Kizlar bu clearblue testi nerde satiliyor ben internette bulamadm
merhaba canım öncelikle şunu söyliyim sağ sol olayı sadece bir var sayım kesinliği yok tek yumurtalıkla hamile kalıp kızı da oğluda olan var. yumurtlama gününü tespit etmek için adetinin 10. gününden itibaren her sabah mesela 10 da az sıvı alarak aynı saatte testi uygulamalısın ilk koyu çift çizgiden 35 36 saat sonra tek ilişki olmalı çizginin silikleşmesi lazım sonraki günlerde korun ilşkiden sonraki günlerdede teste devam et böylece daha kesin bir sonuca ulaşırsın bu ay kendini bir dene bidahaki ay deneme yaparsın. eşim 5 gün cinsel perhiz yapmıştı ben çok türk kahvesi içerim günde 4 tane falan. eşine redbull ve soda içir diyet olayına pek inanmıyorum önemli olan tek şey zamanlama. ilişkiden yarım saat önce eşime sert kahve ve redbull içirdim bölgesel soğuk buz torbası uyguladı derin ilişki oldu ve eşlerin daha istekli olması lazım. ilk önce ben orgazm oldum (açık açık yazıyorum kusura bakmayın) bende karbonatlı su hazırladım parmağımla vajenın içini alkali hale getirdim ama fazla ıslatmadım hamile kalmayı zorlaştırabilir diye. bunların dışında rahimde yara mantar enfeksiyon falan olmayacak canım tertemiz olucak fitil falan kullan temizsede daha temiz hale gelsin bu kadar canım yine aklına bişey takılırsa sorabilirsin yardımcı olurumCânim hayirli olsun Oncelikle.Allahim saglkkli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. benimde kizim var ikinciyi dusunuyoz birde oglum olursa sevinirim.merak ettigim bende 28 gunde bi oluyom ya 14de ya 15de yumurtluyom.ayni senin gibi iki gun ustuste koyu cift cizgi cikiyor Fakat hep soldan yumurtluyom.cunku hep sol kasigim agriyor ve dokunuca sol kasigima sert bi sekilde yumurtayi farkediyorum ovu.gununden sonra kayboluyo.vede 3defa yumurta takibi yaptirdim iki tarafta da yumurta var ama hep soldaki buyuk ve olgun olan. Sence ne yapmaliyim. Birde 19 veya 20.gunde az bi beyaz akinti geliyor acaba bir ayda iki defa yumurtlama olurmu. Son olarak eşin bi perhiz falan uyguladimi yada yontem ilskiden once.cok sordum kusura bakma simdiden tesekkurler
Bn bulamiyorm nette yokInternette yok mu? Ben Almanyadayım bu aralar Rossman ve Dm de satılıyor.. 10 lu paket 29 Euro falan.. Rossman İzmir'de falan da varmış ama internette olması lazım ya
Bn bulamiyorm nette yok
Tövbe estağfurullah :)) Rabbim zaten insanları öyle güzel yaratmışki bu kadar detaya ne gerek var.. Ovülasyon günündeki akıntı bile spermleri yumurtaya taşımak için kolaylık sağlıyor.. Hanedanın soyu kurudu da şehzade mi doğuracaz :)) ben bikeresin de korunurken bile hamile kaldım ve birçok kişi var bu şekilde.. Lütfen arkadaşlar bu kadar büyütüp stres olmayın..merhaba canım öncelikle şunu söyliyim sağ sol olayı sadece bir var sayım kesinliği yok tek yumurtalıkla hamile kalıp kızı da oğluda olan var. yumurtlama gününü tespit etmek için adetinin 10. gününden itibaren her sabah mesela 10 da az sıvı alarak aynı saatte testi uygulamalısın ilk koyu çift çizgiden 35 36 saat sonra tek ilişki olmalı çizginin silikleşmesi lazım sonraki günlerde korun ilşkiden sonraki günlerdede teste devam et böylece daha kesin bir sonuca ulaşırsın bu ay kendini bir dene bidahaki ay deneme yaparsın. eşim 5 gün cinsel perhiz yapmıştı ben çok türk kahvesi içerim günde 4 tane