• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaslar merabalar 1 haftadir yorum yapamiyordum siteyle alakali sorun yasadim bugün cozdum cok sukur. KKizlar adetime 2 gun kaldi bi kac gundur bacak ve ozellikle sag kasik agrisi cektim cok nadir sol kasikta agriyordu ve karin agrisida vardi sonrasinda karnimda asiri gaz olustu.bugun agrilarim yok hafif bel agrim var normalde adet gunumde once bel agrim karin baslar ve hemen anlarim adet olacagimi aksamina adet olurum ama bu ay ovu testi denedim ve bole onceden olan agri beni biraz umitlendirdi hatta eşim bile aceba hamilemisin ondan bu agrilarin olmasin dedi cok heyecanliyim su 2 gun gecmek bilmiyor aceba adet olacakmiyim olmayacakmiyim? Bu araDa adete
3 ve 4 gun oncesinde tekrar ovu testi yaptim hani diyorlar ya eger koyu cikarsa adete yakin hamilelik vardir benimki cok silik sekilde degilde biraz daha net cikti tabi yumurtlamadaki gibide koyu degil kizlar kafam cok karisti biseyler soyleyin sizce bu belirtiler normalmi tekrar umidimin gitmesinden cok endiseliyim cok uzulurum :(

selam arkadaslar banada cvp verırsenız sevınırım basımdan gecenlerı ozetleyım ben yaklasık 7 ay once kurtaj oldum kalp atıslarını duyamadımz ıcın son ıkı aydır klomen catlatma ıgnesı kulandım malesef tutmadı doktorum 2 ay ara verelım dedı bu arada adetlerım duzensızdı son 3 aydır 28 gunde bır adet oluorum sapmıor bu ay hıc bır ılac kulanmadım bugun adetımın 12.gunu ovulasyon testı yaptım ıkı cızgıde hemen cıktı ve ıkısde aynı koyulukta sızce degerlendırmelımıyım bu onumuzdekı gunlerı bırde ılkez ovulasyon testım aynı derecede cıktı cvplar ıcın sımdıden teskurler

Canim oncelikle merhaba. Ve cok gecmis olsun Rabbim hayirlisiyla gönlüne gore versin. Cift cizgiyi gormussun normalde cift cizgiyi gordukten 24 veya 36 saat sonrasi yumurtlama olucak gostergesi demektir. Yani cift cizgiyi gordugun ertesi gun ve sonrasi gunu degerlendirmen gerekir. Fakat cogu kisi o ilk gunude degerlendiriyor 3 gun ust uste iliski oluyor. Hatta bende koyu cizgiyi gordugum gun baslamistim bakalim hayirlisiyla 2 gun kaldi adetime olmazsam cok sevinicem ve paylasacagim. Bence sende degerlendir 3 gunu derim başla simdiden :)

hiç kimse bana bi cvp vermemiş..:KK47: :KK47:
Canım ben ilk gördüğüm günkü geceyi ve ertesi günü değerlendirdim ve hamileyim şimdi Allah'ın izniyle.. 24-36 saat sonra çatlıyor ama mesela ben hergün saat 13.00 de yaptım ne malüm saat 15.00 de yükselmeye başlamadığı sonra ta ertesi güne kadar bekliyorsun bir de onun gecesini bekliyorsun.. Bence ilk gün de değerlendirilmeli..

