- 13 Mart 2015
- 64
- 10
- 13
Kızlar ovulasyon testi en koyu halini aldıktan kaç gün sonra olmamız gerekiyor. Ben 14 gün sonra diye biliyorum ama sizin bilgilerinize ihtiyacım var...
canım ben sabırla yaptım 26. gün koyuluğu yakaladım geçen ayKizlar benm ovu. Testlerim hep silik cikiyor daha koyu olmuyor foto ekledim bakip bana yorum yapar misiniz
iyilik melegii cok arastırdım ve halada arastırıorum ben son 3 aydır cok duzenlı oluorum klomen kulandıgım ıcın 7.cm kıst olmustu doktor amelyat demıstı kabul etmedım ona ragmen adet oldum ve dıger aya kıst gıttı yumurta catladıktan sonra 14 gun sonra hesaplamalar dogru eger adetın gec gelırse bılkı gec yumurtladın 20 den 35den yukarısıya adet dongun yumurtlamada sorun varrKızlar ovulasyon testi en koyu halini aldıktan kaç gün sonra olmamız gerekiyor. Ben 14 gün sonra diye biliyorum ama sizin bilgilerinize ihtiyacım var...
Canim normalde cift cizgiyi gordukten 24 veya 36 saat sonrasi yumurtlama olucak demektir ama cogu kisi cift cizgiyi gordugu geceyide degeerlendiriyor bende oyle yaptim bekliyorum iste sende riske atma başla derim :)
14 günÇift çizgiden ne zaman sonra adet olunur normalde? Benimki düzensiz çünkü.
saat o kadar da önemli değilArkadaşlar bu ay testte çift çizgiyi yakaladım sanırım.bugünkü test baya baya koyu dünkü silikti.bugünden başlayalım diyorum denemeye ama aklıma birşey takıldı.24 36 saat sonra ilişki oldu diyenler çift çizgiyi gördüğünüz saatten 36 saat sonra aynı saatte mi ilişki oldu. Yani saat 5 te test yapan biri 36 saat sonra 5 te mi ilişkiye girmeli yani
iyilik melegii cok arastırdım ve halada arastırıorum ben son 3 aydır cok duzenlı oluorum klomen kulandıgım ıcın 7.cm kıst olmustu doktor amelyat demıstı kabul etmedım ona ragmen adet oldum ve dıger aya kıst gıttı yumurta catladıktan sonra 14 gun sonra hesaplamalar dogru eger adetın gec gelırse bılkı gec yumurtladın 20 den 35den yukarısıya adet dongun yumurtlamada sorun varr
Çift çizgiden ne zaman sonra adet olunur normalde? Benimki düzensiz çünkü.
saat o kadar da önemli değil
aynen ılk gebelıgım yaklasık 7 ay once yasadım ve suna emın ol test yaptım 2 kere kanda bıle cıkmadı adetımden yaklasık 15 gun sonra cıktı yanı hersey olabılıyor malesef kalp atısnı duyamadık acele etme doktorum klomen kulanırken adetın 1 kac gun kala test yap dedı hamıle cıkarsan buraya gel dedı adet gununu bekleBilgi için teşekkür ederim. 10 nisandan sonra bakabilirim o zaman. Hayırlısı olsun...
Canim normalde cift cizgiyi gordukten 24 veya 36 saat sonrasi yumurtlama olucak demektir ama cogu kisi cift cizgiyi gordugu geceyide degeerlendiriyor bende oyle yaptim bekliyorum iste sende riske atma başla derim :)
canım sen ne zaman öğreneceksin. beni de haberdar et bende 10 nisandan sonra gün saymaya başlarım.
Ben pko oldugumu ogrenince biraktm duygusal olaral coktum resmencanım ben sabırla yaptım 26. gün koyuluğu yakaladım geçen ay
Pko olabilir cunku gecen hafta kontrole gittigimde pko cikti adet olunca gel bakalm dedilerCanım bence pko veya kist etkiliyor olabilir. Yumurtladığın kesin ama silik gösterdiği günleri değerlendir. Ayrıca Hayıt otunu kullan derim. Hormon düzenleyici olduğunu çoğu kişiden duydum. Hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin. Rabbim mutluluğunu yakınlaştırsın ve kolaylaştırsın inşallah.
yani hiç mi koyu olmuyor ? sonuna kadar deneyinceKizlar benm ovu. Testlerim hep silik cikiyor daha koyu olmuyor foto ekledim bakip bana yorum yapar misiniz
ben de bu konuda emin olamadım. sanki koyu çıktığı gün yumurtlama oldu gibi. ağrıdan anladım ama kafam karıştıCanim normalde cift cizgiyi gordukten 24 veya 36 saat sonrasi yumurtlama olucak demektir ama cogu kisi cift cizgiyi gordugu geceyide degeerlendiriyor bende oyle yaptim bekliyorum iste sende riske atma başla derim :)
inşallah withc rabimm olmayan herkese nasıp etsınn aratmasın reglime daha var sonuc ne olursa olsun paylasırım sen doktora gıttınmı[/QUOTE
14 gün sonra ama ben bir önceki ay 17 gün sonra oldum belki de testi yanlış okumuştum o yüzden clearblue aldımKızlar ovulasyon testi en koyu halini aldıktan kaç gün sonra olmamız gerekiyor. Ben 14 gün sonra diye biliyorum ama sizin bilgilerinize ihtiyacım var...
Ben pko oldugumu ogrenince biraktm duygusal olaral coktum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?