Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Allah hayırlısını versin. bizde geçen ay başladık kaçırdık bakalım bu ay olucakmı.

İkinci cizgi koyu ise yumurtluyosun tatlim bugunu ve yarini degerlendir ve 2 kere yapmana gerek yok ertesi gun ayni saatte yapmaya bak

Merhaba Kızlar Ben aranıza Yenı Katıldım Bugun Gebe oldugumu Öğrendim Ve Yumurtalama testi ile hamile kaldıgımı düşünüyorum İlk deneme Oldu bebek konusunda Hemen oldu, test te 749,5 Çikti hcg da Ve eşim Bırtakım şifalar Kullanmış sizlerle bunu paylasmak ıstıyorum eşim 800 grm keçiboynuzunu 10 günde Bitirdi günde Çay bardaği ile içti :) Sonra 300 Gr fındık yedi Ve Keçi Boynuzu Kürü yaptı İçti Ve Bir dua buldu Kendine Dua'da Söyle ALLAHIM DEDEMIN BIR DAMLASINDAN BABAMI YARATTIN BABAMIN BIR DAMLASINDAN BENI YARATTIN BENIM BIR DAMLAMDAN DA BANA BIR EVLAT VER YARABBIM bunu erkek dıyecekmiş

Arkadaslar internette yabanci bir sitede okudugum birseyi paylasmak istiyorum: ovulasyondan yakladik 7 ile 10 gun sonra ateste bir dusme yasaniyor yani implansyon olustuktan sonra oluyormus sonra tekrar yukseliyormus. Tabi her zaman hamile olabileceginizi garantilemiyor.bu dususe implantation dip deniyor. Bu da erken gebelik belirtisi olabilir:)

Ben bu ay da hamile kalamayacağım galiba. Çünkü rüyamda adet oluyordum. Umarım tüm isteyen arkadaşlar bu ay hamile kalır.

selam arkadaşlar pazartesi gününden beri ovilasyon testimde çift çizgi var normal mi bu sizce. yoksa benmi yanlış yapıyorum

herkese merhaba ovulasyon testini bu ay kullandım ve tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum.2-3-4. günler (sadece 2. gün koyu eşit koyu çizgi vardı) ilişki oldu ve bu günlerden birkaç gün önce ve sonra silik çizgiler vardı yine ama testi dün ve bu güntekrarlıyorum sadece tek çizgi çıkıyor.yumurtlama dönemine o silik günler de dahil miydi ve ben bu 3 ilişki günüyle sizce hamile kalabilir miyim

koyu ve silik çizgiler önemli silik çizgi artık çatlamaya hazır olgunluğa geldini hatta çatlama olabileceğini gösteriyor. Ama koyu renklerde çok önemli yumurtanın olgun halinde en yoğun hormon salgılanıdığını gösteriyor. Genelde silik çizgiyi değerlendirince erkek, koyu çizgiyi değerlendirince kız olduğunu söylüyorlar. Yani şu şekilde koyu günler ne kadar çok ise o kadar kaliteli yumurta ve yumurta sayısı, yumurtlama ve sonrasını gösteriyor. Silik çizgilerde aynen öyle ne kadar çok gün devam ederse şansın yüksek demek oluyor. Bazı arkadaşların ki tam koyu olmadan silik başlıyo ve bitiyo. Bazen bu bi kist habercisi yada PKO alabiliyor yada yumurtlama tembel oluyor. Bazen bi başında bi sonunda koyuyu yakalayanlar var. O da bir sağ, bir sol yumurtluyo ama farkında değil. Benim ablam sağlıkçı olduğu için radyoloji bölümünde ondan biliyorum. Ama tabi hepsi takdiri ilahi. Allah gönlüne göre versin.

selam arkadaşlar pazartesi gününden beri ovilasyon testimde çift çizgi var normal mi bu sizce. yoksa benmi yanlış yapıyorum
birden çok yumurtan olabilir canım yada yumurtan büyümeye devam ettiğinden hormon hala salgılanıyor olabilir. Yaşın kaç bu arada muhtemelen 20-25li yaşlar gençlerde daha uzun sürüyo diye biliyorum. PKO olmasında... çünkü pko da yumurta büyüyo büyüyo sonra çatlamıyo, ama horman salgılanıyo ve kiste dönüşüyor. hakkında hayırlısı olsun. Yaşın genç olanlar daha şanslı çünkü tutturma günleri daha fazla...

İLAVE + önceki silik çizgiler değil ama sonraki silik çizgiler önemli diye biliyorum.

İLAVE + önceki silik çizgiler değil ama sonraki silik çizgiler önemli diye biliyorum.
bu durumda ben sonraki silik günleri kaçırmış bulunuyorum.ümitsizce belki o 3 gün işe yaramıştır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var ama son 3 aydır hep hamilelik belirtisi sanığım şeyler adet belirtisi çıktı.psikolojik tabi.bir de nette hamile olanların yumurtlama testinde adete yakın çift çizgi çıktığını yazmış hem onun içinhem de 2 kez yumurtluyor muyum diye bu ay adet olana kadar test yapacağım hayırlısı.cvp için sağol

Ayy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
canım merhaba gezinirken yazdığın dikkatimi çekti de 15 haftalık hamilesin keseyi yeni gördüğünü kalp atışını duymaya yeni gideceğini okuyunca şaşırdım.daha erken gidilmesi gerekiyor doktora bu kontroller için kusura bakma merakımı mazur gör

Selam herkese .. kızlar adetime yaklaşık 3-4 gün kaldı ve ovülasyon testi yaptım ikinci çizgide belirdi ama erken gebelik testide yaptım onda negatif çıktı kafam karıstı :/ hafta içi doktora gittim ve progesteron 7,1 çıktı . yorum yapacak olan var mıdır . ovülasyon testini yüklüyorum arkadaslar

Canım 1-2 gün kala genelde aynı koyulukta çıkıyor hamilelerin. Ama belli de olmaz tabii.

2. kez yumurtlayacağın dönem yaklaştığı için de çıkabilir 1-2 gün ovu. testine devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…