falan. eşine redbull ve soda içir diyet olayına pek inanmıyorum önemli olan tek şey zamanlama. ilişkiden yarım saat önce eşime sert kahve ve redbull içirdim bölgesel soğuk buz torbası uyguladı derin ilişki oldu ve eşlerin daha istekli olması lazım. ilk önce ben orgazm oldum (açık açık yazıyorum kusura bakmayın) bende karbonatlı su hazırladım parmağımla vajenın içini alkali hale getirdim ama fazla ıslatmadım hamile kalmayı zorlaştırabilir diye. bunların dışında rahimde yara mantar enfeksiyon falan olmayacak canım tertemiz olucak fitil falan kullan temizsede daha temiz hale gelsin bu kadar canım yine aklına bişey takılırsa sorabilirsin yardımcı olurum
Bugun sitede kimse yok sanirim :)
Bu markanın kendi sitesinde var nasıl bulamıyorsun clearbluetr. com bidaha bak tatlımBn bulamiyorm nette yok
Tövbe estağfurullah :)) Rabbim zaten insanları öyle güzel yaratmışki bu kadar detaya ne gerek var.. Ovülasyon günündeki akıntı bile spermleri yumurtaya taşımak için kolaylık sağlıyor.. Hanedanın soyu kurudu da şehzade mi doğuracaz :)) ben bikeresin de korunurken bile hamile kaldım ve birçok kişi var bu şekilde.. Lütfen arkadaşlar bu kadar büyütüp stres olmayın..
büyütüp stres falan yaptığımız yok arkadaş erkek bebek istiyor bende ona deneyimlerimi aktardım sizin şahsınıza değil ona yazdım. yaptığımız yöntemlerin bilimsel bir açıklaması var.. tıp sizin gebeliğinizden ibaret değil 2 veya 3 kızı olanlar erkek olmasını ister tabiki olmayınca da bebekleri kaldırıp çöpe atmıyoruz evlat evlattır.. bilimin ve aklın bize sunduklarını deniyoruz arkadaşım bir soru sordu bende ona cevap verdim lütfen ahlak derslerinizi kendinize saklayınız.Tövbe estağfurullah :)) Rabbim zaten insanları öyle güzel yaratmışki bu kadar detaya ne gerek var.. Ovülasyon günündeki akıntı bile spermleri yumurtaya taşımak için kolaylık sağlıyor.. Hanedanın soyu kurudu da şehzade mi doğuracaz :)) ben bikeresin de korunurken bile hamile kaldım ve birçok kişi var bu şekilde.. Lütfen arkadaşlar bu kadar büyütüp stres olmayın..
büyütüp stres falan yaptığımız yok arkadaş erkek bebek istiyor bende ona deneyimlerimi aktardım sizin şahsınıza değil ona yazdım. yaptığımız yöntemlerin bilimsel bir açıklaması var.. tıp sizin gebeliğinizden ibaret değil 2 veya 3 kızı olanlar erkek olmasını ister tabiki olmayınca da bebekleri kaldırıp çöpe atmıyoruz evlat evlattır.. bilimin ve aklın bize sunduklarını deniyoruz arkadaşım bir soru sordu bende ona cevap verdim lütfen ahlak derslerinizi kendinize saklayınız.
Tam açamadım resimleri ama 21. Ve 22 epey koyu bence olmuş ovülasyon ama ne zararı var yine de içinde kalmasın bugünü de değerlendirin :)Kizlarrrr bir fikir verirmisinizz ovulasyon testim 20. Gun pozitif oldu koyulasmata başladı 20.21. Gun değerlendirdik 22. Gun hala pozitifdi ogunu boş geçtik 23. Gunu yani dun değerlendirdik tek attığım resim bugun ki 24. Günki ovuladyon testim siliklesti fakat genede koyu bu resim yaptığımın 5. Dk çekmiştim simdi biraz daha koyu tabi digerlerine gore silik tamamen silik çıkmadı bugun iliski olsunmu yoksa yarinami olsun bu arada 22. Ve 23. Gun acayip kasik ağrılarım olduu akintim fazlaydı bugun akintim cok cok az
Kızlar bugun 28. Gunum hala adet olmadım sizce test icin biraz daha bekliyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?