selam 1.5 yıl oldu küçük bir operasyon da geçirdim aralık ayında rahim de yapışıklık vardı onu açtılar 2 ay spral takılıydı bu ay cıktı.
amin saol bugünde ovulasyon testini yapıcam bakalım hayırlısı sende ki durum nedir
canım anlıyorum heyecanını ama ilk günden çift çizgi çıkmazsa sıkma canını sakın bide testleri atma karşılaştırmak gerekiyor sonra hangi gün daha koyuydu vs derken attığına pişman olursun. hadi rasgelekızlarrrr birazdan ovulasyon testi yapıcam cok heycanlıyım
kaçıncı günün. ben de gebelik için sandımdıkızlarrrr birazdan ovulasyon testi yapıcam cok heycanlıyım
görmemişim canım iyi ki tekrar yazdın. ikisi de aynı koyulukta çıktıysa yumurtan oluşmuş demek oluyo.bugün yarın ve öbür gün çalışın canım şansınız yüksek. teste de devam et T açılınca yumurta çatlamış oluyo. sen ilk testinde nasıl yakaladın ya hayret ettimtommbik ordamısın yorum bekliyorum senden ve herkesten
hayırlısı olsun canım istersen yarın yapınca ikisinin fotosunu da koy bakarız. burada destek için varızsaat 16.30 gibi yaptım çünkü 18 gibi işten çıkıcam vallaha anlamadım önce c çizgisi koyulaştı baktım arkadan t de koyulaştı o zaman çalışayım hayırlısı olur inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.bu arada testi sakladım yarın aynı saat de tekrar yaparım bugün tam 8. günüm dü
yazı yazdığın yerde altta sağda cevapla diyor ya onun yanında dosya yükle'den oluyor canımtamam canım koyarım fotoyu ama nasıl yapıcam bilmiyorum
nevvacım bende adet belirtileri başladı yarın sabah gebelik testi yapcam ama pek umudum kalmadı. ağrılarım var belimin ağrısı leğen kemiğime vurdu artık ne düşüneceğimi bilmiyorum çok karışığım.sizlerle avunuyorum işte buralardahep kendimi yazdım sen de ne var ne yok tommbik senin nasıl gidiyo
ah şu doktorlar... yeni doktorun iyi galiba canım iyi bahsettin gibi geldi.inşallah bu ay hamile kalırsın. ne benim ne eşimin doktordan yana yüzü gülmedi. eşimi çocuğun olmaz tüp bebek yaptır diye sepetlemiş doktor. beni de git 1 sene dene öyle gel diye sepetledi. doktorlardan ümidi kestik kendi kendimizin doktoru oldukbende yaklaşık 1.5 yıldır bekliyorum ilk gittiğim doktor beni çok oyaladı sonra başka bir doktor önerdiler oraya gittim hsg filmi çekti rahim de yapışıklık varmış ameliyat oldum 2 ay spral takılı kaldı bu ay çıktı eğer bu ay hamile kalmasan dedi doktor tekrar bir hsg çekelim sonuca göre birşeyler yapıcaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?