• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ya kızlar bişey diyecem size benim bir ablam var 3 kere gebe kaldı 3. De de korunmayı bırakınca bidaha adet olmadı hepsi ilk ayda yani ne yumurtlama hesaplar ne bizim gibi ovülasyon testi :) annem zaten hepimizi yanlışlıkla doğurmuş biz çok abartıyoruz galiba saat bile hesaplıyoruz.. Bir de bu İnternetteki yumurtlama hesaplayıcılar da düzenli adet olanlar için gayet iyi mesela bana bu ay yumurtlama 10-15 tarihleri arası ideal günler çıkardı ve yumurtlama 15 Mart yazdı ve aynen 14 ve 15 martta gülen yüzü gördüm o testi yapmasaydım da değerlendirecektir yani :)

aynen cok dusunuoruz kısmetten öte köy yokta işte napakk.... hesaplayıcıya gore bana bugunu soluyordu ama ben 12.gunde cıft cızgı gordum sadece 13.gunu degerlendırdım benımde yengemın olmuordu 2 sene valla catlatma ıgnesıyle tek gecede tutu kısmet işte

Arkadaslar merabalar ben bugun yarin hasta olacagim ve hic belirti yok normalde agrilarimin olmasi lazim belkide daha erken dualarinizi eksik etmeyin cok heyecanliyimmm

Cânim hayirli olsun Oncelikle.Allahim saglkkli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. benimde kizim var ikinciyi dusunuyoz birde oglum olursa sevinirim.merak ettigim bende 28 gunde bi oluyom ya 14de ya 15de yumurtluyom.ayni senin gibi iki gun ustuste koyu cift cizgi cikiyor Fakat hep soldan yumurtluyom.cunku hep sol kasigim agriyor ve dokunuca sol kasigima sert bi sekilde yumurtayi farkediyorum ovu.gununden sonra kayboluyo.vede 3defa yumurta takibi yaptirdim iki tarafta da yumurta var ama hep soldaki buyuk ve olgun olan. Sence ne yapmaliyim. Birde 19 veya 20.gunde az bi beyaz akinti geliyor acaba bir ayda iki defa yumurtlama olurmu. Son olarak eşin bi perhiz falan uyguladimi yada yontem ilskiden once.cok sordum kusura bakma simdiden tesekkurler:KK66:
merhaba canım öncelikle şunu söyliyim sağ sol olayı sadece bir var sayım kesinliği yok tek yumurtalıkla hamile kalıp kızı da oğluda olan var. yumurtlama gününü tespit etmek için adetinin 10. gününden itibaren her sabah mesela 10 da az sıvı alarak aynı saatte testi uygulamalısın ilk koyu çift çizgiden 35 36 saat sonra tek ilişki olmalı çizginin silikleşmesi lazım sonraki günlerde korun ilşkiden sonraki günlerdede teste devam et böylece daha kesin bir sonuca ulaşırsın bu ay kendini bir dene bidahaki ay deneme yaparsın. eşim 5 gün cinsel perhiz yapmıştı ben çok türk kahvesi içerim günde 4 tane falan. eşine redbull ve soda içir diyet olayına pek inanmıyorum önemli olan tek şey zamanlama. ilişkiden yarım saat önce eşime sert kahve ve redbull içirdim bölgesel soğuk buz torbası uyguladı derin ilişki oldu ve eşlerin daha istekli olması lazım. ilk önce ben orgazm oldum (açık açık yazıyorum kusura bakmayın) bende karbonatlı su hazırladım parmağımla vajenın içini alkali hale getirdim ama fazla ıslatmadım hamile kalmayı zorlaştırabilir diye. bunların dışında rahimde yara mantar enfeksiyon falan olmayacak canım tertemiz olucak fitil falan kullan temizsede daha temiz hale gelsin bu kadar canım yine aklına bişey takılırsa sorabilirsin yardımcı olurum

merhaba canım öncelikle şunu söyliyim sağ sol olayı sadece bir var sayım kesinliği yok tek yumurtalıkla hamile kalıp kızı da oğluda olan var. yumurtlama gününü tespit etmek için adetinin 10. gününden itibaren her sabah mesela 10 da az sıvı alarak aynı saatte testi uygulamalısın ilk koyu çift çizgiden 35 36 saat sonra tek ilişki olmalı çizginin silikleşmesi lazım sonraki günlerde korun ilşkiden sonraki günlerdede teste devam et böylece daha kesin bir sonuca ulaşırsın bu ay kendini bir dene bidahaki ay deneme yaparsın. eşim 5 gün cinsel perhiz yapmıştı ben çok türk kahvesi içerim günde 4 tane falan. eşine redbull ve soda içir diyet olayına pek inanmıyorum önemli olan tek şey zamanlama. ilişkiden yarım saat önce eşime sert kahve ve redbull içirdim bölgesel soğuk buz torbası uyguladı derin ilişki oldu ve eşlerin daha istekli olması lazım. ilk önce ben orgazm oldum (açık açık yazıyorum kusura bakmayın) bende karbonatlı su hazırladım parmağımla vajenın içini alkali hale getirdim ama fazla ıslatmadım hamile kalmayı zorlaştırabilir diye. bunların dışında rahimde yara mantar enfeksiyon falan olmayacak canım tertemiz olucak fitil falan kullan temizsede daha temiz hale gelsin bu kadar canım yine aklına bişey takılırsa sorabilirsin yardımcı olurum
Tövbe estağfurullah :)) Rabbim zaten insanları öyle güzel yaratmışki bu kadar detaya ne gerek var.. Ovülasyon günündeki akıntı bile spermleri yumurtaya taşımak için kolaylık sağlıyor.. Hanedanın soyu kurudu da şehzade mi doğuracaz :)) ben bikeresin de korunurken bile hamile kaldım ve birçok kişi var bu şekilde.. Lütfen arkadaşlar bu kadar büyütüp stres olmayın..

