Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar kargom geldi bugün kullanmaya başlayayacağım. Adaçayı ve rezene ile adet düzenlemek için destek veriyorum. Bu ay olur mu bilmem. Ama en azından ne zaman yumurtalar geliyor öğrenmiş olurum.

Tatlım adetlerin hep böyle düzensiz mi yoksa korunmayı bıraktıktan sonra uzamaya mı başladı ? Ilginçtirki çoğu kişi korunmayı bırakınca birden uzamaya başlıyor adet arasındaki süre.. Ama seninki epey uzamış.. Kaç test aldın? Yetersiz gelebilir.. Bak bence sen o testlere başlamadan bir kadın doğumcuya git ultrasonda bakar olmadı hormon tahlili yapar adet günün gelince varsa ufak sorunlar halledilir.. Sonra testlerini güzelce yaparsın ve Bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Kızlar ne kadar ilginç bir ay yaşıyorum bilemezsiniz.. 14-15 martta gülen yüzü görünce operasyon gerçekleşti ve beklemeye geçildi takip eden hafta hiçbir belirti farklılık olmadı ama tam bir hafta sonra kasıklarda ve belde adet sancısı gibi ağrım oldu ve göğüslerim şişmeye başladı.. Adet öncesi şişer benim hep ama en fazla 5 gün önce bunda 8-9 gün önce falan neyse elimde kalan ovülasyon testim Çarşamba günü yaptım pozitif sonra hemen gebelik testi aldım biraz hassas olanlardan dijital sonuç hamile değilsiniz :) dün kan vermeye gittim kan almıyorlarmış idrarda baktılar sonuç negatif :) ben pes etmedim gittim en basitinden 2 tane gebelik testi aldım yaptım ve sonuç silik bir 2. Çizgi ve bugün diğerini yaptım biraz daha koyulaşmış.. Hamileyim galiba :)))))))

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 126
Çok konuştum biliyorum ama insan paylaşmak istiyor :) bir de ben bu ay reglimden sonra hergün birtane fetih Suresi okudum ve dua ettim.. Çizgili olanlar yanılttığı için clearblue gülen yüzlü 10 lu paketten kullandım.. Gülen yüzü gördüğümüzün gecesi ve ertesi günü birliktelik oldu.. Ayaklarımı bir müddet duvara dayadım eşim çok gülüp kızsa da bir de pek uygun değil ama duşumu sabah aldım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda dualarım sizinle..

canım asıl sorun o zaten hiç korunmadım ama adetlerim düzensiz. Yaşım 32 belki ondandır veya stresten. Kaynanam her iki lafının biri çocuk olsaydı. 3 ayrı doktora gittim biri hiç bir sorun yok dedi. Biri yumurtalık tembel çalışıyo dedi klomen verdi çatlatma iğnesi kullandım tek yumurta ile olmadı. PKO kist hiç bişey yok. en son gittiğim doktor hormonlara baktı prolaktin sınırda dedi. Anlayacağın artık doktora gitmek istemiyorum.

Bence hamilesin, bi arkadaşım 2 gün geçtiğinde baktı 2. çizgi çok silik çıkmıştı sonra bi baktı ki hamile. Kan testi sonuçlarını bizimle paylaşırsın artık. Rabbim Hayırlı evlat versin inşallah.

Tebrikler hamilesiiiiinnnnn

hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin.. Sevindim hayal kırıklığı yaşamadığına.. Darısı tüm bekleyenler..
Ins canım cok teşekkür ederim. Tum bekleyenler icin dualarimi etmeye devam ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. daha yeni okuyabiliyorum yazilanlari sende de biseyler var galiba

Canim o silik hatta golge cizgi bana umut oldu hayatimin en guzel anlarindan birini yasatti inşallah senin icin de oyle olur.. daha cok yenisin ama Rabbim bekletmesin inş guzel hbrlerini almak dilegiyle sevgiler :*

Canim benim de kullandigim haplardan adet duzenim iyice sasmisti ama ovulasyon testi ve kullandigim diger kürler vesilem oldu cok şükür :) adet bitiminden 2-3 gun sonra basla kullanmaya riske atmamak icin. ilk gunler cok silik cizgi cikacak bu henuz yunurtlama alameti yok demek. yumurtlamaya yakin o silik cikan cizginin birden koyu olduğunu farkedeceksin. koyulasmaya basladigi gün en koyu olduvu gun ve siliklesmeye basladigi gun en önemli gunler. O gunleri değerlendir mutlaka. RABBIM bekletmesin ins güzel hbrler verirsin sende burdan :)

Canim hayırlı olsun seninki de :) sen ne zamandır istiyordun çok sevindim inan senin adina.. aramızda sadece bikac gun var galiba. Diger guzel anlarimizi da paylasalim ins :)

günaydın herkese arkadaşlar ovulasyon testinde 2. çizgi silik olup koyulaşmadan negatife dönmesi ne demek bilen var mı ? ya hiç öatlamadı ya da hiç oluşmadı mı ?

günaydın herkese arkadaşlar ovulasyon testinde 2. çizgi silik olup koyulaşmadan negatife dönmesi ne demek bilen var mı ? ya hiç öatlamadı ya da hiç oluşmadı mı ?
Sıvı alımına ve hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat etmemiş olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…