- 13 Mart 2015
- 64
- 10
- 13
Yarin daha koyu olur canım muhtemelen. benim oyle olmustu. Hatta iki gun cok koyu bi sekilde gorunmeye devam etti. Riske atmak istemiyorsan bugunden degerlendirmeye başla ama bence
Bende sasirdim demekki yumurtlamak vakit alıyor iki günde anca yumurtladim. Ancak ben o iki gunu de degerlendiremedim elde olmayan sebeplerden dolayiCanım neden 2 gun koyu sekilde devam etti peki denemende hamile kalmismiydin ? Bende cok kararsiz kaldim sperm kalitesi icin bekleyeyim diyorum ama sonradan o koyuluk siliklesirse diyede endiseliym yani yumurtlama yi kacirirsam diye korkuyorum
Bende sasirdim demekki yumurtlamak vakit alıyor iki günde anca yumurtladim. Ancak ben o iki gunu de degerlendiremedim elde olmayan sebeplerden dolayisu an durumum da stabil :) hamile miyim degil miyim bilmiyorum
Herkese merhaba arkadaşlar.. Hamile kalmaya çalıştığım süre boyunca o kadar çok ziyaret ettim ki buraları.. Ve ovulasyon testi de kadınlar kulübünün bana verdiği en parlak fikirlerden biri oldu.. Düzensiz adet gördüğüm için yumurtlama günümü klasik yöntemlerle bulmaya çalışmak işimi zorlaştıracaktı ve ben de laboquick ovulasyon testi ile takip ettim.. Gerçekten o ay sağlıklı bir yumurtlama gerçekleştiyse kıpkırmızı iki çizgi göreceksiniz arkadaşlar.. İşte o günden itibaren 3 gün üst üste ilişkiye girdik eşimle ve Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki şu an hamileyim.. Testte pozitifi gördükten tam 14 gün sonra da hamilelik testinde pozitifi gördüm.. Şu an 6 haftalık hamileyim ve bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk.. Allah isteyen herkese bu duyguyu ve Devamında da tabii ki sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ben de ilk testi yapmamda cift cizgiyi gordum iliski oldu bekliyorum bu arada da damla damla kanamam oldu ustune gormus olabilirmiyim ki adetim duzensiz bana da dua edinnnnAmin insallah Allah razi olsun canim benim ne guzel dua ettin oyle :) inşallah sende kontrol gununde en guzel haberlerle donersin Rabbim kötü getirmesin inşallah dualarim seninle. Bebis yaramaz biseymi olucak aceba seni rahat birakmadigina göre :)) umarim hersey gönlünce olur.
Bende 3 gundur testi yapiyorum ilk yaptigimda 2. Cizgim vardi ama cok az belliydi aksama dogru yaptigimda daha fazla belirdi ertesi gun biraz daha koyu oldu o zaman iliski oldu 3. Gun ise cizgi yine silik oldu ama belli oluyordu, bir de camasirimda damla damla kan lekesi gordum lavaboya gittigimde de az da olsa tekrar kan geldi peki bu ustune gorme olabilir mi yeni evliyim cok istiyoruz kimseye soyleyemiyorum soyleyince neden acele ediyosn diyolar ama ben dayanamiyorum her husrana ugruyorum ve depresyona giriyorum. Bana bir akil verin lutfen
Tatlım ilişkiden hemen sonra ya da birgün sonra olan kanamaların sebebi vajen girişindeki erozyondan kaynaklı olabilir bunu da aklında tut..Reglim düzensiz diyorsun belki de regl başlangıcı ya da ovülasyon gerçekleşirken hafif leke olabiliyormuş ama bu düşük ihtimal hiç yaşamadım ya da duymadım birinden sadece okumuştum.. Yeni evliyiz diyorsun kendine neden bu kadar yükleniyorsun biraz rahat ol evliliğinin ve cinselliğin tadını çıkar..Bende 3 gundur testi yapiyorum ilk yaptigimda 2. Cizgim vardi ama cok az belliydi aksama dogru yaptigimda daha fazla belirdi ertesi gun biraz daha koyu oldu o zaman iliski oldu 3. Gun ise cizgi yine silik oldu ama belli oluyordu, bir de camasirimda damla damla kan lekesi gordum lavaboya gittigimde de az da olsa tekrar kan geldi peki bu ustune gorme olabilir mi yeni evliyim cok istiyoruz kimseye soyleyemiyorum soyleyince neden acele ediyosn diyolar ama ben dayanamiyorum her husrana ugruyorum ve depresyona giriyorum. Bana bir akil verin lutfen
Testlerin duyarlılığına bağlı bence.. Ben de herzaman 2. Çizgiyi bariz şekilde görüyorum o yüZden clearblue aldım gülen yüz en iyi onla ayırt ediyorsun geçen ay mesela clear blue gülen yüzü göstermemişti ama diğer testteki Çizgiler eşitti..slm arkadaşlar ben 10 gün yaptım hergün aynı kalınlıkta çift çizgi gördüm yumurtlama öncesinden sonrası 5 gün dahil aynıydı hamile kaldım ama dış gebelik oldu ama benimki niye 10 gün hep aynı kalınlıkta çıktı şaşırdım
Değerlendir bence canım ne olur ne olmaz.. Çoğu kişi 3 gün ard arda değerlendirmiş ve hamile kalmışArkadaslar dunki testim bayagi koyuydu söylemiştim ya simdi gene test yaptim ve dunkine oranla birazcik daha acik cikti ama genede belirgin yumurtlamayimi belirtiyordu? Bu arada ben dun o koyulugu gorunce degerlendirdim riske atmak istemedim gene degerlendirmeye devam edeyim mi ? Yardimci olursaniz sevinirim
Hayırlı olsun :)) 1 ve 2 li olan değerlere bile gebe şüphesiyle baktıklarına göre 26 kaydadeğer bir değer olsa gerek.. Allah tamımına erdirsin.. Kaç gün vardı ki regline?Kizlaaaar bugun dayanamayip kan testi yaptirdim ve sonuç 26.8 :) soka girdim ben simdi hamile miyim??? Yoksa bosuna mi seviniyorum düşük bi deger mi?
Cok saol canım icimi ferahlattin :) bi yanim deli gibi sevinirken bi yanimda daha cok erken sevinmek icin diyo. Adete 3 gun var en son 24unde olmustum. Sanırım pzt testi tekrarlamam lazim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin inş...
Adet gormedm damla damla kan geldi sadece evet yumurtlama gunumde geldiCanim benim anlamadigim yumurtlama gunlerinde iliskiye girdin yumurtlama 3 gununmu adet gordun damla damla nasil oluyir anlamadim?
Benm prolaktin de biraz sikinti var o yuzden olmamasindan korkuyorum hemen olsun istiyoruz biz ama 6 ay oldu daha olmadiTatlım ilişkiden hemen sonra ya da birgün sonra olan kanamaların sebebi vajen girişindeki erozyondan kaynaklı olabilir bunu da aklında tut..Reglim düzensiz diyorsun belki de regl başlangıcı ya da ovülasyon gerçekleşirken hafif leke olabiliyormuş ama bu düşük ihtimal hiç yaşamadım ya da duymadım birinden sadece okumuştum.. Yeni evliyiz diyorsun kendine neden bu kadar yükleniyorsun biraz rahat ol evliliğinin ve cinselliğin tadını çıkar..
Kızlarrr herkese selam hayırlı haftalar.. dün akşam ovü testi yaptım adetime 3 gün var tek çizgi çıktı bu ayda umutlarımı çöpe atayımmı iszce yoksa hala umut varmı ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?