Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

hiç doktora gittin mi daha önce bilmiyorum ama öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim. Sonra zaten yumurta takibi yaparsın. Bende önce doktora gittim prolaktin sınır ama bi sıkıntı yok dedi. Her doktor farklı bişey söylüyor. Ama görünmende fayda var.

İnan yazdıkların moral oldu bana Allah Ol der olur. Çok haklısın. Öpüyorum...

Benim de prolaktin sinirda bana da normal yolla cok zor olur bebegin dedi ama ilk tedavide yanit verir dedi bu ay da gittim plokistik over cikti cok sayida modul varmis onlarda gebe kalmami etkiliyormus

Benim de prolaktin sinirda bana da normal yolla cok zor olur bebegin dedi ama ilk tedavide yanit verir dedi bu ay da gittim plokistik over cikti cok sayida modul varmis onlarda gebe kalmami etkiliyormus
PKO bi şekilde atarsın yemeklerle beraber soğan yemelisin. Prolaktin benimde sınırda ve doktor kafaya anne olmayı takma dedi. Nasıl olacaksa bende bilmiyorum. Hayıt otu tohumu prolaktini ve bi çok şeyi düzene koyuyor. Ben haftasonu alıp kullanmaya başlıcam. İnşallah düzene girer Tedbir bizden takdir Allah'tan.

selam arkadaslar banada cvp verırsenız sevınırım basımdan gecenlerı ozetleyım ben yaklasık 7 ay once kurtaj oldum kalp atıslarını duyamadımz ıcın son ıkı aydır klomen catlatma ıgnesı kulandım malesef tutmadı doktorum 2 ay ara verelım dedı bu arada adetlerım duzensızdı son 3 aydır 28 gunde bır adet oluorum sapmıor bu ay hıc bır ılac kulanmadım bugun adetımın 12.gunu ovulasyon testı yaptım ıkı cızgıde hemen cıktı ve ıkısde aynı koyulukta sızce degerlendırmelımıyım bu onumuzdekı gunlerı bırde ılkez ovulasyon testım aynı derecede cıktı cvplar ıcın sımdıden teskurler

Clearblue ilk idrarla yapılabiyor canım dikkatlice oku bir kullanma kılavuzunu ama çoğu test önermiyor çünkü lh hormonu gün içinde yükseliyormuş..
daha sonra da yaptım canım, malesef 17. gün bugün ama hala çatlamadı 2 kez kürtaj oldum ben 2 sindede aynı şeyi yaşadım. yıllardır düzenli olan çatlamalar, kürtajlardan sonra bozuluyor. prolaktinim sınırda, vücut hala gebe gibi davranıyor. dr. sınırda diye ilaç vermedi ama bence bu problem prolaktinle ilgili. öncekinde 6 ay sonra normale dönmüştü vücudum. 6 ay gebe kalamdım. ne zaman düzeldi hemen gebe kaldım

Elma sirkesini nasıl kullandınız peki ? Suyla karıştırıp falan mı ? Bunu hiç duymamıştım işe yarıyorsa yapmak isterim
Elma sirkesini pamuga yada peceteye dokup sildim okadar elma sirkesi mikrobu olduruyo tabi ben yaptim hemen kesildi kasinti hamileymisim

keşke bende de o güzel sürpriz olsa ama 2 günüm varve ovulasyon testlerim silik çok teşekkür ederim yinede bilgilendirdiğin için, mantarım geçmedi ve diğer aya kaldı ikiside
Ovulasyin testi bende kullandim adete yakin silik cikiyosa hamilelik anaminada geliyomus ne kadar dogru bilmiyorum

canım kızına nezaman hamile kaldın yani ovu dan önce mi sonra mı hatırlayabiliyomusun
Benim adetlerim duzensiz 2 ayda bir 3 ayda bir dr gittigimde ya catlamis ya catlamak uzere sivilasma gozukuyo dedi ben ogun birlikte oldum sonrasinda olanadim yani yumurtam catlamadan oncesiyle hamile kaldim

PAYLASMAK ISTEDIM HEP YUMURTLADIKTAN SONRAKI 14. GUN ADET OLUNUR TAKIP EDEREK YUMURTLAMA TARIHLERINIZI TAHMIN EDEBILIRSINIZ

Merhaba,
Benim yumurta tarihini hesaplamada sikintikar var.tarihim biraz duzensiz. Predictor marka ovulasyon testini 11.gun basladim kullanmaya ilk gun silik cikmisti 12.gun yani dun ayni siliklikteydi ama sonradan bakinca epey bir koyulukta gordum.5 dakika sonrasini dikkate almayin yaziyor.bugun tekrar yaptigimda cizgi ilk gunkinden daha silik cijti. Dun gece kasigimda agri okdu.acaba ben kacirdim mi yoksa halen sansim var mi.24 ile 36 saat arasi deniyor ya.lutfen cevap

Tatlım bikaç ay ara versen nasıl olur vücudun da dinlenir.. Kürtajdan sonra rahim yoruluyor tabi..yani zaman çok sıkıntı değilse bence az dinlenmek çok iyi olur bu arada hem reglin biraz düzene girer.. Benim 21. Günde çatladı olabiliyor o kadar sorun yapma bunu

Sen her ihtimale karşı bU geceyi değerlendir çatladıysa bile 24 saat canlı kalıyor yumurta

haklısın arkadaşım, biraz zamana bırakmak gerek. aman çatlama problemi olmasında artık kiste dönüyormuş çünkü. geç olsun güç olmasın. insan hemen olsun her şey düzelsin istiyor ama nasip kısmet

Sogan ne yemeklerde yerim ne normalde takma diyolarda olmuyo iste her ay bi umutla basliyor. Bende alayim da deneyeyim tesekkurler :)

Kistleşmeyi önlemenin en iyi yolu doğum kontrol haplarıymış ama senin kullanman mümkün olmaz tabi.. Bir de negatif düşünme ya şu olur bu olur diye olmaz bişey düZelir herşey.. Biraz zaman tanı vücuduna :)

Silik değil canım tamamen pozitif çıkacak zaten hep silik çıkıyorki çoğu kişi de.. Benim adete 4-5 gün kala pozitif çıktı..
Yumurtlama bittigi halde 2. Cizgi cikiyosa diye biliyorum tabi ben sizinle paylasmak istedim yoksa kizim 1 bucuk yasinda daha ilgilenmiyorum 2 tane kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…