Herkesin belirtileri farklı oluyor tatlım.. Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın anormallik hissediyorsan olabilir inşallah.. Ama adet belirtileri çok benziyor gebelikle.. Ovülasyon testinin ölçtüğü Lh de gebelik hormonlarından biri ve gerçekten hcg den önce idrarda çıkıyor ama yine de ne kadar Güvenilir bilemeyiz benimki 4-5 gün önceden tam pozitif çıktı Lh.. Zaten gebelik testinde de çıkar artık.. Regl günüm pazar ya da Pazartesi idi Perşembe günü silik şekilde çıktı benim.. Hadi bakalım hayırlısı
Arkadaslar merabalar 1 haftadir yorum yapamiyordum siteyle alakali sorun yasadim bugün cozdum cok sukur. KKizlar adetime 2 gun kaldi bi kac gundur bacak ve ozellikle sag kasik agrisi cektim cok nadir sol kasikta agriyordu ve karin agrisida vardi sonrasinda karnimda asiri gaz olustu.bugun agrilarim yok hafif bel agrim var normalde adet gunumde once bel agrim karin baslar ve hemen anlarim adet olacagimi aksamina adet olurum ama bu ay ovu testi denedim ve bole onceden olan agri beni biraz umitlendirdi hatta eşim bile aceba hamilemisin ondan bu agrilarin olmasin dedi cok heyecanliyim su 2 gun gecmek bilmiyor aceba adet olacakmiyim olmayacakmiyim? Bu araDa adete
3 ve 4 gun oncesinde tekrar ovu testi yaptim hani diyorlar ya eger koyu cikarsa adete yakin hamilelik vardir benimki cok silik sekilde degilde biraz daha net cikti tabi yumurtlamadaki gibide koyu degil kizlar kafam cok karisti biseyler soyleyin sizce bu belirtiler normalmi tekrar umidimin gitmesinden cok endiseliyim cok uzulurum :KK43:

Canım ben ilk gördüğüm günkü geceyi ve ertesi günü değerlendirdim ve hamileyim şimdi Allah'ın izniyle.. 24-36 saat sonra çatlıyor ama mesela ben hergün saat 13.00 de yaptım ne malüm saat 15.00 de yükselmeye başlamadığı sonra ta ertesi güne kadar bekliyorsun bir de onun gecesini bekliyorsun.. Bence ilk gün de değerlendirilmel... slm witch cvp için tskurler benım elımde 3 test vardı valla 12.gun saat 4.5 gecıordu yaptım oda bıranda aklıma geldı bı yapayım dedım ıkı cızgıde aynı derecedeydı karnım falan agrısıda aksam baya vardı esımle ogunu degıl ertesı gunu degerlendırdık 13.gun saatı kacırdım saat 5 gibi yaptım 2.cızgı sılıktı umarım tutmustur zatı 10.gun 11.gun 13. gunu dgerlendırmıstık 1 gun arayla devam etmeyı planlıyoruz bu arada cokkkk sevındım rabbım kucagına alamayıda nasıp etsın yaaa...

Canım ben ilk gördüğüm günkü geceyi ve ertesi günü değerlendirdim ve hamileyim şimdi Allah'ın izniyle.. 24-36 saat sonra çatlıyor ama mesela ben hergün saat 13.00 de yaptım ne malüm saat 15.00 de yükselmeye başlamadığı sonra ta ertesi güne kadar bekliyorsun bir de onun gecesini bekliyorsun.. Bence ilk gün de değerlendirilmel... slm witch cvp için tskurler benım elımde 3 test vardı valla 12.gun saat 4.5 gecıordu yaptım oda bıranda aklıma geldı bı yapayım dedım ıkı cızgıde aynı derecedeydı karnım falan agrısıda aksam baya vardı esımle ogunu degıl ertesı gunu degerlendırdık 13.gun saatı kacırdım saat 5 gibi yaptım 2.cızgı sılıktı umarım tutmustur zatı 10.gun 11.gun 13. gunu dgerlendırmıstık 1 gun arayla devam etmeyı planlıyoruz bu arada cokkkk sevındım rabbım kucagına alamayıda nasıp etsın yaaa...
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..Epey değerlendirmişsin zaten kısmet bundan sonrası inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsın :)