Tövbe estağfurullah :)) Rabbim zaten insanları öyle güzel yaratmışki bu kadar detaya ne gerek var.. Ovülasyon günündeki akıntı bile spermleri yumurtaya taşımak için kolaylık sağlıyor.. Hanedanın soyu kurudu da şehzade mi doğuracaz :)) ben bikeresin de korunurken bile hamile kaldım ve birçok kişi var bu şekilde.. Lütfen arkadaşlar bu kadar büyütüp stres olmayın..

Bence de bu kadar detaya teferruata gerek yok. Olayın aslı doğru zaman Stresten uzak durup oluruna bırakmak lazım

büyütüp stres falan yaptığımız yok arkadaş erkek bebek istiyor bende ona deneyimlerimi aktardım sizin şahsınıza değil ona yazdım. yaptığımız yöntemlerin bilimsel bir açıklaması var.. tıp sizin gebeliğinizden ibaret değil 2 veya 3 kızı olanlar erkek olmasını ister tabiki olmayınca da bebekleri kaldırıp çöpe atmıyoruz evlat evlattır.. bilimin ve aklın bize sunduklarını deniyoruz arkadaşım bir soru sordu bende ona cevap verdim lütfen ahlak derslerinizi kendinize saklayınız.

Kizlarrrr bir fikir verirmisinizz ovulasyon testim 20. Gun pozitif oldu koyulasmata başladı 20.21. Gun değerlendirdik 22. Gun hala pozitifdi ogunu boş geçtik 23. Gunu yani dun değerlendirdik tek attığım resim bugun ki 24. Günki ovuladyon testim siliklesti fakat genede koyu bu resim yaptığımın 5. Dk çekmiştim simdi biraz daha koyu tabi digerlerine gore silik tamamen silik çıkmadı bugun iliski olsunmu yoksa yarinami olsun bu arada 22. Ve 23. Gun acayip kasik ağrılarım olduu akintim fazlaydı bugun akintim cok cok az

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 163
  • image.webp
    image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 152
Kimseye ahlak dersi verdiğim yok canım sadece çok garip buldum burası da forum olduğu için fikrimi söyledim.. Biraz fazla şaşırmış olabilirim.. Kusura bakmayın.. Allah'ın rahmeti kadar gazabı da büyüktür şahsen ben bu kadar müdahil olmaya korkarım çünkü 10 tane de kızımız olsa 11. erkeğin sağlıklı ve hayırlı olabileceğini kestiremeyiz.. Benim bir kızım var birtane de oğlum olsun isterim duamı ederim kızım olursa da yine zerre üzülmem.. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah, kırıcı olduysam özür dilerim..
büyütüp stres falan yaptığımız yok arkadaş erkek bebek istiyor bende ona deneyimlerimi aktardım sizin şahsınıza değil ona yazdım. yaptığımız yöntemlerin bilimsel bir açıklaması var.. tıp sizin gebeliğinizden ibaret değil 2 veya 3 kızı olanlar erkek olmasını ister tabiki olmayınca da bebekleri kaldırıp çöpe atmıyoruz evlat evlattır.. bilimin ve aklın bize sunduklarını deniyoruz arkadaşım bir soru sordu bende ona cevap verdim lütfen ahlak derslerinizi kendinize saklayınız.

Kizlarrrr bir fikir verirmisinizz ovulasyon testim 20. Gun pozitif oldu koyulasmata başladı 20.21. Gun değerlendirdik 22. Gun hala pozitifdi ogunu boş geçtik 23. Gunu yani dun değerlendirdik tek attığım resim bugun ki 24. Günki ovuladyon testim siliklesti fakat genede koyu bu resim yaptığımın 5. Dk çekmiştim simdi biraz daha koyu tabi digerlerine gore silik tamamen silik çıkmadı bugun iliski olsunmu yoksa yarinami olsun bu arada 22. Ve 23. Gun acayip kasik ağrılarım olduu akintim fazlaydı bugun akintim cok cok az
Tam açamadım resimleri ama 21. Ve 22 epey koyu bence olmuş ovülasyon ama ne zararı var yine de içinde kalmasın bugünü de değerlendirin :)

Arkadaşlar, gebeliğimin başında yazmıştım, şimdi 18. Haftadayım. Erkek bebek dedi doktor, ben de ovulasyon testine göre denemiştim. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla doğar bebeklerimiz inşallah.
Bilgilerinize..

Kizlar sadece 1 gün adet oldum oda oldum olmadim ama gecen hafta gebeligim yoktu sizce ustune mi gordum

Back