inşallah öylesindir bende hamile oldupumu ovulasyon testiyle öğrendim aynı senın yaptığını yaptım adete iki gün kala çift çizgi çıkıyordu çok şükür hamileymişim[/QUOT
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin.. Sevindim hayal kırıklığı yaşamadığına.. Darısı tüm bekleyenler..Slm arkadaslarim. Biraz uzun olacak ama nasil ki burda okuduklarim bana umut oldu ben de artik sizlere umut olmak istiyorum. Ben 2.5 yillik evliyim ve 1 yildir bebek istiyoruz. Cok skntili bir surecti hic olmiycak gibi geliyodu. Ama herseyin vakti saati varmış. Rabbim en hayırlı zamanda bize nasip etti şükürler olsun :) ben 2 ay serephone 1 ay klomen kullandim ve butun adet duzenim bozuldu. Bu arada birde rahim filmi cekildi. Doktorlar bir problemin olmadigini soylediler bende ilaclari birakmaya dogal yoldan denemeye yani akisina birakmaya karar verdim. Gecen ay intten ovulasyon aldim. Adet bittikten iki gun sonra kullanmaya basladim. Iki gun koyu cikti ama o iki gunu degerlendiremedik. Bir gun oncesi ve sonrasını degerlendirdik. Bu arada her sabah incir kaynatip suyunu ictim. Ac karna bal corekotu tarcin hurma tozuyla yaptığım karışımı yedim. Folbiola basladim. Ve esimde pek cok vitamini içeren emodeks kullandi. Sonrasında adetime 5 gun kala ruya gördüm hissettim ve test yaptim sonuc negatifti.sadece cok dikkatli bakinca golge gibi bisey vardi. Cope attim. Aradan zaman gecti ve gozume tekrar carpti ve ikinci silik cizginin ciktigini gördüm :) ve havalara uctum :))) ertesi gun dayanamayip kan testi yaptirdik ve sonuc pozitif cikti :) Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Aaaminnn...
yok canım takibi kendim yaptım kızıma soldan yumurtlamıştım bunda oldan yumurtladım öyle bir rivayet var sağdan genelde erkek oluyormuş diye ama ne kadar doğru bilemiyorum canım. rahmetli babanemde hep oğlanlarda sağıma yattım derdi :)tebrikler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebeğini .. yumurta takibini doktoramı yaptırdın sağ taraf demişsin ya bunun bi önemi var mı acaba ilişkiden sonra o yöne yatmanın ?
yok canım takibi kendim yaptım kızıma soldan yumurtlamıştım bunda oldan yumurtladım öyle bir rivayet var sağdan genelde erkek oluyormuş diye ama ne kadar doğru bilemiyorum canım. rahmetli babanemde hep oğlanlarda sağıma yattım derdi :)
Kızalar selam dediğim gibi bugün adet günümdü dün akşamdan oldum ama üzülmüyorum bunun hesabını kitabını yapamıyoruz elimizde değil Yüce Rabbim ne zaman ol derse o zaman Hamile olan arkadaşlarımız güzel hamilelikler yaşayın ayağınız taşa değmesin herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi benim gibi beklemede olan arkadaşlarım en yakın zamanda güzel haberler gelsin inşallah
Kizlar 2 haftadir mide bulantim var ve gogusumde koyulasma yarin kan testine gidicem bana dua edin mutlu haber alayim
Kızalar selam dediğim gibi bugün adet günümdü dün akşamdan oldum ama üzülmüyorum bunun hesabını kitabını yapamıyoruz elimizde değil Yüce Rabbim ne zaman ol derse o zaman Hamile olan arkadaşlarımız güzel hamilelikler yaşayın ayağınız taşa değmesin herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi benim gibi beklemede olan arkadaşlarım en yakın zamanda güzel haberler gelsin inşallah
Merhaba kızlar,
Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Dün döngümün 13. Günüydü ikinci çizgi çok koyu değildi. Ancak bugüne kadar testlerimin en koyusuydu. Bugün ise ikinci çizgi çok silikleşti. İkinci çizgiyi net görmeden yumurtlama olmuş olabilir mi?
28 günde bir adet oluyorsan ve testleri aynı koşullarda yapıyorsan olabilir canım bu Akşamı değerlendirin kesin :)Merhaba kızlar,
Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Dün döngümün 13. Günüydü ikinci çizgi çok koyu değildi. Ancak bugüne kadar testlerimin en koyusuydu. Bugün ise ikinci çizgi çok silikleşti. İkinci çizgiyi net görmeden yumurtlama olmuş olabilir mi?
