- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
rica ederim ne demek.işi gücu bıraktım hep burayı okuyorum soranlara da yardımcı oluyorum bütün gün:)tommbik çok saol kaç günde belli olur acaba çatlayıp çatlamadığı ben tedavi gördüm biraz hassaslaştım bu konuda bu ay 17 sinde adet gördüm 25 gibi az önce arkadaş yazdı teste başla die heycanlıyım
adetin kaç gün sürüyo canım?anladım canım bende bu yüzden 8. günü başlıyım diyorum riske atmıyım:)
8. günü başla o zaman canım. benim baya kısa sürüyo 9. gün yakalamıştım ben 23 gün adet döngüm.o yüzden sordum.27 canım bu ay 17 sinde adetim başladı:)
canım akşam 18 gibi yaparsan daha iyi olur. bu lh hormonu gün içinde salgılanıyormuş çünkü.anladım canım yarın başlıycam işte kullanma talimatında sabah 10 akşam 22 diyor o saatler arası yapıcam artık eczaneden galenik die bir test aldım içinde 5 tane var bu gün birde netten sipariş verdim bakalım hayırlısı yapar yapmaz durumu bildiricem sana
ilişkiden sonra sakın kalkma en az yarım saat ayaklarını yukarı dik bi de öyle giyin yat duşunu sabah al canım ben bu sefer öyle yapmıştım akmadılar ama hamile kalabildim mi bilmiuyorumYaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo
Benm iki gün sonra ovülasyonum yarım saattten fazla uzanıyorum fakat mecburen kalkmak zorunda kalıyorum eşim gece calışıyo bu hafta şansıma akşam 6-7 gibi ilişki oluyo malesef.. akıyo gidiyo tutar mı bilemedim..ilişkiden sonra sakın kalkma en az yarım saat ayaklarını yukarı dik bi de öyle giyin yat duşunu sabah al canım ben bu sefer öyle yapmıştım akmadılar ama hamile kalabildim mi bilmiuyorum
Bu ovülasyonda ayağını duvara dikmeyi dene canım inşallah böyle akmazBen
Benm iki gün sonra ovülasyonum yarım saattten fazla uzanıyorum fakat mecburen kalkmak zorunda kalıyorum eşim gece calışıyo bu hafta şansıma akşam 6-7 gibi ilişki oluyo malesef.. akıyo gidiyo tutar mı bilemedim..
Tamam canm Allah razı olsun.. senin kaçgün gecti ovülayondan var mı belirtiBu ovülasyonda ayağını duvara dikmeyi dene canım inşallah böyle akmaz
Ovülasyondan 10 gün geçti canım birsürü belirtiler var ama bi gidiyo bi geliyo belirtiler psikolojik de olabilir. Alt karında şişlik ve ağrı var o hiç gitmiyo. Sabah test yapacaktım ama bu gidişle servise zor yetişçem uyuyamıyorum bi türlüTamam canm Allah razı olsun.. senin kaçgün gecti ovülayondan var mı belirti
Ama bak çok gec oldu ben yarın geç gidicem işe diye bu saate kadar oturuyorum sen yat bence sabahta bi test yap istersen yada adetini bekleyebilirsen o günü beke ama heyecandan beklermisin bilemem.Ovülasyondan 10 gün geçti canım birsürü belirtiler var ama bi gidiyo bi geliyo belirtiler psikolojik de olabilir. Alt karında şişlik ve ağrı var o hiç gitmiyo. Sabah test yapacaktım ama bu gidişle servise zor yetişçem uyuyamıyorum bi türlü
Çok başağrım var Ondan uyuyamıyorum canım ilaç da içemiyorum ama ben en iyisi uyumaya çalışayım burada takıldıkça hiç uyuyamam yarın da test yapamam.hadi iyi geceler uyuyayım ben artıkAma bak çok gec oldu ben yarın geç gidicem işe diye bu saate kadar oturuyorum sen yat bence sabahta bi test yap istersen yada adetini bekleyebilirsen o günü beke ama heyecandan beklermisin bilemem.İnşallah hayırlı haberlerini alrz..
İyi geceler tatlımÇok başağrım var Ondan uyuyamıyorum canım ilaç da içemiyorum ama ben en iyisi uyumaya çalışayım burada takıldıkça hiç uyuyamam yarın da test yapamam.hadi iyi geceler uyuyayım ben artık
kızlarrr günaydın bana dokdorum akan spermlerin sorun olmadıgını zaten yeterince içeri gittiğini söyledi moralimizi yüksek tutalım yeter.ben bu ay hamile kalamassam önümüzde ki ay tekrar hsg çekilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?