- 5 Şubat 2015
- 47
- 9
- 13
- 37
erken gebelik testin varsa bi tekrarla bence canım ovü testi ile umutlarını söndürme .. geç döllenme olunca ovü test ile çıkmıyormuş en garantisi adet gününün geçmesini beklemek aslında ama o umutta olmasa nasıl yaparız
Valla umut olmasa ne yaparız bu ayda olmadı ama hiç sanmıyorum 26 .03.2015 beklenen adet günüm o günde olacağım nisana tekrar sar başa ne zorlu bir süreçmiş bazen insanın sinirleri bozuluyor teşekkür ederim canım yorumun için hepimiz için hayırlısı
Canım merhaba.. 3-4 gündür şiddetli bulantılarıma yüzünden uğrayamadım forumlara.. Fikir verebilmeyi çok isterdim amaMerabalar bende ovulasyon testi yaptım da resimleri de paylastim rica etsem bakarmisin bu degerlendirme yapabilirsen cok sevinirim adet biteli 3 gundur ovulasyon testi yapiyordum ilk iki gun cok silikti bugunki gayet net belirgindi ama emin olamadim cunku her ikiside kopkoyu degildi diger 2 güne nazaran cok koyuydu sizce ne yapmaliyim ?
Düzenli regl oluyorsanız bu tarih aralığına göre 12-18 mart arası yumurtlama günleriniz. Ama geçte yumurta çatlıyabiliyor. Bunun için hergün ovulasyon testiyle takip etmeniz gerekiyor.kızlar bu hafta şans yokmuu
bencede akışına bırakırsan bu iş daha kolay olacak ben de 9 ay denedikten sonra hamile kaldım. o ay kayınvalidem bizdeydi çok misafirimiz oluyordu ve ben adet günümü beklemeyi bile bıraktım hiç ummadığım bir ayda oldu bana bunu daha önce söyleyen çok oldu ama yinede stres yapmıştım. hiç düşünmediğim bir ayda oldu canım darısı başına inşallahValla umut olmasa ne yaparız bu ayda olmadı ama hiç sanmıyorum 26 .03.2015 beklenen adet günüm o günde olacağım nisana tekrar sar başa ne zorlu bir süreçmiş bazen insanın sinirleri bozuluyor teşekkür ederim canım yorumun için hepimiz için hayırlısı
Amin Canım Allah Kalbimize göre versin ben nisanda test felan yapmamaya karar verdim çünkü test yaptıkça hem ben hem eşim sadece teste odaklanıyoruz belkide stresten olmuyor tamamen tüm kontrolü bırakıyorum herşeyi oluruna bırakıyorum. Rabbim hayırlısını versin hesap kitap olmuyor anladım.benim adetimden sonraki 9.gün bugün. ovü testine bu ay devam etsemmi bilmiyorum 2 aydır kullandım 4 aydır de deniyorum ama bu ay akışınamı bıraksam diyorum bilemedim .. süreç gerçekten zor canım dediğin gibi bu kadar güzel bişey için herşeyi yapmaya razı oluyoruz :) amin canm gönlümüzden geçenleri nasip eder inş Allahım
bencede akışına bırakırsan bu iş daha kolay olacak ben de 9 ay denedikten sonra hamile kaldım. o ay kayınvalidem bizdeydi çok misafirimiz oluyordu ve ben adet günümü beklemeyi bile bıraktım hiç ummadığım bir ayda oldu bana bunu daha önce söyleyen çok oldu ama yinede stres yapmıştım. hiç düşünmediğim bir ayda oldu canım darısı başına inşallah
HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM ÇOĞU KİŞİ BÖYLE ÖĞRENDİ HAMİLELİĞİNİ NEDEN OLMASIN BİRAZ DAHA BEKLEYİP KAN TESTİ VER BENCEKızlarrr... Bir akıl verin bana. Reglime 3-4 gün var ama elimde 3 tane ovülasyon testi kalmıştı dayanamadım yaptım ilkini iki gün önce öylesine idrar falan da tutmamıştım silik bir çizgi çıkmıştı dün diğerini yaptım baktım koyulaşmış biraz umutlanır gibi oldum arttığı için bugün de sabah sonucuyu yaptım bırakıp gittim testi 2 dk sonra bakarım ki Gülen Yüz var yani pozitif tamamen.. Hamile olabilir miyim ki?
Âmin canım inşallah öyledir benle beraber tüm isteyenlere nasip etsin Allahım..HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM ÇOĞU KİŞİ BÖYLE ÖĞRENDİ HAMİLELİĞİNİ NEDEN OLMASIN BİRAZ DAHA BEKLEYİP KAN TESTİ VER BENCE
inşallah öylesindir bende hamile oldupumu ovulasyon testiyle öğrendim aynı senın yaptığını yaptım adete iki gün kala çift çizgi çıkıyordu çok şükür hamileymişimKızlarrr... Bir akıl verin bana. Reglime 3-4 gün var ama elimde 3 tane ovülasyon testi kalmıştı dayanamadım yaptım ilkini iki gün önce öylesine idrar falan da tutmamıştım silik bir çizgi çıkmıştı dün diğerini yaptım baktım koyulaşmış biraz umutlanır gibi oldum arttığı için bugün de sabah sonucuyu yaptım bırakıp gittim testi 2 dk sonra bakarım ki Gülen Yüz var yani pozitif tamamen.. Hamile olabilir miyim ki?
merhaba kızlar nasılsınız? ben 25 günde bir adet görüyordum adetimin 7. günü teste başladım her sabah saat 10 da aynı saatte yaptım 9. gün çizgi silikti 10. gün koyulaştı 11. gün akşam 10.30 gibi tek ilişki oldu yani ilk koyu çizgiden yaklaşık 36 saat sonra. sağ tarafımdan yumurtlamıştım ilişkiden sonra sağıma dönüp yattım ve sabaha kadar hiç kalkmadım. tek denemede hamile kaldım ptesi günü bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti erkekmiş. sizlerle paylaşmak istedim sorularınız olursa cevaplarım kızlar
Amin Canım Allah Kalbimize göre versin ben nisanda test felan yapmamaya karar verdim çünkü test yaptıkça hem ben hem eşim sadece teste odaklanıyoruz belkide stresten olmuyor tamamen tüm kontrolü bırakıyorum herşeyi oluruna bırakıyorum. Rabbim hayırlısını versin hesap kitap olmuyor anladım.
bende öyle yaptım canım test mest yapmadım bu ay hep niyetlendim testi yanıma koymayı ama hep unuttum bundada vardır belki bi hayır .. hesap kitap olunca o mecburiyet oluyor ya o etkiliyor bence .. seviçli haberlerini bekliyorum canım sennide ne zamandı adet günün .. daha öncede sorduysam kusura bakma
Heppimiz birbirimize sevinçli haberler verelim hem de en yakın zamanda inşallah benim adet günüm yarın canım olacağım kesin çünkü dün gebelik testi yaptım koskoca bir tek çizgim vardı olsa çıkardı ateş basmalarını yaşıyorum her adetten 3 gün önce başlar benim zaten bide hiç şaşmaz 27 günde bir şıp diye olurum ve bundan sonraki denemelerimde kesinlikle test fln yapmayacağım zaten belli oluyor ne zaman yumurtladığım artık Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?