- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Sadece gebelik testleri ilk idrarla yapılır. Ov. testlerinde ilk idrar yanlış sonuç veriyor. LH hormonu saat 10:00 dan sonra yükselişe geçiyor. Ov. testlerinin kullanım prospektüslerinde ayrınlılı yazar bunlar.ilk idrarla yaptım açıkçasıolmuyormu ? ama hepsi ilk idrarla
çok teşekkürler bilgi için. o zaman tekrar yapayım. ben ilk yaptım da :) hiçte okumadım prospektüsüSadece gebelik testleri ilk idrarla yapılır. Ov. testlerinde ilk idrar yanlış sonuç veriyor. LH hormonu saat 10:00 dan sonra yükselişe geçiyor. Ov. testlerinin kullanım prospektüslerinde ayrınlılı yazar bunlar.
Benim de bu ay 2. ay canım, ama epey araştırdım. Umarım tutar hepimizinçok teşekkürler bilgi için. o zaman tekrar yapayım. ben ilk yaptım da :) hiçte okumadım prospektüsü
benim çok normaldi canım her şeyim. iki tane kürtajım var. sonuncunun üstünden 3 ay geçti. hem adet düzenim daha oturmadı hemde yumurtlama düzenim. ilkindede böyle olmuştu. her ay düzenli olarak hafif ağrı ve hafif kanamyla yumurtam 14. gün çatlardı. ama kürtajlardan sonra bu olmuyor. hiç anlamıyorum çatladığını. bu ay da dediğim olay oldu işte. bi hormanda problem var bence, bidahaki aya dr. a gidicem bakalım neymiş problem. inşallah sağlıcakla gebe kalırızBenim de bu ay 2. ay canım, ama epey araştırdım. Umarım tutar hepimizin
çok bilgim yok ama aynı koyulukta olması gerekmiş çizgilerin. böyleyse çatlamıştır muhtemelen, ama tabi çatlama problemi yaşama olasılığımız var her zaman. gebe kalamama problemin varsa yaptır bence takip canım. ama yoksa biraz dene istersen.Kizlar merabalar 25 gunde 1 adet oluyorum ve ovulasyon testi 11.gun pozitif cikiyor. Buna ragmen yumurta catlamayabilirmi yumurta takibi yaptirmalimiyim sizce lutfen bilgilendirirmisiniz
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icinçok bilgim yok ama aynı koyulukta olması gerekmiş çizgilerin. böyleyse çatlamıştır muhtemelen, ama tabi çatlama problemi yaşama olasılığımız var her zaman. gebe kalamama problemin varsa yaptır bence takip canım. ama yoksa biraz dene istersen.
Cânim hayirli olsun Oncelikle.Allahim saglkkli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. benimde kizim var ikinciyi dusunuyoz birde oglum olursa sevinirim.merak ettigim bende 28 gunde bi oluyom ya 14de ya 15de yumurtluyom.ayni senin gibi iki gun ustuste koyu cift cizgi cikiyor Fakat hep soldan yumurtluyom.cunku hep sol kasigim agriyor ve dokunuca sol kasigima sert bi sekilde yumurtayi farkediyorum ovu.gununden sonra kayboluyo.vede 3defa yumurta takibi yaptirdim iki tarafta da yumurta var ama hep soldaki buyuk ve olgun olan. Sence ne yapmaliyim. Birde 19 veya 20.gunde az bi beyaz akinti geliyor acaba bir ayda iki defa yumurtlama olurmu. Son olarak eşin bi perhiz falan uyguladimi yada yontem ilskiden once.cok sordum kusura bakma simdiden tesekkurlermerhaba kızlar nasılsınız? ben 25 günde bir adet görüyordum adetimin 7. günü teste başladım her sabah saat 10 da aynı saatte yaptım 9. gün çizgi silikti 10. gün koyulaştı 11. gün akşam 10.30 gibi tek ilişki oldu yani ilk koyu çizgiden yaklaşık 36 saat sonra. sağ tarafımdan yumurtlamıştım ilişkiden sonra sağıma dönüp yattım ve sabaha kadar hiç kalkmadım. tek denemede hamile kaldım ptesi günü bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti erkekmiş. sizlerle paylaşmak istedim sorularınız olursa cevaplarım kızlar
hmm üzüldüm canım ama tedavisi olan bişey endişe etme sakın . belirtileri varmıydı sende peki adet görememe , kilo almak , kıllanma vs
Teşekkürler öyleyim galiba :)Tebrikler hamilesiiiiinnnnn
Sağol canımCanim hayırlı olsun seninki de :) sen ne zamandır istiyordun çok sevindim inan senin adina.. aramızda sadece bikac gun var galiba. Diger guzel anlarimizi da paylasalim ins :)
Sağol tatlım :) 4-5 aydır uğraşıyorduk işte kısmet bu ayaymış.. Bu ay bereketli bir ay olmuş anlaşılan benim sat 23 Şubat ama 35 günde regl oluyorum o yüzden daha bugün bat tarihim haftaya gitcem inşallah.. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim.. ÂminCanim hayırlı olsun seninki de :) sen ne zamandır istiyordun çok sevindim inan senin adina.. aramızda sadece bikac gun var galiba. Diger guzel anlarimizi da paylasalim ins :)
Clearblue ilk idrarla yapılabiyor canım dikkatlice oku bir kullanma kılavuzunu ama çoğu test önermiyor çünkü lh hormonu gün içinde yükseliyormuş..ilk idrarla yaptım açıkçasıolmuyormu ? ama hepsi ilk idrarla
Teşekkürler öyleyim galiba :)
Kaçıncı gününde koyu çıktı ? Hadi bakalım inşallah :)kızlar merhaba, ovulasyon testini ilk uyguladım çok koyu çıktı, daha sonraki gün uygulama yapamadım çünkü yemek saati çay vs derken malesef ama 3 günüde boş geçirmedik. hadi bakalım hayırlısı...
Evet çok normal 25 günde regl olan biri zaten ya 11 ya da 12. Gün yumurtlar..Kizlar merabalar 25 gunde 1 adet oluyorum ve ovulasyon testi 11.gun pozitif cikiyor. Buna ragmen yumurta catlamayabilirmi yumurta takibi yaptirmalimiyim sizce lutfen bilgilendirirmisiniz
İnşallah canım.. Dua çok önemli ben ediyorum burdaki herkese.. Son reglimden sonraki hergün fetih Suresi okumuştum hala okuyorum ve sizleri de söylüyorum.. Herseyin bir zamanı var işte inan çalışma arkadaşlarımdan hemen hepsinin sıkıntısı vardı gebe kalmakla kimi tüp bebek yaptırdı olmadı kimine rahim çift bebek büyümez git evlatlık al dediler Dr.lar, 24 yaşında olan arkadaşıma menopoza giren kadından daha kötü hormonlar dediler, biri 4 düşük yaptı üst üste ama bu saydıklarımın hepsi bebeklerini kucağına aldı sonunda :) Rabbim veriyor iste nihayetinde.. Çok şükür :)canım ya dua et senin duan daha çabuk kabul olur, hayırlısı ile bende en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum. Testin sadece birini uyguladım. Pozitif çıktı yani ikisi de aynı koyuluktaydı. Sen bana ümit oldun dualarını bekliyorum...
Evet çok normal 25 günde regl olan biri zaten ya 11 ya da 12. Gün yumurtlar..
Kaçıncı gününde koyu çıktı ? Hadi bakalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?