Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tabi canm p.tesi izin alabilirsem gtcem salı gününede aksayabilir ama mutlaka msj atarım.. umarım bişi çıkmaz korkuyoruum..

Kötü düşünme .. iyi düşün iyi olsun. Ben yaklaşık 10 senedir idrar yolu enfeksiyonu ile ugrasıyorum . Vanijada oluşan mantar enfeksiyona sebep oluyor . Dönem dönem oluyor geçiyor . Son birkaç gündürde yine tekrarladı . İlaç kullanmakta istemiyorum doktora gitmek bu yüzden içimden gelmiyor :/

Yinede git canm gebeliktede veriyolar diye biliyorum ben.. ilaç kullanmak istemesende sorun olup olmayacağını öğren..

Merhaba,bu benim asagidaki dunku testim 13.gunumdu.ilk defa bukadar koyu cikti 2 aydir ama yinede cok koyu deil sizce catliycakmi dun aksam iliski oldu ama bugun isteyim nobetciyim olamiycak yarin aksama kadar

Eklentiler

• 20150227_203939.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 121
selam kizlar
bende Allah izin verirse mart ayi icinde yumurtlama takibi yapmak istiyorum.
daha once yumurtlama takibi yapmis arkadaslarin onerileri olur da benimle kisaca paylasirsa cok sevinirim.konu cok ilerlemis butun sayfalari okumanin mumkunu yok..
benim adet dongum 30 gun..kacinci gunden baslamaliyim takibe ve yumurtanin catlayip catlamadigini teste gore nasil anlarim?

Merhaba,bu benim asagidaki dunku testim 13.gunumdu.ilk defa bukadar koyu cikti 2 aydir ama yinede cok koyu deil sizce catliycakmi dun aksam iliski oldu ama bugun isteyim nobetciyim olamiycak yarin aksama kadar
Yani tıbben ovulasyon 14. Günü olduğu söyleniyor. Ve koyulasmaya başladığına LH hormonun artışa geçmiş bugün yada yarın yumurtalarsın.dün akşam olduysa iyi. gün aşırı olması lazım zaten. Ćalışmlara aksatmadan devam....

bugun siliklesti demekkı dun en koyuydu aslında bugun ılskı olması gerekıodu kaçırdım sanırım

Yinede git canm gebeliktede veriyolar diye biliyorum ben.. ilaç kullanmak istemesende sorun olup olmayacağını öğren..

bu haftadan sonra bende gitmek istiyorum . benim testim bugünde aynı . 12 ve 13 .gün aynı koyulukta . geçen ay 13.günde hiç çizgi kalmamıstı bu ay var :)

Eklentiler

• 20150228_145257.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 158
bu haftadan sonra bende gitmek istiyorum . benim testim bugünde aynı . 12 ve 13 .gün aynı koyulukta . geçen ay 13.günde hiç çizgi kalmamıstı bu ay var :)
Kimine hiççıkmaz kimindende iki çizgi gitmez anlamadm valla kaç kez yumurtladın kız ikizmi yapcan

Kimine hiççıkmaz kimindende iki çizgi gitmez anlamadm valla kaç kez yunurtl
İkinci cizginin hic cıkmadığı oluyor mu canım. Ben 5 gündür yapıyorum farklı koyuluklarda 2. Çizgi cıkıyor....
Ben canım en büyük örnek sana :) ilk kez test yapaym dedim bu ay ondada bin pişman oldum.. çift çizgiyi net göremedim hep silikti bugünde tamamen yok olmuş. Ptesi doktora gtcem endişelendim yumurtlamadımmı acaba..

İkinci cizginin hic cıkmadığı oluyor mu canım. Ben 5 gündür yapıyorum farklı koyuluklarda 2. Çizgi cıkıyor....

merhaba,ben buraya yazdim bilgi almak icin ama kimseden cit cikmadi.size sorsam cvp verebilir misiniz?
benim yasadigim ulkede en fazla 6li olarak satiliyor bu testler ve pek ucuz degiller.
benim adet dongum 30gun,mart ayinda takip yapmak istiyorum ama hergun yapmam mumkun degil.
sizce hangi gunden baslamaliyim?

Canım hep silikti derken belli belirsiz mi yoksa T den daha mı açıktı sonuç

İnternetten neden sipariş vermiyosun canm.. internetten ovülasyon hesaplama yaz o günden bikaç gün önce yapmaya başla T silikleşene kadarda devam et yapmaya..

Canım burdada gördüğün gibi 13. Günü baslaman lazımmış. Ama sana tavsiyem testi temin zor olursa vücut sıcaklığı ölçmw yönteminide kullanman sıfır maliyet % 100 sonuc. Ayrıntılarına internetten bakabilirsin

Eklentiler

• ovulasyon_gunu.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…