• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Testlerinin fotoğraflarını ekleyebilirmisin cnm
20150228_142439-1.webp Üstten başla canm persembe gününden sabah akşam yaptım.. en altakki bugün akşam..

Cizgi en başlarda en belirgin. Olmuş olabilir. Testinin markası ne Ve kaç damla damlatın diyo teste sen kaç damla damlatıyorsun. Renkler dağılmışta
Üç damla canm surelab kullanıyorum.. üçüncü test biraz daha koyu gibi ama silik işte catlamadımı diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 1435968 Üstten başla canm persembe gününden sabah akşam yaptım.. en altakki bugün akşam..
benımde ondan oncekı aylarda senınkıler gıbıydı testler bu ay baya koyuydu ama.koymustum usstte fotoları bu ay ıncır ve havuc yedım çok ılk defa bu kadar koyu çıktı ılgısı varmı artık bılemıorum

benımde ondan oncekı aylarda senınkıler gıbıydı testler bu ay baya koyuydu ama.koymustum usstte fotoları bu ay ıncır ve havuc yedım çok ılk defa bu kadar koyu çıktı ılgısı varmı artık bılemıorum
Bende sürekli incir havuç tüketiyorum canm sanmam yda sana etki etti

Bende sürekli incir havuç tüketiyorum canm sanmam yda sana etki etti
bılemıyorum ozman ondanda deıldır ama bence sen ılk fotoda yumurtlaman olmus gıbı duruyor ben doktora gıttım esımde gıttı hıcbır sorun yokmus ama 7 aydır tutmuyor ıste olmayınca olmuo demekkı çatlayıncada olmuo

İnternetten neden sipariş vermiyosun canm.. internetten ovülasyon hesaplama yaz o günden bikaç gün önce yapmaya başla T silikleşene kadarda devam et yapmaya..

anladim.tesekkur ederim:KK36: peki yumurtanin catladigini ikinci cizgi siliklesince mi anliyoruz?

Canım burdada gördüğün gibi 13. Günü baslaman lazımmış. Ama sana tavsiyem testi temin zor olursa vücut sıcaklığı ölçmw yönteminide kullanman sıfır maliyet % 100 sonuc. Ayrıntılarına internetten bakabilirsin

tesekkur ederim:KK36: onada bakiyim ozaman cok sagolun

bılemıyorum ozman ondanda deıldır ama bence sen ılk fotoda yumurtlaman olmus gıbı duruyor ben doktora gıttım esımde gıttı hıcbır sorun yokmus ama 7 aydır tutmuyor ıste olmayınca olmuo demekkı çatlayıncada olmuo
Evet canm malesef.. bende daha önce gttm bişey çıköaöıştı fakat test böle olunca bidaha gtcem işte bakalm hayırlısı çok saol cvp için

Canm çizgi yok olana kadar devam et bence ne olur ne olmaz ister günaşırı ister hergün.. benimki bugün tamamen yok oldu T :)

Canm çizgi yok olana kadar devam et bence ne olur ne olmaz ister günaşırı ister hergün.. benimki bugün tamamen yok oldu T :)
Olsun canim. adet olana kadar umudini kesme :KK16:valla bizim zaten hic.2 gun arayla olmadi. Hep 1.5 gun arayla oldu. Ole denk geldi. Olmazsa ondan olmicak herhalde:KK48: bugun.oglen calismistik:KK69: yarin gece artik.kismetse.:KK69:

Olsun canim. adet olana kadar umudini kesme :KK16:valla bizim zaten hic.2 gun arayla olmadi. Hep 1.5 gun arayla oldu. Ole denk geldi. Olmazsa ondan olmicak herhalde:KK48: bugun.oglen calismistik:KK69: yarin gece artik.kismetse.:KK69:
Maşallah maşallah :nazar: enerji yüksek:KK48: inşallah tutar canm bu ay senden ümitliyim valla hadi bakalım bende önümüzdeki aya kalırm inşallah bi problem olmazsa Seni takip ederim arkadan böylelikle:KK54:

Kızlar selam burda ovulasyon testi fotolarina baktim cift cizgi birkac gun cikiyo sonra siliniyo ben yapti sadece 8 gun cok koyu cizgi vardi degerlendirdim 9.gun t cizgisi silinmisti normal mi sizce sadece birgun cift cizgi cikmasi

Kızlar selam burda ovulasyon testi fotolarina baktim cift cizgi birkac gun cikiyo sonra siliniyo ben yapti sadece 8 gun cok koyu cizgi vardi degerlendirdim 9.gun t cizgisi silinmisti normal mi sizce sadece birgun cift cizgi cikmasi
Onemli olan cift cizgiyi gormen canim. hic goremeyenler var. Yakalayamayanlar:KK39::KK39:

Back