Olsun canim. adet olana kadar umudini kesmevalla bizim zaten hic.2 gun arayla olmadi. Hep 1.5 gun arayla oldu. Ole denk geldi. Olmazsa ondan olmicak herhalde bugun.oglen calismistik yarin gece artik.kismetse.
Kismet canim. Her seyi tam yapsak bile tutmama ihtimali oluyor. Biz elimizden geleni yapip dua etmekten baska caremiz yok canim.. yani 1.5 gun diye plan yapmadik ama hep ole denk geldi. Umarim tutmustur. 14 mart benim bat. Daha cok var. Daha calismalari bile bitirmedik. cizgi hala cikiyor bende silinene kadar devam edeyim diyorum. Hayirlisi olsun kuzum uzulme sende yeni ay yeni umutCanım bu benim ikinci ayımdı bugün adet oldumilk ay bir gün arayla oldu tutmadı bu ay hergün denedik yine olmadı gelecek ay bende bir buçuk günü deneyeceğim. İnşallah seninki tutmuştur tatlım
Yeni ay yeni umut tabi de insan kırmızıları görünce üzülüyorKismet canim. Her seyi tam yapsak bile tutmama ihtimali oluyor. Biz elimizden geleni yapip dua etmekten baska caremiz yok canim.. yani 1.5 gun diye plan yapmadik ama hep ole denk geldi. Umarim tutmustur. 14 mart benim bat. Daha cok var. Daha calismalari bile bitirmedik. cizgi hala cikiyor bende silinene kadar devam edeyim diyorum. Hayirlisi olsun kuzum uzulme sende yeni ay yeni umut
Bitti mi calismalarBenimde adet gunum 14 mart bende heycanla bekliyorum hepimize hayirlisi olsun
Oyle tabi ama elden bisey gelmiyor canim.Yeni ay yeni umut tabi de insan kırmızıları görünce üzülüyor
Bugun benim 16.gunum. ama hala cizgi cikiyor. O yuzden bilemedim canim.14.gunde cift cizgi oldu. O gun ertesi gun denedik. Kan testinde ne zaman cikiyor ki. Ben sabrederim adete kadarBitti bugun 13.gunum vallaha stres ve heycan hepsi bir arada allimda baska bir dusunce yok.bir arkadasim kan testi yaptir birlac gun sonra dedi biledom.
ben cift cizgiyi 14..gunde gordum ama. Her zaman olan uzayan akintim Bu ay olmadi.ya da ben anladim.spermler cikarken anlamadim bilemedimki. Ilk korunmasiz ayim anlayamadim Sanirim.Yumurta catladiktan sonra ki 10 gun icinde cikiyormus bugun benim 6 gun oldu ben de bekliyim diyorum adetimi hersey nasip kismet zor bir surec allah herkese yardim etsin
Ne kadar cok anlayamadim yazmisimben cift cizgiyi 14..gunde gordum ama. Her zaman olan uzayan akintim Bu ay olmadi.ya da ben anladim.spermler cikarken anlamadim bilemedimki. Ilk korunmasiz ayim anlayamadim Sanirim.
İkinci cizginin hic cıkmadığı oluyor mu canım. Ben 5 gündür yapıyorum farklı koyuluklarda 2. Çizgi cıkıyor....
Ne kadar cok anlayamadim yazmisimhahah gercekten ole valla
yaaaaaa ole mi diyosun. Ayy agzini sevim. InsallahEdaaaaa valla bu ay senin tutmazsa kimsenin tutmaz azmine hayranim ;-)
yaaaaaa ole mi diyosun. Ayy agzini sevim. Insallahilk aydan tutturursam bana da sok olur. Aynen cok calistim dimi
Evet evet mart 14u bekliyoruz senin için :)))
Dene tatlım çizgi kaybolana kadarBakkkk hic yoktan.heyecan yaptiriyosun bana. once kendimin sonra sizin hayallerinizi bosa cikarmam. hadi insallah..simdi test yaptim ben yine. En son dun oglen denemistik. napsam bu gece olsa MI. cizgi var dha
Amcamlar var. Gitsenler erken olursa insallah denerizDene tatlım çizgi kaybolana kadar
Kızlar ben testin koyu çıktığı ilk gün ve neredeyse ilk güne yakın koyulukta olan 2.gün eşimle birlikte oldum. Ama silikleşmenin olduğu 3.gün ilişki olamadı. Bu durumda doğru zamanı kaçırdım mı sizce? Bir de o koyu çıktığı 2 gün akıntım oldu ama o 3.gün ve sonrasında uzayan akıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?