Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar selamlar herkese Hayırlı cumalar ben 27 günde bir regl oluyorum 14. gün yumurtluyorum kasık ağzım ve akıntıdan anlıyorum yumurtlamadan 2 gün önce yani 6 nisanda birliktelik oldu yumurtlama günü 8 nisanda birliktelik oldu ve bugünde olacak kasıklarımda bazen ince ince ağzılar hissediyorum sizce şansım ne bu durumda regl günüme kadar çalışmalara devamm Hepimiz içiin hayırlısı olsun

selam canım .. şimdlik bence uygun tarihler 2 gün arayla ilişki öneriliyor zaten o yüzden regl gününe kadar devam edebilirsin . bende 27 günde bir oluyorum ama 12.gün yumurtlama oluyor .. ovü testi kullandın mı istersen bunu bi kesinleştir . mesela benm yumurtlama günlerimde testeki 2. çizgi hiç koyu çıkmadı hafif bi siliklik vardı bu yüzden doktor yumurtlama testi istedi ve sanırım benmki düşük çıktı . eğer test kullanırsan bu ayrımı yapabilirsin . ya da adetinin 20-21. günleri yumurtlama testi yaptırabilirsin doktora.

Canım test yapıyorum geçen ay daha düzenli yaptım 10. günden itibaren ama bu ay test beni çok gerdiği için çok yapmadım 14 gün çift çizgiydi geçen aylarda da 14 gün olmuştu. Testin eşimide benide aşırı gerdiğini farkettim bu ay o stresi yaşamadık bir görev gibi deeğilde yaşanması gerektiği gibi yaşadık ve gün aşırı birliktelik oldu aet bitiminden beri hayırlısı olsun hepimiz için bu ay tutmazsa bende gibip bir muayene olmayı düşünüyorum bakalım

evet bende 2 ay yaptım ve bu son ay kullanmadım . bence doktora git mutlaka herşeyin hayırlısı canım stres en büyük etken

Bende test kullandım bu ay ovulasyonu tespit ettim. Beklediğimden daha geç oluyormuş. Şimdi adetimin 5. günü ve hala tık yok. Ancak ovulasyon geç olduğu için doktor henüz testte belli olmayacağını söyledi ama meraktan çatlıyorum. İnanılmaz yoğun bir akıntım var. Akıntı bir hamilelik belirtisi olabilir mi? Hamile olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bir de sıvıya falan dikkat etmeden ovulasyon testi yaptım tekrar çok koyu olmasa da ikinci çizgi vardı.

Bugün 30. gün henüz bişey yok. 16. gün koyu çıkmıştı. 14 gün geçti sizce umut varmı? Yoksa bugün yarın olur muyum? Hiç bir belirti yok...

Bugün 30. gün henüz bişey yok. 16. gün koyu çıkmıştı. 14 gün geçti sizce umut varmı? Yoksa bugün yarın olur muyum? Hiç bir belirti yok...

Hayırlısı olmazsa ne olur sanki bir daha denersin kafaya taktıkça olmuyor düşünmemeye çalış zaman ve sabır strese girme

Aynen bende de cok fazla akinti var ve adetm baya gecti sizde baska bir belirti var mi

Aynen bende de cok fazla akinti var ve adetm baya gecti sizde baska bir belirti var mi
Bel ağrısı ve yorgunluk var ama onlar psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Doktor çıkmayacağını söylesede adetimden bir gün önce test yaptım 0,02 çıktı. 3 gün sonra ise 0,38 çıktı. Adetimde normalde çok düzenlidir. İlk defa geçen ay 2 gün gecikti. Bir de bu ay.

Bende de psikolojik sanirim her ay hamileyim diye hastaneye kosuyorm ama cikmiyo bu ay umudum var ama 2 hafta once 1 gun adet oldm sadece suan da bel ve kasık agrim var insallah adet agrisi degildir

Bende de psikolojik sanirim her ay hamileyim diye hastaneye kosuyorm ama cikmiyo bu ay umudum var ama 2 hafta once 1 gun adet oldm sadece suan da bel ve kasık agrim var insallah adet agrisi degildir
İnşallah hamilesindir. Ben ptesiye randevu aldım. Bi hafta geçmiş olcak adetim. Ovulasyondan sonra da 14. günüm olacak. Artık ultrason falan netleşir heralde.

İnşallah hamilesindir. Ben ptesiye randevu aldım. Bi hafta geçmiş olcak adetim. Ovulasyondan sonra da 14. günüm olacak. Artık ultrason falan netleşir heralde.
Benm ultrason da polikistik over cikti o etkilermis gebeligi suan acayip bir agri cekiyorum sanki adet olacakmisim gibi insallah olmam sende bir an once git bence degerin yukselmis baksana belki hamilesndir

Saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bebegini
Ovulasyon testine göre cinsiyet mi belirledin canım ben mi yanlış anladım Anlatır misin
Bir de ovülasyon dönemini nasıl degerlendirmistin anlatır misin biraz

Benm ultrason da polikistik over cikti o etkilermis gebeligi suan acayip bir agri cekiyorum sanki adet olacakmisim gibi insallah olmam sende bir an once git bence degerin yukselmis baksana belki hamilesndir
İnşallah öyledir. Ptesi bakıcam artık. Gerçi doktor 16 sından önce gelme demişti ama dayanamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…