Merhaba kizlar... Burayi uzun zamandir takip ediyordum ve bugün yazmaya karar verdim. Ovulasyon testleri ile ilgili herturlu detay bilgi
yi siteden sizlerin tecrübesiyle öğrendim. Ovulasyon testini ilk duyduğumda ilk denemede ise yarayacagina pek ihtimal vermemiştim. Ama elbette Allahin izniyle ise yariyor. Ben minigimin kalp atislarini duydum bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin, Allah yardimcimiz olsun.

inşallah withc rabimm olmayan herkese nasıp etsınn aratmasın reglime daha var sonuc ne olursa olsun paylasırım sen doktora gıttınmı

Merhaba kizlar... Burayi uzun zamandir takip ediyordum ve bugün yazmaya karar verdim. Ovulasyon testleri ile ilgili herturlu detay bilgi
yi siteden sizlerin tecrübesiyle öğrendim. Ovulasyon testini ilk duyduğumda ilk denemede ise yarayacagina pek ihtimal vermemiştim. Ama elbette Allahin izniyle ise yariyor. Ben minigimin kalp atislarini duydum bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin, Allah yardimcimiz olsun.
ayyyy cok sevındımm ınsalahh kucagınada alırsınnn yaaa....

Canım nasıl değerlendirdiğin ovulasyon günlerini..bir de adetin kaç günde ve ne zaman yumurtladın

Kizlar benm ovu. Testlerim hep silik cikiyor daha koyu olmuyor foto ekledim bakip bana yorum yapar misiniz

Eklentiler

• 20150402_164743.webp
    20150402_164743.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 120
Herkesin belirtileri farklı oluyor tatlım.. Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın anormallik hissediyorsan olabilir inşallah.. Ama adet belirtileri çok benziyor gebelikle.. Ovülasyon testinin ölçtüğü Lh de gebelik hormonlarından biri ve gerçekten hcg den önce idrarda çıkıyor ama yine de ne kadar Güvenilir bilemeyiz benimki 4-5 gün önceden tam pozitif çıktı Lh.. Zaten gebelik testinde de çıkar artık.. Regl günüm pazar ya da Pazartesi idi Perşembe günü silik şekilde çıktı benim.. Hadi bakalım hayırlısı

Anladim canim cevabın için teşekkür ederim bu arada. Ozaman benimkiside adet belirtisimi :( bugunde yaptim ovu testi seninki gibi koyulukta degil olmadi yani ikinci cizgi silik ilkine gore ama belirgin ne bilim insan umutlaniyor canim iste az kaldi zaten adetim e de normalinde ilk baslarda hic takmiyordum hatta olmam diye dusunuyordum cok rahattim fakat 1 hafta oncesinden kasik agrilari beni cok umitlendirdi iste sonrada stres oldu heyecan oldu acebami diye bekleyip göreceğim canim insallah umit ettigimde cikar ruyada gordum ama hayirlisi

Kizlar benm ovu. Testlerim hep silik cikiyor daha koyu olmuyor foto ekledim bakip bana yorum yapar misiniz

Canım bence pko veya kist etkiliyor olabilir. Yumurtladığın kesin ama silik gösterdiği günleri değerlendir. Ayrıca Hayıt otunu kullan derim. Hormon düzenleyici olduğunu çoğu kişiden duydum. Hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin. Rabbim mutluluğunu yakınlaştırsın ve kolaylaştırsın inşallah.

3 ve 4 gun oncesinde tekrar ovu testi yaptim hani diyorlar ya eger koyu cikarsa adete yakin hamilelik vardir benimki cok silik sekilde degilde biraz daha net cikti tabi yumurtlamadaki gibide koyu degil kizlar kafam cok karisti biseyler soyleyin sizce bu belirtiler normalmi tekrar umidimin gitmesinden cok endiseliyim cok uzulurum :KK43:

Kizlar dusuncelerinizi bekliyorum ??

Kızlar ovulasyon testi en koyu halini aldıktan kaç gün sonra olmamız gerekiyor. Ben 14 gün sonra diye biliyorum ama sizin bilgilerinize ihtiyacım var...:KK15:

Back