- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Muhtemelen bugün yumurtluyorsun canım, bu 3 günü değerlendirKızlar selamlar benim bu gün 13. Gün akşamdan beri kazıklar çok ağrıyor akıntıda çok test çift çizgi gibi kaçırdım mi acep ya çatlama olabilir mi foto yukleyemedim nerden yükleniyor bu yorumlayın testlerimi
Kızlar günaydın dün adet oldum malesef yarın doktora gidiyorum yumurta takibi yapılacak bakalım insallah hayırlı olur.
Merhaba ben 7 aylik evliyim ilk jez duyuyorum bu test ne zaman kullanilacak acaba
Tesekkur ederim eczaneden alip deneyeyim ☺adet bitiminde başlanıyor . Adet başlangıcını 1.gün sayıyorsun ve adet döngüne göre kaçıncı gün başlaman gerektiği testlerin içinde yazıyor . benm 27 günde bir oluyor garantilemek için ben adetin 9.günü testi yapmaya başlıyorum . teste göre 13 .gün başlamam gerek fakat ben erken başlayarak yumurtlama günümün 12.gün olduğunu tespit ettim yani sende adetinin 9.-10. günleri garantilemek için başlayabilirsin . Testleri g.gidiyordan alıyor genelde herkes
Tesekkur ederim eczaneden alip deneyeyim ☺
Canım çok varsa yap ama bence dayanabildiğin kadar bekle ne kadar beklersen o kadar iyi. inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınkızlar benmde sonucu öğrenmek için sanırım son 3-4 günüm var adet olurmuyum bilmem ama çok heyecanlıyım bu ay 4. ay denememdi umarım herşey hayırlısıyla hepimiz için olur .. Ovü. testlerinin içinde erken gebelik testleri vardı yapsammı bilemedim kasık agrısı hafif bel ağrısı falan var ama umarım adet belirtisi değildir
Eczanede gerçekten pahalı canım gg'dan surelab aldım ben 20+5 paket 5 tane gebelik testi vardı yani 20 tl mi 25 tl mi öyle bişeydi. zamanın varsa internetten almanı tavsiye ederim.Tesekkur ederim eczaneden alip deneyeyim ☺
Canım çok varsa yap ama bence dayanabildiğin kadar bekle ne kadar beklersen o kadar iyi. inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın
Çizginin ikincisi silikse negatifKızlar hepinize selambi kaç yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat olmuyodu daha önce yazmıştım aslında siteye tekrar anlatmak istedim yaşadıklarımı 3yıllık evliyiz ilk sene istemedik olmasını istediğimizde de meleğimizle buluşmak nasip olmadı. Kan değerim 6 iken hamile kalabileceğimi söyledi dr fakat halsizlik fazla olunca bi başka dr beni kan serumları almam için dahiliyeye gönderdi çok şükür toparlandım gebelik için kanamalarımın çok olması kan kaybına sebep oluyomuş dr bey doğum kont verdi günde 2 adet yasmin kullandım 3ay bu tedavi sürdü sonrasında gebeliği hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.ve o ay nasip oldu gebe kaldım üZerinden bir ay geçti kont gittim bebeğim hareketlenmeye başlamıştı dr haftaya tekrar bakalım haftasını tam belirleyelim demişti çünkü ilaçtan dolayı geç döllenme olmuştu...sonraki hafta dr gittik bi heyecanla ama bebeğimin kalbi durmuştudr kürtaj dedi çok üzüldüm elbette ama Rabbim demekki hayırlısını böyle nasip etmiş..düşük sebebini araştıralım dedi dr bey tamam dedim tıp fak yolladı bizi orda trombofili paneli kromozom analizi genetik test gibi bi çok test yaptırdık.kromozomlarda translokasyon denen bi sıkıntı görünür gibi olmuş o da Allah kimseye yaşatmasın bebekte sıkıntılı durumlar oluşturuyormuş.tahliller tıp fak çıkmadı yapamadılar sonra ist öZel bi merkeze yaptırdık sonuçlar iyi çıktı.kürtajdan sonra altı ay kadar bebek düşünmedik her hangi bi sıkıntı olmasın diye bu ay istedik ve bi ark ovülasyon testinden bahsetmişti aslında biliyoruz ama yapmıyoduk bu ay adetten sonraki hafta test yapayım dedim ama duramadım o gün wc de garip bi akıntı oldu şeffaf ama sanki yapışkan gibiydi duramadım ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi o gün eşimle beraber olduk sonraki iki gün de bir devam ettik...çok şükür bu ay hamileyim darısı sizin başınıza dualarımdasınız Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun .ben bu siteden çok bilgi aldım umarım bi nevi yardımcı olmuşumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?