Âmin canım Allah razı olsun.. Darısı canı yürekten isteyen herkesin başına olsun inşallah..Allah size bağışlasın canım Hayırlı olsun darısı bize olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım Allah razı olsun.. Darısı canı yürekten isteyen herkesin başına olsun inşallah..Allah size bağışlasın canım Hayırlı olsun darısı bize olsun![]()
kızlar selam ... ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanımı ya da kayganlaştırıcı amacıyla tükürük kullanımıda gebeliği engelleyip spermlerin ölmesine sebep oluyormuş . tükürüğün içinde ki enzimler spermleri kalitesizleştiriyormuş . bilenler vardır mutlaka ama ben yeni öğrendim paylaşmak istedim . kuruluk eminim bir çoğumuzun yaşadığı birşeydir nasıl yapıcaz peki .. çok mecbur kalınırsa su bazlı kayganlaştırıcı kullanılabilirmiş![]()
Evet canım bende bu bilgiyi bir sitede okumuştum. İlişki esnasında konsantrasyonun bozulduğu an aniden bu durumla karşılaşabiliyorsun bunu bende defalarca yaşamışımdır bence sorun acaba bu sefer olacak mı diye düşündüğün an başlıyor oluruna bırakmak ve bu tarz düşüncelere kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ama başarabilmek stresini bir kenara atabilmek zor oluyor bebek isterken sanırım bu düşüncelerden uzak kaldığımızda ilişkiyi bu düşüncelerden uzak bir şekilde yaşadığımızda her şey çözülmüş olacak.
Kızlar teslim lütfen cevap yazın geçmi kaldim
Evet canm dünkü testiminde eklemistim koyuyudu yani bugün olsa şansım yok dimi hastayım ona göre olacak canm2. çizgin daha koyu olmuşmuydu peki ??? eger daha koyu olup şu an ona nazaran silikse evet yumurtan çatlamış gibi canm
BENCE HEMEN DEĞERLENDİREvet canm dünkü testiminde eklemistim koyuyudu yani bugün olsa şansım yok dimi hastayım ona göre olacak canm
Çok tsk canım saollll:)BENCE HEMEN DEĞERLENDİR
Yarin daha koyu olur canım muhtemelen. benim oyle olmustu. Hatta iki gun cok koyu bi sekilde gorunmeye devam etti. Riske atmak istemiyorsan bugunden degerlendirmeye başla ama benceArkadaşlar merabalar adetim biteli 3 gun oldu 3 gundur ovulasyon testi yapiyorum ilk iki gun ikinci cizgi silikti bugun 3 gun simdi yaptim testi bugun ikinci cizgi daha koyu cikti ama c kadar koyu degil tabiki ama bugun ki test oncekilere oranla daha belirgin hatta resim atabilirim ne yapmaliyim testi tekrarlamaliyimmi aksam? Bu arada ac tok farkedermi bugunki teste ac karnina yaptimda
Bu silik çizgi kaç dk sonra çıktı ? Bazen çok bekleyince belirebiliyor hamile olmasan bile benim bikere öyle oldu kızımdan sonraydı istemiyordum gebelik çok ağlamıştım hamileyim diye ama değilmişim.. Sen istiyorsan insallah gebeliktir canım..Kizlar Allahini seven bi yardım etsin.. testi cope atmistim sonra bi daha baktim ki silik cizgi cikmis. Sonrasında da ultra erken gebelik testi yaptım oda tamamen negatif. Neler oluyor yaa anlayaniniz var mi? Daha once hic bi gebelik testinde ikinci cizgiyi silik gormemistim aradan zaman gecse bile. Bu test bozuk mu acaba kafam allak bullak oldu
Epey koyu çıkmış bugünü es geç yarına bak kalite düşmesin bence :)Arkadaslar acil cevap:$ resimde attim daha iyi degerlendirmeniz icin
En fazla yarim saat canim. Cok heycanlandim ama sonra erken gebelik testi ni yapinca butun hevesim kaçtıBu silik çizgi kaç dk sonra çıktı ? Bazen çok bekleyince belirebiliyor hamile olmasan bile benim bikere öyle oldu kızımdan sonraydı istemiyordum gebelik çok ağlamıştım hamileyim diye ama değilmişim.. Sen istiyorsan insallah gebeliktir canım..
Epey koyu çıkmış bugünü es geç yarına bak kalite düşmesin bence :)
Sağlık olsun canım.. Içinde süresi yazıyor 3 ya da 5 dk sonraki sonuçlar Geçersizdir diye biraz daha bekle olmadı tekrar yaparsın Rabbim hayırlısını versin gönlüne göre inşallah :)En fazla yarim saat canim. Cok heycanlandim ama sonra erken gebelik testi ni yapinca butun hevesim kaçtı