• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar selam ... ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanımı ya da kayganlaştırıcı amacıyla tükürük kullanımıda gebeliği engelleyip spermlerin ölmesine sebep oluyormuş . tükürüğün içinde ki enzimler spermleri kalitesizleştiriyormuş . bilenler vardır mutlaka ama ben yeni öğrendim paylaşmak istedim . kuruluk eminim bir çoğumuzun yaşadığı birşeydir nasıl yapıcaz peki .. çok mecbur kalınırsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılabilirmiş :(

kızlar selam ... ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanımı ya da kayganlaştırıcı amacıyla tükürük kullanımıda gebeliği engelleyip spermlerin ölmesine sebep oluyormuş . tükürüğün içinde ki enzimler spermleri kalitesizleştiriyormuş . bilenler vardır mutlaka ama ben yeni öğrendim paylaşmak istedim . kuruluk eminim bir çoğumuzun yaşadığı birşeydir nasıl yapıcaz peki .. çok mecbur kalınırsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılabilirmiş :KK43:

Evet canım bende bu bilgiyi bir sitede okumuştum. İlişki esnasında konsantrasyonun bozulduğu an aniden bu durumla karşılaşabiliyorsun bunu bende defalarca yaşamışımdır bence sorun acaba bu sefer olacak mı diye düşündüğün an başlıyor oluruna bırakmak ve bu tarz düşüncelere kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ama başarabilmek stresini bir kenara atabilmek zor oluyor bebek isterken sanırım bu düşüncelerden uzak kaldığımızda ilişkiyi bu düşüncelerden uzak bir şekilde yaşadığımızda her şey çözülmüş olacak.

Kızlar teslim lütfen cevap yazın geçmi kaldim

Eklentiler

• 20150319_135140.webp
    20150319_135140.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 178
Evet canım bende bu bilgiyi bir sitede okumuştum. İlişki esnasında konsantrasyonun bozulduğu an aniden bu durumla karşılaşabiliyorsun bunu bende defalarca yaşamışımdır bence sorun acaba bu sefer olacak mı diye düşündüğün an başlıyor oluruna bırakmak ve bu tarz düşüncelere kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ama başarabilmek stresini bir kenara atabilmek zor oluyor bebek isterken sanırım bu düşüncelerden uzak kaldığımızda ilişkiyi bu düşüncelerden uzak bir şekilde yaşadığımızda her şey çözülmüş olacak.

kesinlikle öyle canım biliyoruz ama dediğin gibi uygulayabilmek gerçekten zor oluyor .. teşekkürler ;)

2. çizgin daha koyu olmuşmuydu peki ??? eger daha koyu olup şu an ona nazaran silikse evet yumurtan çatlamış gibi canm
Evet canm dünkü testiminde eklemistim koyuyudu yani bugün olsa şansım yok dimi hastayım ona göre olacak canm

Arkadaşlar merabalar adetim biteli 3 gun oldu 3 gundur ovulasyon testi yapiyorum ilk iki gun ikinci cizgi silikti bugun 3 gun simdi yaptim testi bugun ikinci cizgi daha koyu cikti ama c kadar koyu degil tabiki ama bugun ki test oncekilere oranla daha belirgin hatta resim atabilirim ne yapmaliyim testi tekrarlamaliyimmi aksam? Bu arada ac tok farkedermi bugunki teste ac karnina yaptimda

Arkadaslar acil cevap:$ resimde attim daha iyi degerlendirmeniz icin

Eklentiler

• PhotoGrid_1426850534905.webp
    PhotoGrid_1426850534905.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 221
Arkadaşlar merabalar adetim biteli 3 gun oldu 3 gundur ovulasyon testi yapiyorum ilk iki gun ikinci cizgi silikti bugun 3 gun simdi yaptim testi bugun ikinci cizgi daha koyu cikti ama c kadar koyu degil tabiki ama bugun ki test oncekilere oranla daha belirgin hatta resim atabilirim ne yapmaliyim testi tekrarlamaliyimmi aksam? Bu arada ac tok farkedermi bugunki teste ac karnina yaptimda
Yarin daha koyu olur canım muhtemelen. benim oyle olmustu. Hatta iki gun cok koyu bi sekilde gorunmeye devam etti. Riske atmak istemiyorsan bugunden degerlendirmeye başla ama bence ;)

Kizlar adetime 5 gun falan var. Ama bugünde test yaptim. Belki bi ihtimal silik çizgi cikar diye :) silik cizgi cikmadi ama ben gormek istedigim icin galiba bomboş degilde sanki ikinci cizgi cikacak olsa tam olarak nerede belirecegini belli eden bi golge gordum :) hayal gücümü cok zorladim galiba :) test yapacak varsa sizde bi dikkat eder misiniz ne goreceksnz merak ettim :)

Kizlar Allahini seven bi yardım etsin.. testi cope atmistim sonra bi daha baktim ki silik cizgi cikmis. Sonrasında da ultra erken gebelik testi yaptım oda tamamen negatif. Neler oluyor yaa anlayaniniz var mi? Daha once hic bi gebelik testinde ikinci cizgiyi silik gormemistim aradan zaman gecse bile. Bu test bozuk mu acaba kafam allak bullak oldu

Eklentiler

• 20150320_150137.webp
    20150320_150137.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 205
Kizlar Allahini seven bi yardım etsin.. testi cope atmistim sonra bi daha baktim ki silik cizgi cikmis. Sonrasında da ultra erken gebelik testi yaptım oda tamamen negatif. Neler oluyor yaa anlayaniniz var mi? Daha once hic bi gebelik testinde ikinci cizgiyi silik gormemistim aradan zaman gecse bile. Bu test bozuk mu acaba kafam allak bullak oldu
Bu silik çizgi kaç dk sonra çıktı ? Bazen çok bekleyince belirebiliyor hamile olmasan bile benim bikere öyle oldu kızımdan sonraydı istemiyordum gebelik çok ağlamıştım hamileyim diye ama değilmişim.. Sen istiyorsan insallah gebeliktir canım..

Bu silik çizgi kaç dk sonra çıktı ? Bazen çok bekleyince belirebiliyor hamile olmasan bile benim bikere öyle oldu kızımdan sonraydı istemiyordum gebelik çok ağlamıştım hamileyim diye ama değilmişim.. Sen istiyorsan insallah gebeliktir canım..
En fazla yarim saat canim. Cok heycanlandim ama sonra erken gebelik testi ni yapinca butun hevesim kaçtı

Epey koyu çıkmış bugünü es geç yarına bak kalite düşmesin bence :)

Canim eminmisin epey koyu olduguna ayy cok sevindim :) ama diyorlaki eşit koyulukta olmasi lazim yada t koyu olacak diye ben burda kararsz kalıyorum :KK43: ama iste ne bilim diğerlerine gore epey kiyu gerçekten sence gene tekrarlayim mi mesela 1 saat sonra gene yapabilirim ? Birsey daha soracagim bugunu degerlendirmeliyimmi yoksa dedigin gibi yarinimi degerlendirmeliyim?

Back