- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Kızlar peki yumurtlama gününden kaç gün sonra belirtiler olur ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim 13.14.15 marttı eğer hamileysem nasıl anlarım hamilelik yaşayanlar lütfen cevap :)
Evet silikti gunlerce bir ara bi iki ton koyulasti ama yine silikti yani.hani diyorlarya diger cizgi ile ayni koyuluk olcak.alakasi yoktu benim sonuclarin.daha onceki aylarda oldukca koyulastigini gorurdum ama.Yani silikmiydi sonuc canim ?
ahh ahh :) hiçte sabrım yok bu 3 ay denemede her an her saniye bir belirti bekliyordum bende mecburen önümüzdeki günleri bekleyeceğim o zaman Allah hepimize güzel yazılar yazsın en yakın zamanda meleklerimiz gelsin inşallah teşekkür ederim canım yorumun içinDaha çoook erken belirti aramak için :) biraz sabırlı olmalısın elinde ovülasyon testin kaldıysa adetine 3-4 gün kala test yaparsın..hamile kalanlarda çift çizgi çıkabiliyor tabi çıkmayadabiliyor.bide erken gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor çoğu zaman..belirti olmadan gebe olduğunu öğrenen de var..yani en iyisi beklenen adetin gecikmesini beklemek gibi:)
canım normal testle yaptım bu günde ovulüsyon teti yaptım adetime 4 gün var lh testi de - negatif çıktı ikinci çiczgi hiç yok bu aya hamile değilim sanırım bu aydan umutluydumCanim erken gebelik testi mi yaptin yoksa digerlerinden mi? Bu ucuz olanlardansa cikmaz daha
Kızlar peki yumurtlama gününden kaç gün sonra belirtiler olur ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim 13.14.15 marttı eğer hamileysem nasıl anlarım hamilelik yaşayanlar lütfen cevap :)
Canım benim, önce Allah gönlüne göre versin.. Daha çok erken belirtiler için ama döllenme olduktan sonra yaklaşık 4-5 gün sonra yumurta rahim duvarına tutunuyor. Bu aslında 1 haftalık bir süreç. Benim de tarihim seninle aynı ve beklemedeyim2 hafta sonra belirtiler başlar: İdrar değişikliği, meme uçlarında hassasiyet, bel ağrısı, ve yorgunluk gibi gibi..
Canım çok teşekkür ederim Allah Herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay tutmuştur deneyen herkesin bizimde :) o belirtileri dört gözle bekliyorumGüzel haberlerimizi de veririz inşallah diyorum
Kızlar ovulasyon testi ikiside koyu çatlama bugünmu yarınmi hangi günler riskli
Bazı aylar adet görsek bile yumurtamız çatlamayabiliyormuş ve tabii ki yumurta ve sperm karşılaşsa bile ne yazık ki o çok dilediğimiz birleşme gerçekleşmeyebiliyor bazen.. Çok kısa bir zaman önce aynı heyecanı yaşayan birisi olarak o kadar iyi Anlıyorum ki seni :) çoookk yakın bir zamanda mutlu haberlerine ortak oluruz inşallah :) Duam anne olmayı canı Yürekten isteyen herkeseee...Cok teşekkür ederim gerçekten :) biraz sabirsiz olduğum için erkenden başladım kasiktada agri olunca :) ozaman oyle deneyeyim aslinda ovulasyon testi kullanmadan once de bu dediginiz 10 11 gunlerinde iliski oluyordu bir kac ay tutmadigi icin testi aldim. o cift cizgiyi gorurumde ve tutar burdada size o haberi veririm insallah duanizdan eksik etmeyin :)
Bence bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin.. Hatta ben çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üste değerlendirmiştim ve şimdi 6+5 günlük hamileyim..Kızlar ovulasyon testi ikiside koyu çatlama bugünmu yarınmi hangi günler riskli
Benim ovulasyondan 8-9 gün sonra çoookk sıra dışı bir gaz oluşmuştu bağırsaklarımda, hala da aynı şekilde devam ediyor diyebilirim.. Tabi o günlerde üşüttüm kendimi ondan oldu diye düşünüyordum, ama Şükürler olsun ki hamileymişimCanım çok teşekkür ederim Allah Herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay tutmuştur deneyen herkesin bizimde :) o belirtileri dört gözle bekliyorumGüzel haberlerimizi de veririz inşallah diyorum
Benim ovulasyondan 8-9 gün sonra çoookk sıra dışı bir gaz oluşmuştu bağırsaklarımda, hala da aynı şekilde devam ediyor diyebilirim.. Tabi o günlerde üşüttüm kendimi ondan oldu diye düşünüyordum, ama Şükürler olsun ki hamileymişimOnun dışındaki tüm belirtiler adet belirtileriyle karıştırılabilir bence.. İnnşallah enn kısa zamanda güzel haberlerini alırız.. :)
Daha çok çok başındayım yolun ama çookk teşekkür ederim.. :) Allah isteyen herrrrkesee önce sağlıklı bir hamilelik, sonra da sağlıkla güzellikle gelen miniğini kucağına almayı kısmet eder inşallaaaahhh...Allah analı, babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:)
Daha çok çok başındayım yolun ama çookk teşekkür ederim.. :) Allah isteyen herrrrkesee önce sağlıklı bir hamilelik, sonra da sağlıkla güzellikle gelen miniğini kucağına almayı kısmet eder inşallaaaahhh...
Canim cok tsk çok güzel anlatmıssin bana dua et ne olur 1.5 sene oldu hiçbir sorun yok deniyrdu esimin 20 mil olması gereken 15 mil çok aşırı etki etmez dedi Dr ama ilaç verdi eşime ovulasyon testi yapiyrm bende kacirmayalim diyeBence bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin.. Hatta ben çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üste değerlendirmiştim ve şimdi 6+5 günlük hamileyim..Bol şanslar diliyorum size, innşallah güzel haberlerini duyarız.. :)
Allah yardımcınız olsun canım ve innnşallah bu ayy müjdelerle gelsin sana.. Çok yakın zamanda aynı duygularla, dileklerle dolu dolu yaşadım bu heyecanı ve hala çok başındayım yolun.. Allah sizleri de bu güzel yolun yolcusu etsin önce ve sonrasında da inşallah sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi.. :)Canim cok tsk çok güzel anlatmıssin bana dua et ne olur 1.5 sene oldu hiçbir sorun yok deniyrdu esimin 20 mil olması gereken 15 mil çok aşırı etki etmez dedi Dr ama ilaç verdi eşime ovulasyon testi yapiyrm bende kacirmayalim diye
Benim ovulasyondan 8-9 gün sonra çoookk sıra dışı bir gaz oluşmuştu bağırsaklarımda, hala da aynı şekilde devam ediyor diyebilirim.. Tabi o günlerde üşüttüm kendimi ondan oldu diye düşünüyordum, ama Şükürler olsun ki hamileymişimOnun dışındaki tüm belirtiler adet belirtileriyle karıştırılabilir bence.. İnnşallah enn kısa zamanda güzel haberlerini alırız.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?