- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
sol yumurtalığım adet olacakmışım gibi ağrıyor. sağdan bi haber yok zaten o erken emekli oldu sanırım.Bu gebelik belirtisi sayılmaz herhalde.
heeee sen gebelik bekliyosun sanırım öylemi....
Akşam da tekrarla, silikleşmise bu gece ve yrn gece erkek için, silikleşmemişse yrn ve diğer gün deneyin inşallah.çok teşekkür ederim cevabınız için peki cinsiyet belirleme nasıl oluyor bu testlere göre ne yapmam gerekiyor :)
İkinci cizgi koyu ise yumurtluyosun tatlim bugunu ve yarini degerlendir ve 2 kere yapmana gerek yok ertesi gun ayni saatte yapmaya bakmerhabalar kızlar çok araştırdım bilgiye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.27 martta regli oldum adet döngüm 28 günde bir bu sabah ovilasyon testi yaptım t olan baya koyuydu diğerine göre bu ne demek oluyor.bu gün 12 günüm yani 24-36 saat içinde yumurtlayabilir miyim.ayrıca testi sabah kalkınca yaptım erken saatte .ilk test denemem belkide dünde yumurtlama günümdü bilemiyorum. akşam tekrar mı yapmam gerekiyor. cevaplarsanız sevinirim
birden çok yumurtan olabilir canım yada yumurtan büyümeye devam ettiğinden hormon hala salgılanıyor olabilir. Yaşın kaç bu arada muhtemelen 20-25li yaşlar gençlerde daha uzun sürüyo diye biliyorum. PKO olmasında... çünkü pko da yumurta büyüyo büyüyo sonra çatlamıyo, ama horman salgılanıyo ve kiste dönüşüyor. hakkında hayırlısı olsun. Yaşın genç olanlar daha şanslı çünkü tutturma günleri daha fazla...selam arkadaşlar pazartesi gününden beri ovilasyon testimde çift çizgi var normal mi bu sizce. yoksa benmi yanlış yapıyorum
herkese merhaba ovulasyon testini bu ay kullandım ve tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum.2-3-4. günler (sadece 2. gün koyu eşit koyu çizgi vardı) ilişki oldu ve bu günlerden birkaç gün önce ve sonra silik çizgiler vardı yine ama testi dün ve bu güntekrarlıyorum sadece tek çizgi çıkıyor.yumurtlama dönemine o silik günler de dahil miydi ve ben bu 3 ilişki günüyle sizce hamile kalabilir miyim
bu durumda ben sonraki silik günleri kaçırmış bulunuyorum.ümitsizce belki o 3 gün işe yaramıştır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var ama son 3 aydır hep hamilelik belirtisi sanığım şeyler adet belirtisi çıktı.psikolojik tabi.bir de nette hamile olanların yumurtlama testinde adete yakın çift çizgi çıktığını yazmış hem onun içinhem de 2 kez yumurtluyor muyum diye bu ay adet olana kadar test yapacağım hayırlısı.cvp için sağolİLAVE + önceki silik çizgiler değil ama sonraki silik çizgiler önemli diye biliyorum.
canım merhaba gezinirken yazdığın dikkatimi çekti de 15 haftalık hamilesin keseyi yeni gördüğünü kalp atışını duymaya yeni gideceğini okuyunca şaşırdım.daha erken gidilmesi gerekiyor doktora bu kontroller için kusura bakma merakımı mazur görAyy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Canım 1-2 gün kala genelde aynı koyulukta çıkıyor hamilelerin. Ama belli de olmaz tabii.Selam herkese .. kızlar adetime yaklaşık 3-4 gün kaldı ve ovülasyon testi yaptım ikinci çizgide belirdi ama erken gebelik testide yaptım onda negatif çıktı kafam karıstı :/ hafta içi doktora gittim ve progesteron 7,1 çıktı . yorum yapacak olan var mıdır . ovülasyon testini yüklüyorum arkadaslar Eki Görüntüle 1488442
2. kez yumurtlayacağın dönem yaklaştığı için de çıkabilir 1-2 gün ovu. testine devam edebilirsinSelam herkese .. kızlar adetime yaklaşık 3-4 gün kaldı ve ovülasyon testi yaptım ikinci çizgide belirdi ama erken gebelik testide yaptım onda negatif çıktı kafam karıstı :/ hafta içi doktora gittim ve progesteron 7,1 çıktı . yorum yapacak olan var mıdır . ovülasyon testini yüklüyorum arkadaslar Eki Görüntüle 1488442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?