- 13 Mart 2015
- 64
- 10
- 13
Arkadaslar merabalar 1 haftadir yorum yapamiyordum siteyle alakali sorun yasadim bugün cozdum cok sukur. KKizlar adetime 2 gun kaldi bi kac gundur bacak ve ozellikle sag kasik agrisi cektim cok nadir sol kasikta agriyordu ve karin agrisida vardi sonrasinda karnimda asiri gaz olustu.bugun agrilarim yok hafif bel agrim var normalde adet gunumde once bel agrim karin baslar ve hemen anlarim adet olacagimi aksamina adet olurum ama bu ay ovu testi denedim ve bole onceden olan agri beni biraz umitlendirdi hatta eşim bile aceba hamilemisin ondan bu agrilarin olmasin dedi cok heyecanliyim su 2 gun gecmek bilmiyor aceba adet olacakmiyim olmayacakmiyim? Bu araDa adete
3 ve 4 gun oncesinde tekrar ovu testi yaptim hani diyorlar ya eger koyu cikarsa adete yakin hamilelik vardir benimki cok silik sekilde degilde biraz daha net cikti tabi yumurtlamadaki gibide koyu degil kizlar kafam cok karisti biseyler soyleyin sizce bu belirtiler normalmi tekrar umidimin gitmesinden cok endiseliyim cok uzulurum
3 ve 4 gun oncesinde tekrar ovu testi yaptim hani diyorlar ya eger koyu cikarsa adete yakin hamilelik vardir benimki cok silik sekilde degilde biraz daha net cikti tabi yumurtlamadaki gibide koyu degil kizlar kafam cok karisti biseyler soyleyin sizce bu belirtiler normalmi tekrar umidimin gitmesinden cok endiseliyim cok uzulurum