müddet ara ver biz çizginin olduğu ilk günü ve sonrası günü değerlendirmiştik sonra da kafana göre takıl :)
Kizlarrr birsey sorucam ov testi kullanan arkdslar ov testini kullandiginizda cift cizgu görene kadar iliski oldumh ve cizft cizgyi girdukten snra nasil devam ettiniz eger cift cizgiyi ust uste 4 5 gun gorursek eger o zamn napmali gecen ay kulkandim aama fiyasko şimdi bakam bu ay nasil olcak :)

4-5 ay olmuştu.. Kısmetten ötesi yok hayırlısı bakalım.. Inşallah canım.. Üzüldüm ama elden gelen birşey yok.. Ben resmen adet oluyorum bugün 8 gün olmuştu gecikeli.. Tutunamadı demekki yoksa evde 3 test yaptım pozitifti geçen hafta..
Aynen canim aynisi benmde 6 gun olmustu evde 8 testte de pzotfti kanda da aynen nasip demekkii :)

merhaba,bende bu ay ovulasyon testinde çıft çizgı gordum amcak adetin 21.gunu gıttım tahlıl yaptırdım prolaktin yuksek çıktı ancak progesteron 15 çıktı doktor yumurtalarını uyaracak ılaç verıcem dedı adet olunca gel dedı prolaktınım yuksek ama progesterona gore yumurta çatlamıs gorunuyor yoksa yanlısmı bılıorum bılen varmı bıde çatlamadıysa yumurtam bu testler yanlıs gosterıyor:KK43:
Prolaktin bende de cok yuksek cikti hatta sinirda bu ayda polikistik over cikti gebe normal yollarla cok zor kalirsn demisti prolaktin var diyen doktor suan beklemedeyim 6 aydir korunmuyoruz olmadi ama bu ay sadece 1 gun adet oldm oda cok az geldi 1 2 hafta sonra teste gidicem insallah ustune gormusumdur

ben çit çizgi görünce zaten kasık ağrım oluyor canım. yani 2 defa kullandım ikisi de öyleydi. 3-5 gün denedim ve zaten pat diye koyulaştı. 5-6 saat sonrada kasık ağrım ve akıntı oldu. yumurtlama gerçekleşti yani. ben sadece o gün denedim. vakit olmadı bidaha denemeye. ben zaten anlıyorum yumurtlama zamanımı. şu an kürtajlardan dolayı bi düzensizlik var o yüzden kullandım. hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise tutmuştur inşallah ama aynı şeyleri yaşayacaksam tutmamıştır inşallah. Allah yaşatmasın bidaha

Kızlar maalesef bugün kanamam başladı resmen adet oluyorum :KK43: gittik hemen doktora geçen hafta pozitif olan idrar testim bile negatif olmuş baktılar.. Ultrasonda da bişey görünmedi rahim gebelik için hazırlanmış hassaslaşmış dedi Dr ama muhtemelen düşük yapıyorsun dedi kan falan aldı yarın çıkacak ama artık bebiş yok eminim kimyasal gebelik geçirdim galiba.. Zaten hiç inanamamıştım çok tuhaftı belirtilerim göğüs ağrılarım geçmişti.. Ve dün gece rüyasına da görmüştüm açık açık çok kötü ve netti çok etkilendim ve bugünse arabada giderken çok hafifti ağrım ama Rüyam aklıma geldi çabuk eve dön dedim eşime ve sonuç böyle oldu.. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
geçmiş olsun canım. benimde başıma buna benzer bişi geldi. 2. gebeliğimde idrarda pozitif çıktı. regl günümdü. sonra dr. a gittim değer 11 çıktı. ve ertesi gün regl gibi tam 1 hafta süren kanama oldu. kimyasal gebelik dedi dr. lar. hadi dedim en azından kürtaj olmadım tekrar buna şükür. tabi sıfırlanmıştır zaten diyerekten bir daha ölçtürmedim. 10 gün sonra başka bir şikayetle dr. a gittim değer 98 ve bu böyle arttı 900 lere kadar. dış gebelikmiş meğer.
evde idrar testi yap sen yinede canım. bu işlere hiç belli olmuyor. yoktur zaten böyle bir durum ama tedbiri elden bırakma yinede.

geçmiş olsun canım. benimde başıma buna benzer bişi geldi. 2. gebeliğimde idrarda pozitif çıktı. regl günümdü. sonra dr. a gittim değer 11 çıktı. ve ertesi gün regl gibi tam 1 hafta süren kanama oldu. kimyasal gebelik dedi dr. lar. hadi dedim en azından kürtaj olmadım tekrar buna şükür. tabi sıfırlanmıştır zaten diyerekten bir daha ölçtürmedim. 10 gün sonra başka bir şikayetle dr. a gittim değer 98 ve bu böyle arttı 900 lere kadar. dış gebelikmiş meğer.
evde idrar testi yap sen yinede canım. bu işlere hiç belli olmuyor. yoktur zaten böyle bir durum ama tedbiri elden bırakma yinede.
Canim benimde kanamam 3 gun surdu bitti bugun tamamen snrm aksamdn beri hic gelen giden yok cunku sanda cok gecmisnolsun bn regl gunumde tekrr baktrdim 3 e düşmüş degerimm

Back