Kızlar hepinize selambi kaç yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat olmuyodu daha önce yazmıştım aslında siteye tekrar anlatmak istedim yaşadıklarımı 3yıllık evliyiz ilk sene istemedik olmasını istediğimizde de meleğimizle buluşmak nasip olmadı. Kan değerim 6 iken hamile kalabileceğimi söyledi dr fakat halsizlik fazla olunca bi başka dr beni kan serumları almam için dahiliyeye gönderdi çok şükür toparlandım gebelik için kanamalarımın çok olması kan kaybına sebep oluyomuş dr bey doğum kont verdi günde 2 adet yasmin kullandım 3ay bu tedavi sürdü sonrasında gebeliği hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.ve o ay nasip oldu gebe kaldım üZerinden bir ay geçti kont gittim bebeğim hareketlenmeye başlamıştı dr haftaya tekrar bakalım haftasını tam belirleyelim demişti çünkü ilaçtan dolayı geç döllenme olmuştu...sonraki hafta dr gittik bi heyecanla ama bebeğimin kalbi durmuştu

dr kürtaj dedi çok üzüldüm elbette ama Rabbim demekki hayırlısını böyle nasip etmiş..düşük sebebini araştıralım dedi dr bey tamam dedim tıp fak yolladı bizi orda trombofili paneli kromozom analizi genetik test gibi bi çok test yaptırdık.kromozomlarda translokasyon denen bi sıkıntı görünür gibi olmuş o da Allah kimseye yaşatmasın bebekte sıkıntılı durumlar oluşturuyormuş.tahliller tıp fak çıkmadı yapamadılar sonra ist öZel bi merkeze yaptırdık sonuçlar iyi çıktı.kürtajdan sonra altı ay kadar bebek düşünmedik her hangi bi sıkıntı olmasın diye bu ay istedik ve bi ark ovülasyon testinden bahsetmişti aslında biliyoruz ama yapmıyoduk bu ay adetten sonraki hafta test yapayım dedim ama duramadım o gün wc de garip bi akıntı oldu şeffaf ama sanki yapışkan gibiydi duramadım ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi o gün eşimle beraber olduk sonraki iki gün de bir devam ettik...çok şükür bu ay hamileyim darısı sizin başınıza dualarımdasınız Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun .ben bu siteden çok bilgi aldım umarım bi nevi yardımcı olmuşumdur.