27 günde bir oluyorum ve testleri aynı koşullarda yaptım. Teşekkür ederim :)28 günde bir adet oluyorsan ve testleri aynı koşullarda yapıyorsan olabilir canım bu Akşamı değerlendirin kesin :)
Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tesadüfen sayfaları okurken gözüme çarptı mesajı bugün senin yaşadığının aynısını yaşadım inşallah sonuda senin gibi olur bizim çok yeni aslında bu 2. ay bebek denememizin bata 5 gün kala dün sabah test yaptım negatifti hayal gibi gölge gibi bişey vardı ama normal bakınca bembeyazdı kenara attım testi bu sabah tekrardan bakayım dedim silik çizgi çıkmış baya silik :) ama geçerliliği var mı yok mu bilemedim bu akşam idrarımı fazla tutmadan bir testte daha yaptım yine dün ki gibi gölge görüyorum ama çizgi yok dün gece çok güzel rüya gördüm bu aydan pek umudum yoktu ama bana umut oldu :) kan testi için biraz daha bekliyorum bakalım. SevgilerSlm arkadaslarim. Biraz uzun olacak ama nasil ki burda okuduklarim bana umut oldu ben de artik sizlere umut olmak istiyorum. Ben 2.5 yillik evliyim ve 1 yildir bebek istiyoruz. Cok skntili bir surecti hic olmiycak gibi geliyodu. Ama herseyin vakti saati varmış. Rabbim en hayırlı zamanda bize nasip etti şükürler olsun :) ben 2 ay serephone 1 ay klomen kullandim ve butun adet duzenim bozuldu. Bu arada birde rahim filmi cekildi. Doktorlar bir problemin olmadigini soylediler bende ilaclari birakmaya dogal yoldan denemeye yani akisina birakmaya karar verdim. Gecen ay intten ovulasyon aldim. Adet bittikten iki gun sonra kullanmaya basladim. Iki gun koyu cikti ama o iki gunu degerlendiremedik. Bir gun oncesi ve sonrasını degerlendirdik. Bu arada her sabah incir kaynatip suyunu ictim. Ac karna bal corekotu tarcin hurma tozuyla yaptığım karışımı yedim. Folbiola basladim. Ve esimde pek cok vitamini içeren emodeks kullandi. Sonrasında adetime 5 gun kala ruya gördüm hissettim ve test yaptim sonuc negatifti.sadece cok dikkatli bakinca golge gibi bisey vardi. Cope attim. Aradan zaman gecti ve gozume tekrar carpti ve ikinci silik cizginin ciktigini gördüm :) ve havalara uctum :))) ertesi gun dayanamayip kan testi yaptirdik ve sonuc pozitif cikti :) Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Aaaminnn...
Malesef uzucu haber pko cikti bebegimiz de yok pko yuzunden bebek tutunamiyomushayırlısı canım .. duaların kabul olsun inş .
Güzel haberlerini bizimle paylaşmayı unutma :)
slm canim sana bısey sorabilirmiyim lutfennnnnnn.Ben dört aylık evliyim ilk iki ay adetim düzenliydi bu ay dört gün erken adet oldum.Bu ay ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana bilgi veririmisiniz.Belirtilere gelince aşırı uyku hali yorgunluk bas agrisi agzinin tadinin bozulmasi siddetli kasik agrisi adet gunu lekelenme. Ben bunlari yasadim. Sorunuz olursa cvplayablrm arkadaslar :) size tavsiyem rahat olun ve çözümü öncelikle dogal yollardan arayin.
Kizlar öncelikle merabalar bende bayadir kayboldum ortaliktan :) bende cift cizgiyi gordugum gece ve ertesi gecesi birliktelik olmustu yalniz 3 gun birliktelik olmadi bazi sebeplerden dolayi 4 gun tekrar birliktelik oldu iste boyle derken adetime 9 gun kaldi ama bende hicbir belirti yok sanirim bu seferde tutmayacak cok takmamaya calisiyorum hatta gene tutmazsa tekrr ovs testiyapmayi ddüşünmüyorum sonuc negatf olunca ama herseyden once hep hayirlisi diyorum okadarda cok ovs testi almisimki ne olcak onlar bilmiyorum :) Bu arada arkadaslar ben cok agir grip geçiriyorum 4 gundur antibiyotik kullaniyorum birde parol aceba etkisi olurmu gerci pek hamile olucagimida düşünmüyorum da genede bir umit. Iste. Normalde hasta olduğum zamanlar belki hamileyimdir diye hic ilac agzima koymazdim ama sonuc hep negatfti. Bu seferde belirti olmayinca umitte azalinca kullaniyorum mecbur anlayacaginiz bayagi kesmisim umidi cok uzgunum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?