- 25 Şubat 2015
- 25
- 3
- 8
- 37
Testlerinin fotoğraflarını ekleyebilirmisin cnmC koyu ana T hep silik çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerinin fotoğraflarını ekleyebilirmisin cnmC koyu ana T hep silik çıktı.
Cizgi en başlarda en belirgin. Olmuş olabilir. Testinin markası ne Ve kaç damla damlatın diyo teste sen kaç damla damlatıyorsun. Renkler dağılmıştaEki Görüntüle 1435968 Üstten başla canm persembe gününden sabah akşam yaptım.. en altakki bugün akşam..
Üç damla canm surelab kullanıyorum.. üçüncü test biraz daha koyu gibi ama silik işte catlamadımı diye düşünüyorumCizgi en başlarda en belirgin. Olmuş olabilir. Testinin markası ne Ve kaç damla damlatın diyo teste sen kaç damla damlatıyorsun. Renkler dağılmışta
benımde ondan oncekı aylarda senınkıler gıbıydı testler bu ay baya koyuydu ama.koymustum usstte fotoları bu ay ıncır ve havuc yedım çok ılk defa bu kadar koyu çıktı ılgısı varmı artık bılemıorumEki Görüntüle 1435968 Üstten başla canm persembe gününden sabah akşam yaptım.. en altakki bugün akşam..
Bende sürekli incir havuç tüketiyorum canm sanmam yda sana etki ettibenımde ondan oncekı aylarda senınkıler gıbıydı testler bu ay baya koyuydu ama.koymustum usstte fotoları bu ay ıncır ve havuc yedım çok ılk defa bu kadar koyu çıktı ılgısı varmı artık bılemıorum
bılemıyorum ozman ondanda deıldır ama bence sen ılk fotoda yumurtlaman olmus gıbı duruyor ben doktora gıttım esımde gıttı hıcbır sorun yokmus ama 7 aydır tutmuyor ıste olmayınca olmuo demekkı çatlayıncada olmuoBende sürekli incir havuç tüketiyorum canm sanmam yda sana etki etti
İnternetten neden sipariş vermiyosun canm.. internetten ovülasyon hesaplama yaz o günden bikaç gün önce yapmaya başla T silikleşene kadarda devam et yapmaya..
Canım burdada gördüğün gibi 13. Günü baslaman lazımmış. Ama sana tavsiyem testi temin zor olursa vücut sıcaklığı ölçmw yönteminide kullanman sıfır maliyet % 100 sonuc. Ayrıntılarına internetten bakabilirsin
Evet canm malesef.. bende daha önce gttm bişey çıköaöıştı fakat test böle olunca bidaha gtcem işte bakalm hayırlısı çok saol cvp içinbılemıyorum ozman ondanda deıldır ama bence sen ılk fotoda yumurtlaman olmus gıbı duruyor ben doktora gıttım esımde gıttı hıcbır sorun yokmus ama 7 aydır tutmuyor ıste olmayınca olmuo demekkı çatlayıncada olmuo
Aynen canm koyu olunca ve silikleşince mutlaka ilişki olsun inşallah tutar.anladim.tesekkur ederimpeki yumurtanin catladigini ikinci cizgi siliklesince mi anliyoruz?
tamamdirAynen canm koyu olunca ve silikleşince mutlaka ilişki olsun inşallah tutar.
Benimki koyulasmiyo galibaAynen canm koyu olunca ve silikleşince mutlaka ilişki olsun inşallah tutar.
Benimki koyulasmiyo galibaaksam yaptigimda acilma var mi kizlar. Tamamen siliklesinceye kadar mi denemeler devam edicez acaba
![]()
Olsun canim. adet olana kadar umudini kesmeCanm çizgi yok olana kadar devam et bence ne olur ne olmaz ister günaşırı ister hergün.. benimki bugün tamamen yok oldu T :)
Maşallah maşallahOlsun canim. adet olana kadar umudini kesmevalla bizim zaten hic.2 gun arayla olmadi. Hep 1.5 gun arayla oldu. Ole denk geldi. Olmazsa ondan olmicak herhalde
bugun.oglen calismistik
yarin gece artik.kismetse.
![]()
Onemli olan cift cizgiyi gormen canim. hic goremeyenler var. YakalayamayanlarKızlar selam burda ovulasyon testi fotolarina baktim cift cizgi birkac gun cikiyo sonra siliniyo ben yapti sadece 8 gun cok koyu cizgi vardi degerlendirdim 9.gun t cizgisi silinmisti normal mi sizce sadece birgun cift cizgi cikmasi